I ja istojuznjak> je napisao/la:Ocekujem veceras osvetnicki masakr

Vidim da je vatreno i na ulicama Valencije,da ovi iz Madrida traze dodatnu zastitu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
I ja istojuznjak> je napisao/la:Ocekujem veceras osvetnicki masakr
Ja to nisam osporio, ali je i činjenica da je Casillas bio vrlo blizu lopte, i čim je dignuta zastavica on je u kadru izbijao loptu. A i činjenica je da je Soldado šutirao i pogodio prečku, baš kao što su činjenice da su oštećeni. Tako da se ne mogu žaliti na ishod rezultata.azTer je napisao/la:1. piši činjenice, a ne hipoteze.
2. mogao je soldado loptu nabit u osmi red tribina, to ne opravdava suce što su dignuli zastavicu. ne radi se o tome što on ne zna, nego o tome da je sviran nepostojeći ofsajd.
Da, trazice kondom. Jer je ovo sto radimo ni manje ni vise nego cisto karanjeAdi_Zepce je napisao/la:Vidim da je vatreno i na ulicama Valencije,da ovi iz Madrida traze dodatnu zastitu
Ti si moj idolNail for Real je napisao/la:Steta, ocito je da su vas sudije ponovo ostetile.
A kad je vas Barcelona isprašila sa 5:0 i 2:6 onda se mjesec dana pričali o sudijama kako su vas oštetili.JohnLennon je napisao/la:Jes' ostetili su vas pravo. Pri rezultatu 5-0 Coentrao je trebao biti iskljucen sto bi uvelike olaksalo Valenciji da dodje do preokreta.
Pa da je bio iskljucen mozda i ne bio ovako velik poraz,opet je bolje izgubit recimo 5-2 nego 5-0 ,koristi mozak prije nego sto pises nesto na forumu :SJohnLennon je napisao/la:Jes' ostetili su vas pravo. Pri rezultatu 5-0 Coentrao je trebao biti iskljucen sto bi uvelike olaksalo Valenciji da dodje do preokreta.
Kad Real nekog satare onda svi kazu, e jest bilo tesko satrati. Farsa ih je satrala na svom terenu 1:0 pa je to bila velika pobjeda.Mancini je napisao/la:E jeste teško bilo "satrati" onakvu Valenciju! :oDali trebaju treninzi za onakvo prvo poluvrijeme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.