FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Milkaodkokosa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Milkaodkokosa » 20 maj 2017, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
Milkaodkokosa je napisao/la:Ili ce opet raja izgraditi svojim parama kao što su istocnu ?
Laž.

?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2017, 23:17

SlevinKelevra je napisao/la:1. mi smo nula od navijaca ako ne napunimo Grbavicu u nedjelju, nas novi istok i ispratimo igrace aplauzom, a posebno ove koji idu. Sve ostalo je balkanizam i pitarizam, a qurcimo se da smo iznad toga.
2. mi smo nula od kluba ako Petrovic ode nakon sto je Evropa bila cilj,a bez da covjek dobije posten prelazni rok i cijelu sezonu. Posebno to mislim jer u ovom trenutku, osim Amara, ne vidim dovoljno kvalitetnog trenera da nas preuzme.
Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 maj 2017, 23:19

Poslije svega mogu samo reci
VOLIM TE ZELJO

Sent from my iPhone using Tapatalk

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 23:21

plavousrcu je napisao/la: Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.
Nas su 'zayebali' igraci, nedostatak kvalitete i muda. Ista ekipa ubi Zrinjskog na Grbavici, danas ne moze meda protiv Sarajeva. Klasicni choke, kad najvise treba.

Aj recimo, Amar nece. Koga bi ti? Nekog lijevog, pa ponovo slusati istu pricu kao svakog ljeta? Ne da mi se.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 20 maj 2017, 23:23

slika SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 23:23

Apsolutno Ćelin poraz danas i vjerovatno gubitak titule na koju smo vec stavili ruku :facepalm:

Imao je 3 meč lopte (Krupa, derbi i zadnje kolo Radnik), sa pobjedama u tim utakmicama mi bi bili prvaci 99%, dvije meč lopte je prokockao, Zrinjski iskoristio momenat, kupio utakmicu u Bijeljini i tako ce Slavko najvjerovatnije biti nogiran na kraju sezonu - zasluženo !! a zašto ce biti nogiran ? pa zato što je sve to prokockao u dva kola ziheraškom bezmudom igrom, zato što ne vodi Radnik vec najveci klub države koji traži titule.
Hvala mu za sve u ovoj polusezoni :tokralju: fakat, svaka mu cast kad je uspio anulirati -11 zrinjskog i prestrici ga na +2, ali je na kraju usro i šefa i stanicu :facepalm: i jbg, logican je razlaz...i Odović i Mulalić (dokazani željini vojnici koje vole klub) su dobijali nogu.

Protiv Radnika doci i ispoštovati ekipu do kraja, nema veze.

Jug ce se raditi normalno, kakve to veze sa ovom pricom i sa ovim parazom u derbiju :shock: :facepalm:
Jel to Misimović opet mora dokazivati neke stvari i zacepljati usta skeptičarima ;) ni Istok nije bio dovoljan, jel :?: pa dobro, sad ce i Jug, pa cemo vidjeti koja ce se prica ona potegnuti :kafa:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 maj 2017, 23:26, ukupno mijenjano 3 puta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2017, 23:24

Niko samo Amara, sta nece? mora inace gubi ono sve sto je uradio. Mora se vratiti jer ciljanim komentarom "Zeljo nema igre" je mislio da sam ja tu titula bi bila sigurna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2017, 23:27

SlevinKelevra je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.
Nas su 'zayebali' igraci, nedostatak kvalitete i muda. Ista ekipa ubi Zrinjskog na Grbavici, danas ne moze meda protiv Sarajeva. Klasicni choke, kad najvise treba.

Aj recimo, Amar nece. Koga bi ti? Nekog lijevog, pa ponovo slusati istu pricu kao svakog ljeta? Ne da mi se.
Ja bih Amaru dao u ruke sportski segment i da mu niko ne smije pisnuti. Ako mu pisne da ga Amar odmah otjera u cosak. On nece po pricama i treba se dobro razmisliti koga dovesti. Nisam ni ja za stalne smjene, ali Petrovic ne zna. Pokazao nam je da ne zna, prica ga ubi. Kada dobijemo samog sebe su mu puna usta, kada izgubimo sebe pere stalno. Prokockati ovo uz ovakvu podrsku i euforiju, sredjeno stanje u klubu, plate redovne moze samo neko ko nije za nas.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 maj 2017, 23:28

