Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Wilshere?
Mislim da bi trebao biti spreman za prvenstvo a pruzao je neke odlicne partije u ovim kvalifikacijama.
Mislim da bi trebao biti spreman za prvenstvo a pruzao je neke odlicne partije u ovim kvalifikacijama.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Kao i Jones, uvijek po bolnicama. Samo sam Phila ubacio kao neku dalju rezervu na stoperu, a Jack je i pomenutog prekucao po pitanju povreda

Msm sta reci?

Msm sta reci?
A smooth sea never made a skilled sailor.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Glup igrac prije svega koji ne pazi na sebe i ide prejako nekad i nepotrebno ulazi u neke duele.... Ipak vrlo talentiran.
No s obzirom da je ovaj genije na klupi ne bi me iznenadilo da poziv za prvenstvo uruci Gibsonu.
No s obzirom da je ovaj genije na klupi ne bi me iznenadilo da poziv za prvenstvo uruci Gibsonu.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
I u bolnici kvalitetniji od svih u vezi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ma ironija druzeAsteriks je napisao/la:Gibsonu?
Tek sad skontah da je Gibson irac
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Euro tek sledece godine u junu, do tada se i Shaw mozda vrati nekim cudom, ali hajde da ga otpisemo. Najoptimisticniji ljudi u struci kazu da je kraj aprila realan, ali dvostruki lom noge moze dosta duzi da bude, Ramsey/Eduardo slucaj (mada to su igraci Arsenala
).
Nece Creswell uci ni u uzi izbor, upravo zbog cinjenice da ima igraca, Rose, Bertrand, svi su ispred Aarona kvalitetom, a i Roy ce pre birati i Bainesa zbog iskustva. Gibbs ako ne bude igrao, ispada iz konkurencije. Naravno ako bude tolika poteskoca sa povredama, da ce se uzeti u razmatranje, ali nije mi on toliko bitan, koliko je bitnija pozicija stopera i ko ce tu ici. Small je trenutno najjaci stoper, bez konkurencije, Jagielka dolazi kao drugi izbor, jer je Cahill odavno vrlo los, a sumnjam da ce Stones dobiti startnu rolu, ali svakako da mora biti u rosteru. Ne znam sta bih za Jonesa rekao, a da nije vec receno.
Mora Jack u timu da bude, ako je iole zdrav, najjaca karika u veznom redu. A pre Prowsea ce ici i Lallana i Delph.
Svako bi npr birao bilo kojeg drugog napadaca osim Welbecka, ali ako je iko dokazao ko pruza 200% vise za nacionalni dres nego u klubu, to je on. Svaka repka na svetu ima takve igraca, u Engleskoj je to Welbeck. Ja bih rado birao Vardya, koji mozda i ode na Euro ako nastavi sa resetanjem u PL.
Nece Creswell uci ni u uzi izbor, upravo zbog cinjenice da ima igraca, Rose, Bertrand, svi su ispred Aarona kvalitetom, a i Roy ce pre birati i Bainesa zbog iskustva. Gibbs ako ne bude igrao, ispada iz konkurencije. Naravno ako bude tolika poteskoca sa povredama, da ce se uzeti u razmatranje, ali nije mi on toliko bitan, koliko je bitnija pozicija stopera i ko ce tu ici. Small je trenutno najjaci stoper, bez konkurencije, Jagielka dolazi kao drugi izbor, jer je Cahill odavno vrlo los, a sumnjam da ce Stones dobiti startnu rolu, ali svakako da mora biti u rosteru. Ne znam sta bih za Jonesa rekao, a da nije vec receno.
Mora Jack u timu da bude, ako je iole zdrav, najjaca karika u veznom redu. A pre Prowsea ce ici i Lallana i Delph.
Svako bi npr birao bilo kojeg drugog napadaca osim Welbecka, ali ako je iko dokazao ko pruza 200% vise za nacionalni dres nego u klubu, to je on. Svaka repka na svetu ima takve igraca, u Engleskoj je to Welbeck. Ja bih rado birao Vardya, koji mozda i ode na Euro ako nastavi sa resetanjem u PL.
Ljudina hladno ubaci neke anonimuse a izbaci najboljeg vezistu repke. Mudro,mudro
A.F.C. Bournemouth!
Kod Jacka izgleda kao da je hronicno, ponavlja se iz sezone u sezonu.
Mali Prowse unosi dosta dobrog, prije svih zbog agilnosti. Tu su Henderson, Carrick, Shelvely (strasan napredak) te Barkley.
