FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je tacno,ovaj bi mogao biti solidno pojacanje,a moze igrati i CB i LB. Samo je pitanje je li u takmicarskoj formi jer cini mi se nije dugo igrao.
Solidno pojačanje odigralo 4butakmice za sezonu u zadnjoj ekipi u kojoj je nastupao... pa dokle više...zagorski je napisao/la:Ako je tacno,ovaj bi mogao biti solidno pojacanje,a moze igrati i CB i LB. Samo je pitanje je li u takmicarskoj formi jer cini mi se nije dugo igrao.
sta dokle vise...sva pojacanja koja su dosla ove sezone su se pokazala ko pojacanja..izuzev krste koji realno nije ni igrao na svojoj poziciji...musemic je rekao da je sve sto valja vec zauzeto i da mu treba kakvo god privremeno rjesenje..ovo se cini kao takvo..igrao je u ligama boljim od nase..a mi smo u takvoj kurchevoj ligi u donjem dijelu za opstanak..Primorac je napisao/la:Solidno pojačanje odigralo 4butakmice za sezonu u zadnjoj ekipi u kojoj je nastupao... pa dokle više...zagorski je napisao/la:Ako je tacno,ovaj bi mogao biti solidno pojacanje,a moze igrati i CB i LB. Samo je pitanje je li u takmicarskoj formi jer cini mi se nije dugo igrao.
Vrlo vjerovatno i za očekivati bez pretjerivanja...High je napisao/la:U naredne tri utakmice osvajamo devet bodova!

Ovaj podsjeca na Kramara malo, nadat se da ce bolji biti i da nece Marku mjesto uzeti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ja molim boga da mu uzme mjesto( to bi znacilo da je bolji od njega).Inijesta je napisao/la:Ovaj podsjeca na Kramara malo, nadat se da ce bolji biti i da nece Marku mjesto uzeti

hajde pa ni Hadžić nije još sa seniorima prošao pripreme u životu pa igra...šta mu faliPrimorac je napisao/la:Solidno pojačanje odigralo 4butakmice za sezonu u zadnjoj ekipi u kojoj je nastupao... pa dokle više...zagorski je napisao/la:Ako je tacno,ovaj bi mogao biti solidno pojacanje,a moze igrati i CB i LB. Samo je pitanje je li u takmicarskoj formi jer cini mi se nije dugo igrao.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj makedonac ako ostane dok udje u formu prodje regularni dio sezone. Jbg, ako nista valjda je zeljan utakmica.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
svi su nam makedonci takiLik je napisao/la:Ovaj makedonac ako ostane dok udje u formu prodje regularni dio sezone. Jbg, ako nista valjda je zeljan utakmica.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E ne znam brate ja licno mislim da je dobar mogao je bar u drugoj holandskoj igrati za solidne pare, a kod nas kad dovedu nekog forsiraju ga da se opravdaju pa valjo on ili ne, zbog tog vise bi volio da onda ispasta Novakovic koji ima platu strasno veliku a ne pokazuje na terenu nikakav kvalitet , nego Marko koji igra za milju i po i to mu 2 mjeseca kasnefks74 je napisao/la:Ja molim boga da mu uzme mjesto( to bi znacilo da je bolji od njega).Inijesta je napisao/la:Ovaj podsjeca na Kramara malo, nadat se da ce bolji biti i da nece Marku mjesto uzeti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sasa, na hoklicu 

- TobeYarabi
- Kontakt:
cimirot u prvih 11
-
- Kontakt:
Ovaj ce doci da zaostri konkurenciju. Kod Husrefa nema nedodirljivih. Fin video danas sa treninga.
UPRAVA NAPOLJE!
Makedonac svake godine mijenjao novi klub. U svakom klubu u kojem je igrao odigrao od 2, negdje 3, negdje 4, pa 8,9,11 i zadnju 17 utakmica. Pravo pojacanje za nas, takvi nam trebaju.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Koliko se sjećam, Husref izjavi da je novi igrač "provjeren"....šta mu to znači?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
- muhamedhulk
- Kontakt:
Husref zvani stoperica 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je upoznat sa njegovim kvalitetama, da ga poznaje kao igraca itd.kenanbrajic je napisao/la:Koliko se sjećam, Husref izjavi da je novi igrač "provjeren"....šta mu to znači?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa ne znam sta ocekujete koga da sese dovede kad je zavrsen prelazni rok? Sad je daj sta das da se popune rupe. Ne treba ocekivati neki spektakl od igraca.
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako nekako.. treba ocekivati nekog pristojnog momka koji ce vjerovatno biti prva postava jer Husref nije zadovoljan stoperima, vidjet cemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HyperOS, keli, Proximic, rimljanin90, soe i 60 gostiju.