Virtu4l je napisao/la:Laž.Milkaodkokosa je napisao/la:Ili ce opet raja izgraditi svojim parama kao što su istocnu ?
?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Virtu4l je napisao/la:Laž.Milkaodkokosa je napisao/la:Ili ce opet raja izgraditi svojim parama kao što su istocnu ?
Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.SlevinKelevra je napisao/la:1. mi smo nula od navijaca ako ne napunimo Grbavicu u nedjelju, nas novi istok i ispratimo igrace aplauzom, a posebno ove koji idu. Sve ostalo je balkanizam i pitarizam, a qurcimo se da smo iznad toga.
2. mi smo nula od kluba ako Petrovic ode nakon sto je Evropa bila cilj,a bez da covjek dobije posten prelazni rok i cijelu sezonu. Posebno to mislim jer u ovom trenutku, osim Amara, ne vidim dovoljno kvalitetnog trenera da nas preuzme.
Nas su 'zayebali' igraci, nedostatak kvalitete i muda. Ista ekipa ubi Zrinjskog na Grbavici, danas ne moze meda protiv Sarajeva. Klasicni choke, kad najvise treba.plavousrcu je napisao/la: Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.
SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZAJa bih Amaru dao u ruke sportski segment i da mu niko ne smije pisnuti. Ako mu pisne da ga Amar odmah otjera u cosak. On nece po pricama i treba se dobro razmisliti koga dovesti. Nisam ni ja za stalne smjene, ali Petrovic ne zna. Pokazao nam je da ne zna, prica ga ubi. Kada dobijemo samog sebe su mu puna usta, kada izgubimo sebe pere stalno. Prokockati ovo uz ovakvu podrsku i euforiju, sredjeno stanje u klubu, plate redovne moze samo neko ko nije za nas.SlevinKelevra je napisao/la:Nas su 'zayebali' igraci, nedostatak kvalitete i muda. Ista ekipa ubi Zrinjskog na Grbavici, danas ne moze meda protiv Sarajeva. Klasicni choke, kad najvise treba.plavousrcu je napisao/la: Mi smo nula od kluba ako nakon njegovih strasnih priprema i bjezanja od titule oba protivnika i scenarijom kakav smo samo sami mogli napisati u zavrsnici ostavimo ga na klupi. Ne bi lose bilo veceras mu se zahvaliti. Ne zna, to je pokazao u najvaznijim utakmicama i zasto mu dati novu priliku. Da je vojnik kluba, odrastao na Grbavici i igrao za Zelju mogao bih razumjeti.
Aj recimo, Amar nece. Koga bi ti? Nekog lijevog, pa ponovo slusati istu pricu kao svakog ljeta? Ne da mi se.
Kad su vidjeli ko nam moze doci u LP.Rokoko87 je napisao/la:Tankirali da ne idemo u LP.
Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Muha, znaš da te volim, ali ovdje ti rezonovanje nije uredu.MocMahale444 je napisao/la:Cuj kakve veze ima, idi se lupi ostrim predmetom
Cuj kakve veze ima igra se za titulu??? Kakve veze ima 16 tekmi bez poraca i da se ovaj baca ko u bazen a savez stavi da sudi ovaj bogalj i onda svi otkaze puknu jer ne mogu vise utjecati koliko je politicki sve namjesteno. Ti buraz ako navijas za Želju veceras prestani MOLIM TE!plavousrcu je napisao/la:Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Brate moj to je istina ali da nije bilo tog penala sad bi 99% bili sampioni.Rokoko87 je napisao/la:Muha, znaš da te volim, ali ovdje ti rezonovanje nije uredu.MocMahale444 je napisao/la:Cuj kakve veze ima, idi se lupi ostrim predmetom
Imali smo sve u svojim rukama i nismo trebali dopustiti da zavisimo od nekog tamo PENALA.
Izmišljeni penal u 92 minuti sa kojim je zrinjski vjerovatno sebi kupio titulu. Treba li podsjecati da bi sa današnjim remijem iz Bijeljine, Željo i dalje imao sve u svojim rukamaplavousrcu je napisao/la:Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
Mi da nismo igrali danas kako smo igrali, da nas Krupa nije raznijela i da smo u Tuzli bilo sta pokazali bolio bi nas **** za ovaj penal. Tvoj mozak to ne moze da shvati. Imamo tri mec lopte i kriv nam je penal. Nismo li **** kad nam je ovaj penal kriv, a neki u nasu korist dobar. Zbog takvog razmisljanja i jesmo jadni kao drustvo.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Cuj kakve veze ima igra se za titulu??? Kakve veze ima 16 tekmi bez poraca i da se ovaj baca ko u bazen a savez stavi da sudi ovaj bogalj i onda svi otkaze puknu jer ne mogu vise utjecati koliko je politicki sve namjesteno. Ti buraz ako navijas za Želju veceras prestani MOLIM TE!plavousrcu je napisao/la:Kakve veze ima ovaj penal sa nasom igrom u Tuzli, Krupi i danas? Isti penali su nama svirani ili protiv nas ocigledni nisu svirani. Takva liga godinama. Krivca traziti u svojoj avliji i nikako davati alibi struci i igracima za jadnu igru.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:SJEDITE VI KUCI NEMOJ TA KO ODE ISPRED SAVEZA
http://www.****/clanak/293516/drama- ... dnik-begic
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Lynx, MrkiMedo, traktori46 i 63 gosta.