Da diskusiju (koju nisam ni poceo) zavrsim onako kao sto bi G.O.A.T. rekao:"Five beats one every time I look at it. And not that (James) won't get five. He may get more than that, but five is bigger than one."
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Miami Heat
andro234 kako dodjosmo do teme MJ-Kobe-LBJ od obicnih clutch poena? Da li sam radio neka poredjenja? Trazio si poene u clutchu i postotak poena u clutchu, ja sam ti ih dao iz tabele koju sam nasao. Duncan i LBJ imaju bolje procente od Kobea, ali Kobe ima mnogo vise postignutih poena, kao i pokusaja. Dakle rijec nisam rekao o poredjenju igraca, nego cinjenicu da James ima manje ubacenih poena nego Kobe, te da je normalno da Kobe ima gori postotak jer ima vise pokusanih suteva u clutch timeu. Ah jos jedan James lover i bivsi fan Cavsa
.
Da diskusiju (koju nisam ni poceo) zavrsim onako kao sto bi G.O.A.T. rekao:"Five beats one every time I look at it. And not that (James) won't get five. He may get more than that, but five is bigger than one."
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ja sam napisao da LBJ ima puno bolji postotak u clutchu i onda si ti matematicar rekao da Bryant ima skoro duplo vise postignutih koševa (iako ja to uopce nisam spominjai)
ovo sam stavio samo da se vidi ko je bolj igrac a teorija o prstenovima ti je glupa i izlizana
i Heat mi je bio drag kad su osvojili naslov 2006. ali nikad mi nisu bili najdrazi tim (kao ni sad)
ovo sam stavio samo da se vidi ko je bolj igrac a teorija o prstenovima ti je glupa i izlizana
i Heat mi je bio drag kad su osvojili naslov 2006. ali nikad mi nisu bili najdrazi tim (kao ni sad)
G.O.A.T. se propisno obrukao sa tom izjavom.adriano_leite je napisao/la: Da diskusiju (koju nisam ni poceo) zavrsim onako kao sto bi G.O.A.T. rekao:"Five beats one every time I look at it. And not that (James) won't get five. He may get more than that, but five is bigger than one."
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
LBJ ima isti postotak u clutchu kao i Duncan, zasto nisi napisao obojicu, nego si poredio Bryanta i Jamesa? Zbog toga sam i napisao da pogledas koliko ima on poena, a koliko ovaj drugi.andro234 je napisao/la:ja sam napisao da LBJ ima puno bolji postotak u clutchu i onda si ti matematicar rekao da Bryant ima skoro duplo vise postignutih koševa (iako ja to uopce nisam spominjai)
Teorija o prstenovima nije moja teorija, cak sam i napisao da je G.O.A.T. to rekao.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
sacekati da zavrse karijere igraci pa ih onda poredit...ovaj vec dzejmsa stavio iznad brajanta xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
sto je tekma odgodjena??
Voda neka na parketu ili sta vec , tacno ne znam , uglavnom rekose da ce se poceti za 10 minuta .
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nije voda, nego curilo ulje iz centralnog semafora. Pocet ce za nekih 10 ili 15 minuta, rijesen je problem.Matador je napisao/la:Voda neka na parketu ili sta vec , tacno ne znam , uglavnom rekose da ce se poceti za 10 minuta .
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
staje ovo -19
ojjjj odose mi pare

ojjjj odose mi pare
- adriano_leite
- Kontakt:
Ubijamo Boga u njima, blago recenoronaldo99 je napisao/la:staje ovo -19![]()
![]()
ojjjj odose mi pare![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma daj 10 koseva dali za 11 min....
ray allen za 13 i pol minuta igre nije upotio niti jedan sut prema kosu...pa sta se desava sa njima...
al haj ima jos 2/4 ocekujem preokret
ray allen za 13 i pol minuta igre nije upotio niti jedan sut prema kosu...pa sta se desava sa njima...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne moze niko uputiti sut. Vecinom su sutevi preko ruke, na pocetku tekme su bila 2 otvorena suta za 3 Chalmersa, ovo ostalo je sve patnja sa odbranom Cavsa. U neka doba im lopta ispada, James se zabija u Zellera i pravi korake, jednostavno ne mogu nista. Naravno 2/4 do kraja, mozda Heat povuce za velikom trojkom u nastavku igru (suceronaldo99 je napisao/la:ma daj 10 koseva dali za 11 min....
