Nisam ja. Jes' vidio kako tebrica Vanja provocira i pita ko je kome poslao?
Inicira da Zeljo njima salje i tako se rasipa od para za clanstvo. Hoce nas zavadi.
Nisam ja. Jes' vidio kako tebrica Vanja provocira i pita ko je kome poslao?
Fer i korektno od tebe. Malo atipično glupo i lakovjerno, ali ok. Korektno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:43Ja jesamOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:36Jel spremna nova sergija?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:26
I treba da bude bahata
Porez treba placati da nam svima bude bolje
A ne otimat od drugih samo zato sto ga mrzis
I Vi da platite svojih 612 000
Evo išću vam iz uprave još novca. Jeste li spremni za nove akcije?![]()
Vec imam 120 markica
20 markica za ulaznicu za derbi
I 100 markica ta treca famozna kampanja za 1 000 000 markica
Dvojica sudija sa A liste Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu nisu položili fizičke norme i neće biti delegirani za prva kola proljetnog dijela sezone.
Norme nisu istrčali Zoran Grbić i Elvis Mujić. Njih dvojica nisu bili fizički spremni da ispune minimum zahtjeva testa namjenjenog sudijama elitnog razreda bh. fudbala.
Da nije jedan od vecih pijanaca u Sarajevu, mozda bi mu se izjave i uzimale u obzirSudoHusika je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:30"Mi koji smo normalni ili se trudimo biti normalni, znamo da je svako svađanje i nadmetanje između onoga što su navijači Sarajeva i Želje jedna besmislena i neproduktivna rabota. To nam ne treba jer potpuno je apsurdno – za koga god ti na planeti navijaš, ti ne možeš biti protiv Sarajeva kad je u njemu jedan Asim Ferhatović, koji je ljudski genije i da nije bio fudbaler“, rekao je Sidran danas na stadionu Grbavica i doda:
“Isto tako, nije moguće biti ne znam kako strastven navijač nekog tima, ako se sjetiš da u njemu živi i postoji takva ljudska veličina kao Ivica Osim. Te stvari pripadaju nižem obliku mišljenja i razmišljanja o ovakvim stvarima.”
Potom je još jednom rekao kako je činjenica da autentične Sarajlije navijaju za Željezničar.
“Nekad se prepiru u starini i važnosti, za koga Sarajlije navijaju? Tu se mehanički “spuca” odmah odgovor: Za Sarajevo! E, sad tu uočavamo paradoks. Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju! Željo je stari radnički klub, dvadesetih godina prošlog stoljeća nastao, tako što je regrutovao prvu radničku klasu ondašnjeg Sarajeva. To je bilo još uvijek predindustrijsko doba. Austro-Ugarska je stigla, a jedini privredni segment u Sarajevu bila je željeznička radiona. Fabrika je bila na Pofalićima, a uposlenici su dolazili s Vratnika i iz Starog grada”
Počelo je znaćiSudoHusika je napisao/la: ↑18 feb 2022, 15:30"Mi koji smo normalni ili se trudimo biti normalni, znamo da je svako svađanje i nadmetanje između onoga što su navijači Sarajeva i Želje jedna besmislena i neproduktivna rabota. To nam ne treba jer potpuno je apsurdno – za koga god ti na planeti navijaš, ti ne možeš biti protiv Sarajeva kad je u njemu jedan Asim Ferhatović, koji je ljudski genije i da nije bio fudbaler“, rekao je Sidran danas na stadionu Grbavica i doda:
“Isto tako, nije moguće biti ne znam kako strastven navijač nekog tima, ako se sjetiš da u njemu živi i postoji takva ljudska veličina kao Ivica Osim. Te stvari pripadaju nižem obliku mišljenja i razmišljanja o ovakvim stvarima.”
Potom je još jednom rekao kako je činjenica da autentične Sarajlije navijaju za Željezničar.
“Nekad se prepiru u starini i važnosti, za koga Sarajlije navijaju? Tu se mehanički “spuca” odmah odgovor: Za Sarajevo! E, sad tu uočavamo paradoks. Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju! Željo je stari radnički klub, dvadesetih godina prošlog stoljeća nastao, tako što je regrutovao prvu radničku klasu ondašnjeg Sarajeva. To je bilo još uvijek predindustrijsko doba. Austro-Ugarska je stigla, a jedini privredni segment u Sarajevu bila je željeznička radiona. Fabrika je bila na Pofalićima, a uposlenici su dolazili s Vratnika i iz Starog grada”
Bolje donirati bolesnim za liječenje, ili daj pare u neku smislenu svrhu. Ovo sto radite je kao da ih poderete i bacite u blato.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:26I treba da bude bahata
Porez treba placati da nam svima bude bolje
A ne otimat od drugih samo zato sto ga mrzis
I Vi da platite svojih 612 000
Wow, svaka cast, nakon ove izjave zeljescar je opet najtrofejniji, investitor je tu i nemate ni marke duga
Ne znam čemu uopšte priča odakle je ko i za koga taj isti navija. Mislim da i mi, a i vi, vrijeđamo našu braću s tribine, koji nisu iz Sa, a kojih, složićeš se, nije mali broj.