Rijad Sadiku, povratnik iz Freiburga ( Bundes liga )f0rest1946 je napisao/la:Znas li ko je?Lakoste je napisao/la:Dogovoren stoper, ide na pripreme...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja konto otisao krecit pred bajramEvolution87 je napisao/la:U kesama Jelen, a u kanti slanina i cvarciAlfredNobel je napisao/la:
Pa vi pričajte da Duško ne živi sportski.. Duško vaki, Duško naki..
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hoćemo Hilmu Gutića.f0rest1946 je napisao/la:Znas li ko je?Lakoste je napisao/la:Dogovoren stoper, ide na pripreme...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Druže, ovo je bio teški sarkazam, od početka do kraja. Sajo može samo po terminima igrati.Sabinho je napisao/la:Ne slazem se. To bi bio dokaz da fakat vise ne moze igrati fudbal. Husref nije budala da u ovakvoj situaciji drzi dobrog igraca van terena.AlfredNobel je napisao/la:Ako Sajo i ovaj put ne dobije šansu i pristojne minute na terenu, onda se može samo potvrditi da je zapao u nemilost trenera. To već ne bi bilo korektno od strane Husa..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dajem glavu da je ovaj stoper što se spominje Ibrahim Škahić. Slobodan je, radio s Husrefom, provjeren u našoj ligi, a nije skup. Također, ako nije Škahić, a sumnjam da nije, onda je to Merzić.
Sad sam to gledao na Transfermarktu i ova dvojica su slobodna, jeftina, a radila s Husrefom. I Pandža je slobodan, možda ne bi bilo loše njega ugrabiti do kraja sezone.
Sad sam to gledao na Transfermarktu i ova dvojica su slobodna, jeftina, a radila s Husrefom. I Pandža je slobodan, možda ne bi bilo loše njega ugrabiti do kraja sezone.
Koji ba Pandza?AlfredNobel je napisao/la:Dajem glavu da je ovaj stoper što se spominje Ibrahim Škahić. Slobodan je, radio s Husrefom, provjeren u našoj ligi, a nije skup. Također, ako nije Škahić, a sumnjam da nije, onda je to Merzić.
Škahić je dešnjak, kao i Merzić.AlfredNobel je napisao/la:Dajem glavu da je ovaj stoper što se spominje Ibrahim Škahić. Slobodan je, radio s Husrefom, provjeren u našoj ligi, a nije skup. Također, ako nije Škahić, a sumnjam da nije, onda je to Merzić.
Realno bi bilo bolje Škahić 23 godine, samo je problem nije prošao pripreme,
Samo mu je lopov menager.
Ne volim ja otpisati nikoga. Ako moze nek izvoli.AlfredNobel je napisao/la:Druže, ovo je bio teški sarkazam, od početka do kraja. Sajo može samo po terminima igrati.Sabinho je napisao/la:Ne slazem se. To bi bio dokaz da fakat vise ne moze igrati fudbal. Husref nije budala da u ovakvoj situaciji drzi dobrog igraca van terena.AlfredNobel je napisao/la:Ako Sajo i ovaj put ne dobije šansu i pristojne minute na terenu, onda se može samo potvrditi da je zapao u nemilost trenera. To već ne bi bilo korektno od strane Husa..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sam ja prvo pomislio kad sam prenio vijest da se trazi stoper. On je stoper+desni bek (desnjak) pa vjerovatno nije on.AlfredNobel je napisao/la:Dajem glavu da je ovaj stoper što se spominje Ibrahim Škahić. Slobodan je, radio s Husrefom, provjeren u našoj ligi, a nije skup. Također, ako nije Škahić, a sumnjam da nije, onda je to Merzić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Škahić je HusarićevEsport je napisao/la:Škahić je dešnjak, kao i Merzić.AlfredNobel je napisao/la:Dajem glavu da je ovaj stoper što se spominje Ibrahim Škahić. Slobodan je, radio s Husrefom, provjeren u našoj ligi, a nije skup. Također, ako nije Škahić, a sumnjam da nije, onda je to Merzić.