Tankirali da ne idemo u LP.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 23:30

Rokoko87 je napisao/la:Tankirali da ne idemo u LP.
Kad su vidjeli ko nam moze doci u LP. :rol:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2017, 23:31

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:slika SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2017, 23:34

Cuj kakve veze ima, idi se lupi ostrim predmetom :facepalm:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 maj 2017, 23:36

MocMahale444 je napisao/la:Cuj kakve veze ima, idi se lupi ostrim predmetom :facepalm:
Muha, znaš da te volim, ali ovdje ti rezonovanje nije uredu.
Imali smo sve u svojim rukama i nismo trebali dopustiti da zavisimo od nekog tamo PENALA.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 20 maj 2017, 23:37

plavousrcu je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:slika SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.
Cuj kakve veze ima igra se za titulu??? Kakve veze ima 16 tekmi bez poraca i da se ovaj baca ko u bazen a savez stavi da sudi ovaj bogalj i onda svi otkaze puknu jer ne mogu vise utjecati koliko je politicki sve namjesteno. Ti buraz ako navijas za Želju veceras prestani MOLIM TE!
http://www.****/clanak/293516/drama- ... dnik-begic
Željo1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2017, 23:38

Rokoko87 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Cuj kakve veze ima, idi se lupi ostrim predmetom :facepalm:
Muha, znaš da te volim, ali ovdje ti rezonovanje nije uredu.
Imali smo sve u svojim rukama i nismo trebali dopustiti da zavisimo od nekog tamo PENALA.
Brate moj to je istina ali da nije bilo tog penala sad bi 99% bili sampioni.

De citaj i stranice prije gdje sam napisao isto sto i on ali penala da nije bilo bili bi sampioni.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 23:39

Koliko je bila blizu ona Lendriceva sansa? Tad mi se vidno polje vec smanjilo u tacku :|

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 20 maj 2017, 23:40

haloooooooooooooooooooooooooooo gledate li vi ovaj penal u 93 minnnnuutiiiiii a znaju da zeljo gubi???????????????????????????? sta mislis sto su cekali 93?????
Željo1921

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 23:42

Izmišljeni penal u 92 minuti sa kojim je zrinjski vjerovatno sebi kupio titulu. Treba li podsjecati da bi sa današnjim remijem iz Bijeljine, Željo i dalje imao sve u svojim rukama ;) Zrinjskog smo pobjedili 4-0 u Mostaru i 2-1 na Grbavici , i u slucaju istog broja bodova na kraju - Željo bi uzeo titulu.
Ali nema veze, yebo izmišljene penale na kraju utakmice :kafa: ha ja.

I jbm mater onom Kukoču ili kako vec, i Bilbiji i Baki i svima redom, fol sad nešto slave i podjebavaju Želju, eee pickurine jedne vidjeli smo vas u Dolini, kupili ste titulu danas , nabijte je na q slobodno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 maj 2017, 23:45

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Cuj kakve veze ima igra se za titulu??? Kakve veze ima 16 tekmi bez poraca i da se ovaj baca ko u bazen a savez stavi da sudi ovaj bogalj i onda svi otkaze puknu jer ne mogu vise utjecati koliko je politicki sve namjesteno. Ti buraz ako navijas za Želju veceras prestani MOLIM TE!
http://www.****/clanak/293516/drama- ... dnik-begic
Mi da nismo igrali danas kako smo igrali, da nas Krupa nije raznijela i da smo u Tuzli bilo sta pokazali bolio bi nas **** za ovaj penal. Tvoj mozak to ne moze da shvati. Imamo tri mec lopte i kriv nam je penal. Nismo li **** kad nam je ovaj penal kriv, a neki u nasu korist dobar. Zbog takvog razmisljanja i jesmo jadni kao drustvo.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 20 maj 2017, 23:47

malo je debila kakav si ti...idi prati zrinjski i tonČija....i usput pozdravi sudiju iz gruda sto su ga ovi postavili. Ufatio si se krupe ko mutav smrdo jedan..mora da si na strimu danas gledo i pametujes.
Željo1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Lynx, MrkiMedo, traktori46 i 63 gosta.