FK Rudar Kakanj

Gusar1995
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Gusar1995 » 18 apr 2014, 09:27

tako i treba :D

ZEELEENIIII :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 18 apr 2014, 13:42

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 apr 2014, 19:03

Ako Rudar uzme Jedinstvo i Slobodu u Premijer ligi su... :o Da su pametni, ko sto nisu, mobilizirali bi sve da sto vise raje dodje na stadion i pruze podrsku protiv Slobode i Jedinstva, jer bi to bila velika stvar za Kakanj, a stadion je vec osposobljen za PLBiH...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 19 apr 2014, 19:19

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Rudar uzme Jedinstvo i Slobodu u Premijer ligi su... :o Da su pametni, ko sto nisu, mobilizirali bi sve da sto vise raje dodje na stadion i pruze podrsku protiv Slobode i Jedinstva, jer bi to bila velika stvar za Kakanj, a stadion je vec osposobljen za PLBiH...
Ne znam prijatelju, ali meni sve smrdi na to da ce Rudar prodati obje te utakmice. Nadam se da grijesim, ali poucen dosadasnjim iskustvom sve mi govori da ce biti kako sam vec naveo. Ukoliko izgube ove dvije utakmice trebaju se navijaci sastati i pretuci i predsjednika i sve druge clanove rukovodstva. Pa majku mu ja ne bi dao ponos i pobijedio bih obje utakmice pa makar i ne usao u PL. Ali treba prvo vidjeti sta ce biti u Doboju jer mozda i dole Rudar da Mladosti bodove za opstanak. Ja bih im radije kupio neku utakmicu u gostima.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 19 apr 2014, 19:33

Rudar ce Slobodu ispratiti s 3 komada, a s Jedinstvom ce biti gutavo, al' jedan gol bi mogao presuditi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 19 apr 2014, 23:59

PatrickBateman je napisao/la:Rudar ce Slobodu ispratiti s 3 komada, a s Jedinstvom ce biti gutavo, al' jedan gol bi mogao presuditi
Ma Jedinstvo ba nama leži, ja mislim da će puno teže biti protiv Slobode.
#samoRudar #zauvijek

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 apr 2014, 00:06

ja opet mislim da ćete vi prodat' obje tekme, ako vam se ponude pare :D s obizrom da ste sti kao Bratstvo, ekipa sposobna ući u PL, ove, ali i prethodnih sezona, a niste to napravili, dakle, nije vam PL cilj ..

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 apr 2014, 02:33

Chinaglia je napisao/la:ja opet mislim da ćete vi prodat' obje tekme, ako vam se ponude pare :D s obizrom da ste sti kao Bratstvo, ekipa sposobna ući u PL, ove, ali i prethodnih sezona, a niste to napravili, dakle, nije vam PL cilj ..
10 sezona Rudar je mogao ući kad je htio i nije. uvijek smo u vrhu i uvijek imamo super ekipu...tako da ništa me ne iznenađuje više

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 20 apr 2014, 05:30

kakvi ste vi onako za namjestit,premirat protiv jedinstva i to? :lol:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:21

Džaba premije Slobode kad je vi nama prodajete ;) Ali dobro je, u dvije utakmice zaradićete toliko para, da sljedeće sezone možete u PL

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 10:26

Rudar nece pustiti-prodati utakmicu Jedinstvu sigurno. Proslo prvenstvo su odigrali posteno i SLobodu na Tusnju izbacili iz utrke za PL, Bosnu iz Visokog izbacili u drugu federalnu, onda svakome treba biti jasno da Rudar nije klub koji prodaje. Rudar iako konkurent Slobodi je klub kojeg postujem, a Kakanj zbog rudara smatram bratskim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:34

Hahaha, dobro da ste toliko sigurni da neće prodati. Ali ja ne bi bio Bgm. Znate da je nama to ključna utakmica, da sve i jednu ostalu dobijamo.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 apr 2014, 10:36

NKJ je napisao/la:Džaba premije Slobode kad je vi nama prodajete ;) Ali dobro je, u dvije utakmice zaradićete toliko para, da sljedeće sezone možete u PL
A de ti nama napiši one informacije koje najaviš da ćeš svake subote naveče napisati..? :mrgreen: Predpostavljam da i sad imaš nešto za sljedeću subotu. :geek:
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2014, 10:54

NKJ je napisao/la:Hahaha, dobro da ste toliko sigurni da neće prodati. Ali ja ne bi bio Bgm. Znate da je nama to ključna utakmica, da sve i jednu ostalu dobijamo.
Hoces da kazes da su kakanjci neposteni i lopovi? Da se prodaju?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 apr 2014, 10:59

Ma nemam ja ništa od svadje sa vama, nemate pojma kao ni ja šta se sve dešava. Sad se ulizujte ovima iz Banovića, ulizujte se kaknju. A nema od toga ništa, pa mi smo ovdje dugo godina, prijateljskih kluba nema. ;)
Ali to ćete skontati ove sezone, da ne možete vjerovati nikom, i onda sljedeće sezone ćete igrati fino sami sa sobom.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 20 apr 2014, 11:01

Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.

Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze :)
Rudar Kakanj !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 apr 2014, 11:02

NKJ je napisao/la:Ma nemam ja ništa od svadje sa vama, nemate pojma kao ni ja šta se sve dešava. Sad se ulizujte ovima iz Banovića, ulizujte se kaknju. A nema od toga ništa, pa mi smo ovdje dugo godina, prijateljskih kluba nema. ;)
Ali to ćete skontati ove sezone, da ne možete vjerovati nikom, i onda sljedeće sezone ćete igrati fino sami sa sobom.

Smecaru jedan da vam prosle sezone nije bilo prijateljskih klubova sada bi igrali ligu nize..

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 apr 2014, 15:06

mi svoje odradismo...sada su meč loptice u vašim rukama, sretno vam bilo
Undici stelle - ACM 1899

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 apr 2014, 15:44

NKJ je napisao/la:Ma nemam ja ništa od svadje sa vama, nemate pojma kao ni ja šta se sve dešava. Sad se ulizujte ovima iz Banovića, ulizujte se kaknju. A nema od toga ništa, pa mi smo ovdje dugo godina, prijateljskih kluba nema. ;)
cuj sad nema prijateljskih klubova :urnebes: :urnebes: ...a prosle sezone ih gracanica i mi iz mrtvih izvadili :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...kratka pamet i malo se grbavi pravimo :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 20 apr 2014, 16:36

GK1996 je napisao/la:Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.

Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze :)
Napunio 18 pa je red da pametujes malo, a? :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.