i opet nece biti vise pitara nego nas na toj utakmici, uprkos nizoj cijeniscorpion je napisao/la:Cijena karti za navijace Sarajeva u subotu je 6 KM, dok je u prvom kolu kada je Zeljo gostovao na Zubanpolju cijena za Manijake bila 10 KM![]()
![]()
![]()
![]()
Gracicu, sjetim li ti se mame tajkunske![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Eki vama cenera bilo??
A majku im ludu...a pa i ovo je skupo za nas...
6 i 10...
A majku im ludu...a pa i ovo je skupo za nas...
Jbg,tesko je okolnosti poredit...da je pocetak sezone i sva ona euforija...bilo bi nas 5000 i vise,bez obzira na cijene...i opet nece biti vise pitara nego nas na toj utakmici, uprkos nizoj cijeni
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bice nas 11 ...ko vas u listici protiv istoimenog klubatm84 je napisao/la:i opet nece biti vise pitara nego nas na toj utakmici, uprkos nizoj cijeniscorpion je napisao/la:Cijena karti za navijace Sarajeva u subotu je 6 KM, dok je u prvom kolu kada je Zeljo gostovao na Zubanpolju cijena za Manijake bila 10 KM![]()
![]()
![]()
![]()
Gracicu, sjetim li ti se mame tajkunske![]()
![]()
cijena karata za nas ,bar po meni je sasvim ok ... isto bi prosli i da smo domacini hhahahha

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 apr 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Haj ba ljudi sta se raspravljate koliko ce raje biti na kojoj strani. Kada je Sarajevo bilo prvak 2007, imalu si i oni solidnu posjetu. Mi smo prosle god bili prvaci i imali smo takoder solidnu posjedu. Znaci sve zavisi od rezultata, ako tim igra dobro, i ako se euforija stvori bice raje. Pod drugim okolnostima, znamo svi kakav je nas narod, da ce se prije gledati kuci neka rumunska druga liga, nego otici na Zelju ili Sarajeva.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
bravo olimpik,derite ih
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
2:0 bravo olimpic
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Bravo Vuci!!
PS: Jedan od malo klubova iz BiH koji ima perspektivu u buducnosti... Da je Premijer LIga regularna, Olimpic bi vec prosle godine bio prvak, ovako...
PS: Jedan od malo klubova iz BiH koji ima perspektivu u buducnosti... Da je Premijer LIga regularna, Olimpic bi vec prosle godine bio prvak, ovako...
ha ha ha haj malo razmisli o 2 ligi...vrlo ste blizu ponora , pogotovo poslije ovog zadnjeg porazaRosas7 je napisao/la:bravo olimpik,derite ih
naravno necete ispasti ali ce te isto tako provesti ljeto uz neretvu i gledati odakle izlazi a gdje zalazi
ma bolje i to nego 11 komada u dvije tekme ko protiv partizana
I sta ono ti rece???tm84 je napisao/la: i opet nece biti vise pitara nego nas na toj utakmici, uprkos nizoj cijeni
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Pa nadji info koliko je bilo nas pa uporedi,mislim na tekmu sa super jakim Olimpicom 
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Gdje? Na kojoj od 4-5 vasih stranica da uzmem podatak? 
Mogu se kladiti da vas nije bilo vise, bez obzira sto je vama bila PRVA tekma u sezoni a nama 23
ali, eto ostavljam mogucnost.. 
Mogu se kladiti da vas nije bilo vise, bez obzira sto je vama bila PRVA tekma u sezoni a nama 23
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Mogu se kladiti da vas nije bilo vise,bez obzira sto vam je karta bila 40 % jeftinija 
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Najvaznije da je Olimpic u ovom kolu imao vecu posjetu nego Zeljeznicar protiv VelezaUPS je napisao/la:Gdje? Na kojoj od 4-5 vasih stranica da uzmem podatak?
Mogu se kladiti da vas nije bilo vise, bez obzira sto je vama bila PRVA tekma u sezoni a nama 23ali, eto ostavljam mogucnost..
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Slazem se isti okus, medjusobne tuce i slicno i povrh svega na kraju saznas da je Olimpic imao koju hiljadu vise kao domacinGuzonjin_sin je napisao/la:Najvaznije je to da je okus isti!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma ti ne mozes biti ni g od guzonjinog sina...toliko....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Gracicu nismo se ovako dogovorili pa bolje su prosli strumfete nego mi 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Neki dan se povela jedna prica na drugoj temi oko privatizacije FK Sarajevo gde su ljudi uporedjivali to sa Olimpicom.
U moru spama kakav obicno vlada na toj temi ostao sam uskracen za odgovor koji me zanima.
Sta je Gracic Olimpicu?
Predsednik,finansijer ili vlasnik,neki kazu da je vlasnik ali mi to nesta nelogicno.
U moru spama kakav obicno vlada na toj temi ostao sam uskracen za odgovor koji me zanima.
Sta je Gracic Olimpicu?
Predsednik,finansijer ili vlasnik,neki kazu da je vlasnik ali mi to nesta nelogicno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.