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Gledajući isključivo igračke kvalitete, ne, ovi majstori koje si nabrojao se ne mogu mrziti... e sad, ne gleda se samo to...work je napisao/la:Nije mi jasno kako neko može mrziti igrača tipa Jamesa, Jordana, Magica i co. Zbog tih ljudi se zavoli košarka. Pravi sportisti i ambasadori košarke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- anonymousHD
- Kontakt:
Lebron, calma, calma. 
kad zagusti dodje LBJ i prikljuci mu se Ray Allen sa svojim tricama i to je to....ove godine ste puno jaci sa Rayom (izadjicom) ...puno ste dobili sa njim 
- adriano_leite
- Kontakt:
Utakmicu su preokrenuli Ray Allen i Shane Battier.ronaldo99 je napisao/la:kad zagusti dodje LBJ i prikljuci mu se Ray Allen sa svojim tricama i to je to....ove godine ste puno jaci sa Rayom (izadjicom) ...puno ste dobili sa njim
Utakmicu je dovrsila vecerasnja velika trojka Heata: Monty McCutchen, John Goble, Haywoode Workman.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Adriano stvarno cijenim tvoje misljenje.Jedan si od rijetkih na ovom forumu koji stvarno pise realno i vidi se da se razumijes kosarku.Jedino kad je u pitanju Miami ili bolje receno LBJ tu znas pretjerati.
Slazem se u potpunosti sa tobom(iako simpatisem Miami) da su sudije pogurale Miami-a.Ali brate mili voditi pocetkom 3/4 28 razlike i do kraja to prokockati nije samo sudijska krivica.Ja bi to stavio 95% krivica vas samih a ostalo sudija.
Slazem se u potpunosti sa tobom(iako simpatisem Miami) da su sudije pogurale Miami-a.Ali brate mili voditi pocetkom 3/4 28 razlike i do kraja to prokockati nije samo sudijska krivica.Ja bi to stavio 95% krivica vas samih a ostalo sudija.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa isto tako mozes reci kako je Heat sebi dozvolio da gubi 27 razlike? Mi igramo bez 3 najbolja igraca u ekipi koja tankira. Zbog cega je to njih trebalo pogurati a ne nas? Kada je ovakva odluka donesena protiv Heata? Ja se stvarno ne sjecam da je Heat ikada ostecen, a mnogo puta se sjecam da su pogurani, pa evo i veceras je najsvjeziji primjerak u moru sudijskog guranja Heata. Ovo je sramotno sto se desava. Daj vjetar u ledja ekipi koja ima 2 superstara u timu i jednog All-Stara, protiv tima koji je u lotteryu, a na sve to i bez tri najbolja igraca. Ma fuj, ogavno i jadno.Ibisevic82 je napisao/la:Adriano stvarno cijenim tvoje misljenje.Jedan si od rijetkih na ovom forumu koji stvarno pise realno i vidi se da se razumijes kosarku.Jedino kad je u pitanju Miami ili bolje receno LBJ tu znas pretjerati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Pa to ti zelim reci.Da su Cavsi nastavili u istom ritmu ili bar pola kakvo su igrali prvo poluvrijeme,morali bi u Miamia uvesti sve igrace na parket da preokrenu.Istina je da sudije nisu dale nekoliko lopti da bi ovo vi pobijedili.Samo 28 razlike je previse prokockati za nejih 15 minuta za jednu ekipu koja odigra jedno poluvrijeme kao vi veceras.
Meni je iskreno svejedno hoce li neko prekinuti niz pobijeda jer u ovom ritmu postoji velika sanse da se neko povrijedi a to nebi valjalo pred doigravanje.
Meni je iskreno svejedno hoce li neko prekinuti niz pobijeda jer u ovom ritmu postoji velika sanse da se neko povrijedi a to nebi valjalo pred doigravanje.