ZEELEENIIII

Ne znam prijatelju, ali meni sve smrdi na to da ce Rudar prodati obje te utakmice. Nadam se da grijesim, ali poucen dosadasnjim iskustvom sve mi govori da ce biti kako sam vec naveo. Ukoliko izgube ove dvije utakmice trebaju se navijaci sastati i pretuci i predsjednika i sve druge clanove rukovodstva. Pa majku mu ja ne bi dao ponos i pobijedio bih obje utakmice pa makar i ne usao u PL. Ali treba prvo vidjeti sta ce biti u Doboju jer mozda i dole Rudar da Mladosti bodove za opstanak. Ja bih im radije kupio neku utakmicu u gostima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako Rudar uzme Jedinstvo i Slobodu u Premijer ligi su...Da su pametni, ko sto nisu, mobilizirali bi sve da sto vise raje dodje na stadion i pruze podrsku protiv Slobode i Jedinstva, jer bi to bila velika stvar za Kakanj, a stadion je vec osposobljen za PLBiH...
Ma Jedinstvo ba nama leži, ja mislim da će puno teže biti protiv Slobode.PatrickBateman je napisao/la:Rudar ce Slobodu ispratiti s 3 komada, a s Jedinstvom ce biti gutavo, al' jedan gol bi mogao presuditi
10 sezona Rudar je mogao ući kad je htio i nije. uvijek smo u vrhu i uvijek imamo super ekipu...tako da ništa me ne iznenađuje višeChinaglia je napisao/la:ja opet mislim da ćete vi prodat' obje tekme, ako vam se ponude pares obizrom da ste sti kao Bratstvo, ekipa sposobna ući u PL, ove, ali i prethodnih sezona, a niste to napravili, dakle, nije vam PL cilj ..
A de ti nama napiši one informacije koje najaviš da ćeš svake subote naveče napisati..?NKJ je napisao/la:Džaba premije Slobode kad je vi nama prodajeteAli dobro je, u dvije utakmice zaradićete toliko para, da sljedeće sezone možete u PL
Hoces da kazes da su kakanjci neposteni i lopovi? Da se prodaju?NKJ je napisao/la:Hahaha, dobro da ste toliko sigurni da neće prodati. Ali ja ne bi bio Bgm. Znate da je nama to ključna utakmica, da sve i jednu ostalu dobijamo.
NKJ je napisao/la:Ma nemam ja ništa od svadje sa vama, nemate pojma kao ni ja šta se sve dešava. Sad se ulizujte ovima iz Banovića, ulizujte se kaknju. A nema od toga ništa, pa mi smo ovdje dugo godina, prijateljskih kluba nema.
Ali to ćete skontati ove sezone, da ne možete vjerovati nikom, i onda sljedeće sezone ćete igrati fino sami sa sobom.
cuj sad nema prijateljskih klubovaNKJ je napisao/la:Ma nemam ja ništa od svadje sa vama, nemate pojma kao ni ja šta se sve dešava. Sad se ulizujte ovima iz Banovića, ulizujte se kaknju. A nema od toga ništa, pa mi smo ovdje dugo godina, prijateljskih kluba nema.
Ali to ćete skontati ove sezone, da ne možete vjerovati nikom, i onda sljedeće sezone ćete igrati fino sami sa sobom.
Napunio 18 pa je red da pametujes malo, a?GK1996 je napisao/la:Mogu vam samo reci da ce Rudar uzeti sada Mladost,da podigne cijenu prodaje tekme Jedinstvu ili Slobodi,u to budite sigurni,ja bih volio da je drugacije ali tesko,velike su tu pare u pitanju da bi ih ovi nasi lesinari odbili,ovo se odnosi na upravu,valja na more ici ove godine,valja vikendice renovirati,valja auto promjeniti a odakle,nego od prodaje.
Igraci koji su tu su isto lutke,i sto bih pobjedili vjerovatno ce morati pustiti nekom od ovog dvojca,a ja pozivam sve navijace Rudara,koji imalo vole Rudar da ako se desi malverzacija neka,i ako prodaju obraz kluba treba im sve gore polupati,od auta pa nadalje pa neka opet prodaju.
Ako su ljudi bolji,nek odnesu bodove a svaku vrstu prodavanja,pustanja treba ostro i agresivno reagovati,jer ocito se drugacije s nasim lesinarima iz uprave ne moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.