AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inter bolji u drugom.
Zašto jos drzi Ibru.
Zašto jos drzi Ibru.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Igra bez igre, Simone nadmudrio Piolia za sad
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
yebo li te on Krunic sto je izbaci 
Remi bi bio super kako lose stojimo

Remi bi bio super kako lose stojimo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- crvenocrni
- Kontakt:
Kakav medvjed kruh te...
- Fantasista
- Kontakt:
A jbte šta fulaju
Ovako Kalulu masi protiv JuBea i osta 1-1, al imamo i nafake treba je izdrkat ccc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
Jaoo kakve šanse na kraju, popraviše sveukupni dojam. Remi dobar obzirom na sve.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Peti derbi u prvih 12 utakmica. Osvojeno 11 od 15 bodova. Milan je u nizu od 17 utakmica bez poraza.
Nadamo se da će svi biti zdravi nakon pauze. To je najvažnije trenutno.
Theo, zdrav Ante i Diaz su veliki dobitak za Milana. Čak će i lažni Messi da bude konačno u protokolu.
Nadamo se da će svi biti zdravi nakon pauze. To je najvažnije trenutno.
Theo, zdrav Ante i Diaz su veliki dobitak za Milana. Čak će i lažni Messi da bude konačno u protokolu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kessie i Calabria najlosiji kod nas, Kessie sastavit se nije mogao plus zicer na kraju, Calabria u odbrani los u napadu pasa uspjesnog nije imao o centarsutu da ne govorim...
Ostali su bili ok, sve u svemu realan rezultat....
Idemo dalje Forza Milan....
Ostali su bili ok, sve u svemu realan rezultat....
Idemo dalje Forza Milan....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeće kolo nakon pauze Milan ide Fiorentini u goste. Domaćin će morati bez dva startna stopera, a nadam se da će Milan konačno u punom sastavu dočekati utakmicu.
Konkurenti će da se "tuku" međusobno.
Konkurenti će da se "tuku" međusobno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma cijela zadnja linija je danas bila tanka.
Neko je kritikovao Krunica? Po meni odlično odigrao, Brozović se nije vidio. Kad je to Inzaghi shvatio organizacija igre se prebacila na Turčina
Neko je kritikovao Krunica? Po meni odlično odigrao, Brozović se nije vidio. Kad je to Inzaghi shvatio organizacija igre se prebacila na Turčina
Il Club più titolato al mondo!
Nezasluženo smo uzeli poen, zahvaljujući slaboj partiji ovih: Balo,Kjaer,Calabria,Kessie,Diaz,Ibra,Sale. Svi slabiji nego inače - imali smo sreće pa smo izvukli jako bitan remi. Mogla je biti pljačka u finišu; stativa Saleta/šansa Kessiea, te pokušaji Bennacera i Kalulua.
Sve u svemu loša partija Milana, nije moguće odigrat dobro vs Intera kada su svi nabrojani pružili slabiju partiju nego što smo navikli. Pokušaj da Kessie igra sweepera i nije baš uspješan, nadam se da ono više nećemo gledati (me's čini da je sl. ulogu imao u CL vs Atletica?), promašaj Piolija.
Sve u svemu loša partija Milana, nije moguće odigrat dobro vs Intera kada su svi nabrojani pružili slabiju partiju nego što smo navikli. Pokušaj da Kessie igra sweepera i nije baš uspješan, nadam se da ono više nećemo gledati (me's čini da je sl. ulogu imao u CL vs Atletica?), promašaj Piolija.
-
- Kontakt:
Nastavlja se sistematsko uništavanje Milana od strane sudija.
S druge strane tamo negdje od početka oktobra igramo sve gore i gore. Pored toga treba ti gol a on uvodi Bakayoka, vadi Leaoa i Tonalija. Kessie mu igra čitavu utakmicu a sve što je uradio su bile greške. Kako smo još drugi nikako mi nije jasno. Kako ostale ekipe ne ide tako će nas stati i onda je sve gotovo.
S druge strane tamo negdje od početka oktobra igramo sve gore i gore. Pored toga treba ti gol a on uvodi Bakayoka, vadi Leaoa i Tonalija. Kessie mu igra čitavu utakmicu a sve što je uradio su bile greške. Kako smo još drugi nikako mi nije jasno. Kako ostale ekipe ne ide tako će nas stati i onda je sve gotovo.
celikmilan je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:51Nastavlja se sistematsko uništavanje Milana od strane sudija.
Mislim da igramo itekako dobro sa obzirom na bolnicu koju imamo, dva remija i sve pobjede najbolji start zadnjih 50 godina sve govori...mislim da mogu samo bolji i bolji biti...
Kako nezasluzeno uzeli poen kad su Interovci na kraju spasavali zivu glavu?Zenga je napisao/la: ↑07 nov 2021, 22:50Nezasluženo smo uzeli poen, zahvaljujući slaboj partiji ovih: Balo,Kjaer,Calabria,Kessie,Diaz,Ibra,Sale. Svi slabiji nego inače - imali smo sreće pa smo izvukli jako bitan remi. Mogla je biti pljačka u finišu; stativa Saleta/šansa Kessiea, te pokušaji Bennacera i Kalulua.
Imala su oba tima dosta prilika i ovo je najrealniji rezultat (po meni).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako ti možeš normalno igrati kada za 45 minuta, 5-6 puta sprintas ka svom golu jer monogloid Leao od centra igra 1na 1? Vec 5-6 tekma lik to konstanto radi. I nije vise on kriv za to , nego onaj ko mu to dopusta.
Bolji nigere sam gledao u Ozrenu iz Semizovca nego ovaj Balo Toure, te suđenje u prvoj kantonalnoj ligi SBKa.
Bolji nigere sam gledao u Ozrenu iz Semizovca nego ovaj Balo Toure, te suđenje u prvoj kantonalnoj ligi SBKa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.