Realno bi bilo bolje Škahić 23 godine, samo je problem nije prošao pripreme,
Samo mu je lopov menager.
Merzić prestar(a više zadnji vezni)
jedino Boris al je malo problem
il neki no-name što je uzimo pare negdje a nije igro pa da ga vraćamo...
usput 2 dešnjaka na stoperu nisu problem nikad al nejse....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vala nikad nisam ni znao da to ima veze. Najbolje svjetske ekipe imaju dva dešnjaka il' dva ljevaka na štoperskim pozicijama. Al' možda Husref hoće igrača koji bi mu u nuždi mogao pokrivat i bočnu poziciju, il' promjenu formacije sa npr tri štopera i dva baš ofanzivna beka, pa da dva štopera daju defanzivnu podršku bekovima, a jedan zadnji vezni se povuče i bukvalno igra half-backa. Ko zna šta je Hus zamislio.DenchiNL je napisao/la:Škahić je Husarićev
Merzić prestar(a više zadnji vezni)
jedino Boris al je malo problem
il neki no-name što je uzimo pare negdje a nije igro pa da ga vraćamo...
usput 2 dešnjaka na stoperu nisu problem nikad al nejse....
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Jest lijepo kad imas trenera koji zna sta hoce I pri tom dovodi igrace. Imperator, predator! 
UPRAVA NAPOLJE!
- robertkosar
- Kontakt:
Nadam se da Hus nece ofulat ko birvaktile kad je na njegovo insistiranje doveden Radulovic pa kad profula citav stadion mu se smijao a trener se uhvatio za vuglaAlfredNobel je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/296 ... -medugorje
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
belosevic28
- Kontakt:
on je malo smotan meni , jest ljevak ali ima i ravno 2 metra...ne znam kakav je sa spremom...belosevic28 je napisao/la:Enes Sipovic![]()
![]()
normala gori na yt, s obje igra...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 30 avg 2017, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- f0rest1946
- Kontakt:
U to vrijeme i nije bilo nekog izbora za Husa, nije se imalo para..robertkosar je napisao/la:Nadam se da Hus nece ofulat ko birvaktile kad je na njegovo insistiranje doveden Radulovic pa kad profula citav stadion mu se smijao a trener se uhvatio za vuglaAlfredNobel je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/296 ... -medugorje![]()
![]()
A sad kao ima paraf0rest1946 je napisao/la:U to vrijeme i nije bilo nekog izbora za Husa, nije se imalo para..robertkosar je napisao/la:Nadam se da Hus nece ofulat ko birvaktile kad je na njegovo insistiranje doveden Radulovic pa kad profula citav stadion mu se smijao a trener se uhvatio za vuglaAlfredNobel je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/296 ... -medugorje![]()
![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
@zagorski
Pa ako onom crncu mogu dati 7k platu ocito da ima, Radulovic u ono vrijeme imao 1200km.
Pa ako onom crncu mogu dati 7k platu ocito da ima, Radulovic u ono vrijeme imao 1200km.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@zagorski Boris.
@Esport Rekao je Hus da bi volio da to bude ljevak, ali sumnjam da će odbiti nekog stopera iako bude dešnjak, jer nam treba defanzivac.
@MortemHz Ne znam, ostaje nam da vidimo.
@DenciNL Isto je Husref rekao da neće Klub da preopterećuje i da treba riješenje do kraja sezone, tako da bi Merzić to izgurao.
@belosevic28 Vidio sam i njega, moguće da je i on.
Možda Pandža ne bi bio loše rješenje, jeste da mi je strašno odvratan, ali nema to veze.
@Esport Rekao je Hus da bi volio da to bude ljevak, ali sumnjam da će odbiti nekog stopera iako bude dešnjak, jer nam treba defanzivac.
@MortemHz Ne znam, ostaje nam da vidimo.
@DenciNL Isto je Husref rekao da neće Klub da preopterećuje i da treba riješenje do kraja sezone, tako da bi Merzić to izgurao.
@belosevic28 Vidio sam i njega, moguće da je i on.
Možda Pandža ne bi bio loše rješenje, jeste da mi je strašno odvratan, ali nema to veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.