isko1807 je napisao/la:Islo se vozom, milina putovatHigh je napisao/la:Hrsuz je ko ovdje nije bio.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Da si milion puta bio upravu, ovo ti se ne smije oprostit. Pu jade jadni, obriši se sam.Evander je napisao/la:Ja ljepote kad se ne zamaras amaterima i uhljupima.
Ne samo da su otjerali navijace i unistili klub, otjerali su i "pljuvace".
FK Sarajevo vise ne postoji, ostalo je samo ime...
Husrufe, uhljupe, prodao si se za par hiljada maraka mjesecno![]()
![]()
4.10.2009.
Dok je ovaca bit ce i vune.
Neka bas unistavaju klub kad ste glupo ko neka stvar.
Nevjerovatno kako vas ogranicenih ima. Vi dalje od nosa ne vidite. Tacno znas unaprijed kako ce vas navuci i kako cete kao ovcice opet svi u kolonu.
Nek se klub i ugasi kad ima ovako glupe navijace.
Samo me zanima sta cete u maju pricati? Vi isti cete prvi Husrefu sve redom psovati.
Husref je nebitan, samo je marioneta koju je uprava inastalirala da bi ovcama jezik zacepila i opet im je to uspjelo, identicna prica kao sa Calom prosle godine. Kako i ne bi, kad ste ograniceni inteligencijom.
Nevjerovatno kako vas ogranicenih ima. Vi dalje od nosa ne vidite. Tacno znas unaprijed kako ce vas navuci i kako cete kao ovcice opet svi u kolonu.
Samo me zanima sta cete u maju pricati? Vi isti cete prvi Husrefu sve redom psovati.
Husref je nebitan, samo je marioneta koju je uprava inastalirala da bi ovcama jezik zacepila i opet im je to uspjelo, identicna prica kao sa Calom prosle godine. Kako i ne bi, kad ste ograniceni inteligencijom.
Samo strumfovi govore tako za ljude koji zive za Fk Sarajevo. 
A evo i kazne...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E cuj njega
Majko rodjena 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Od sada pustati "Da te nije Alija" ili "Mila sura i zestoka" prije pocetka svake utakmice ! Begicu mars u picku materinu, debilu jedan...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zasta kazna, zbog bakljade?
Klub uredno placa zastitarske agencije, koji ne obavljaju svoj posao kako treba... Nemaju muda ti jadnici uzeti nekome nesto, i onda klub treba da placa godisnje desetine hiljada... Ovome se treba stati u kraj konacno, a niko nista ne poduzima...
Klub uredno placa zastitarske agencije, koji ne obavljaju svoj posao kako treba... Nemaju muda ti jadnici uzeti nekome nesto, i onda klub treba da placa godisnje desetine hiljada... Ovome se treba stati u kraj konacno, a niko nista ne poduzima...
Sta ima veze, ove kazne su nista koliko se krade iz kluba.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Zasta kazna, zbog bakljade?
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 29 avg 2017, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ne bi pustao ni da mi za lijeka treba.Zagor je napisao/la:Od sada pustati "Da te nije Alija" ili "Mila sura i zestoka" prije pocetka svake utakmice ! Begicu mars u picku materinu, debilu jedan...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa dobro to stoji, al me nervira ovo.
Poslije utakmice na racun agencije uplate novce, a pored njih prodje tona petardi baklji itd.
Pa hebem mu majku ...
Poslije utakmice na racun agencije uplate novce, a pored njih prodje tona petardi baklji itd.
Pa hebem mu majku ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac je zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača, skandiranje i isticanja transparenata s političkim porukama kažnjen sa 7.000 KM.
Sarajevo je dobilo novčanu kaznu u iznosu od 8.400 KM zbog propusta u organizaciji utakmice na Koševu protiv Željezničara, kao i upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača što je prouzrokovalo prekid utakmice u trajanju od 2 minute.
Kažnjen je i Željezničar zbog iste utakmice i to sa 6.000 KM jer su navijači tima s Grbavice koristili veće količine pirotehničkih sredstava od navijača. Široki je kažnjen zbog istog razloga sa 1.000 KM, a Čelik sa 1.000 KM zbog kršenja člana 24. Propozicija takmičenja BHT PL BiH - u tehničkog prostoru nije bilo lincenciranog pomoćnog trenera i ljekara kluba.
Sarajevo je dobilo novčanu kaznu u iznosu od 8.400 KM zbog propusta u organizaciji utakmice na Koševu protiv Željezničara, kao i upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača što je prouzrokovalo prekid utakmice u trajanju od 2 minute.
Kažnjen je i Željezničar zbog iste utakmice i to sa 6.000 KM jer su navijači tima s Grbavice koristili veće količine pirotehničkih sredstava od navijača. Široki je kažnjen zbog istog razloga sa 1.000 KM, a Čelik sa 1.000 KM zbog kršenja člana 24. Propozicija takmičenja BHT PL BiH - u tehničkog prostoru nije bilo lincenciranog pomoćnog trenera i ljekara kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sam Bog te je poslao na ovaj forum, mi smo se totalno pogubili bez tebe...Evander je napisao/la:Dok je ovaca bit ce i vune.
Pronicljivi covjece dal te ikad bude stid ? Ti vrijedjas sve po redu, nemas obzira i postovanja, lajes ba ko kakva raspustena dzukela, ne biras po cemu i po kome.
Ne mozemo mi o mudri covjece prvi psovat sve poredu Husrefu, ti si vec to prvi uradio...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stvarno ne kontam pojedince koji vrjedjaju Husrefa i Calu sto su treneri Sarajeva .cuj price ko podrzi Husrefa ovca je e ja pameti u pm
jao kazne i objasnjenja tugo moja
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Mater im **** lopovsku, gledaj kazne! Da Bog da repka nigdje nikad vise ne otišla. **** iz pokusaja od saveza!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Potpuno si u pravu. Placas agencije da obwzbijede utakmicu a placas kazne zato sto ovi nisu svij posao odradili.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Zasta kazna, zbog bakljade?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Evander prosvjetitelj ,da njeg nema ko bi nama glupim navijacima otvarao oci .
Osimov savez sta te cudi braca. Vece je cudo to sto su ostali svi u foteljama poslije onakve zavrsnice prvenstva.baboatif je napisao/la:jao kazne i objasnjenja tugo moja
Pljackaju nas klub od kako je Tan dosao, ne znam jel jedno kolo proslo a da nas nisu kaznili, i to redovno najveca moguca kazna.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma nije ovo do Osima, ovo je do politike yebene. Ne smiju pisnut Borcu ništa. Šta je iduće, "Sini jarko sunce sa Kosova", a u kupu će puštat "Bože pravde". Sramota od saveza. Dobro je @joker rekao, daBogda se reprezentacija nigdje više ne plasirala, i onu nagradu iz Brazila su ovi banditi sebi pokrali.simidobar je napisao/la:Osimov savez sta te cudi braca. Vece je cudo to sto su ostali svi u foteljama poslije onakve zavrsnice prvenstva.baboatif je napisao/la:jao kazne i objasnjenja tugo moja
Pljackaju nas klub od kako je Tan dosao, ne znam jel jedno kolo proslo a da nas nisu kaznili, i to redovno najveca moguca kazna.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, bvsic, napoleon72 i 23 gosta.