Krila Ox / Sterling / Young a Welbz te Sturridge su polivalentni po tom pitanju. Za Lallanom ne vidim neke potrebe sem mozda tu nekak na amf-u ali i to je pitanje.
Status Delpha ce prije svega zavisiti od broja meceva u Cityu, a tamo ima strasnu konkurenciju.
Mali Prowse unosi dosta dobrog, prije svih zbog agilnosti. Tu su Henderson, Carrick, Shelvely (strasan napredak) te Barkley.
Krila Ox / Sterling / Young a Welbz te Sturridge su polivalentni po tom pitanju. Za Lallanom ne vidim neke potrebe sem mozda tu nekak na amf-u ali i to je pitanje.
Status Delpha ce prije svega zavisiti od broja meceva u Cityu, a tamo ima strasnu konkurenciju.
Ward Prowse nije koristan igrac na klupi jos, niti ima veliko iskustvo, zato ce Lallana i Delph pre njega, pogotovo Lallana koji je prakticno univerzalac i igrace gde treba i sta god treba, a inace je bolji on kao sub nego mladjani Ward Prowse. Ima za njega vremena, ne treba ga gurati na silu. Za sada je daleko od neke price, jer pitanje je da li ce i ovi uci u neki izbor, kamoli Prowse.
Young bi u svim normalnim uslovima isao, ali posto je Roy Woy, i ocigledno ima neki totalno glup razlog sto ga ne zove u selekciju duze vreme, vece sanse ima glupavi Townsend.
Young bi u svim normalnim uslovima isao, ali posto je Roy Woy, i ocigledno ima neki totalno glup razlog sto ga ne zove u selekciju duze vreme, vece sanse ima glupavi Townsend.
De ba legendo,ne lupaj matere ti.
Eto uzimaš neke povrede za mjerilo i onda hladno raspalog Kerika stavljaš u neke kombinacije prije Jacka.
I vrhunac smijurije,Ward Prowsea bacala na usta ona djeca na EURU za mlade i sad će on unijet neku agilnost protiv najboljih u Evropi.
Pa jbo majku,da pitaš Ward Prowsea bil išo na EURO prije Jacka,momak bi se zacrvenio
Eto uzimaš neke povrede za mjerilo i onda hladno raspalog Kerika stavljaš u neke kombinacije prije Jacka.
I vrhunac smijurije,Ward Prowsea bacala na usta ona djeca na EURU za mlade i sad će on unijet neku agilnost protiv najboljih u Evropi.
Pa jbo majku,da pitaš Ward Prowsea bil išo na EURO prije Jacka,momak bi se zacrvenio
A.F.C. Bournemouth!
Da naravno, to Euro cemo uzeti za neko mjerilo.
Decko je u ozbiljnim planovima Koemana, a 30-ak meceva iz prosle sezone (epl plus kupovi) to i potvrdjuje.
Jack-u treba kontinuitet igranja, a obzirom na stalne povrede, tesko.
I da, msm da si ti taj koji se treba crveniti jer se izrazavas ko kakav kocijas.
Decko je u ozbiljnim planovima Koemana, a 30-ak meceva iz prosle sezone (epl plus kupovi) to i potvrdjuje.
Jack-u treba kontinuitet igranja, a obzirom na stalne povrede, tesko.
I da, msm da si ti taj koji se treba crveniti jer se izrazavas ko kakav kocijas.
Kerik može na EURO,Jack ne može. Kriterij,povrede. Alal ti ćufte
Evo crvenim se. Samo prestani lupetat
I ti se nađeš nešto pričat protiv Woya, a vodio bi na EURO Ward Prowsea
Evo crvenim se. Samo prestani lupetat
I ti se nađeš nešto pričat protiv Woya, a vodio bi na EURO Ward Prowsea
A.F.C. Bournemouth!
Ono kad si pristrasan dok pokušavaš bit objektivan. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sto da ne, uvijek je tu da unese stabilnost na pola sata mozda i vise.
Wilshera povrede unistise jos od prosle sezone. Ward - Prowse sasvim ok rjesenje, ne sada kao prvi pik, al' kao dobra zamjena pomenutim.
Woy je obicna rupa, a ti popunjavaj praznine u diskusiji nekim smajlicima.
Wilshera povrede unistise jos od prosle sezone. Ward - Prowse sasvim ok rjesenje, ne sada kao prvi pik, al' kao dobra zamjena pomenutim.
Woy je obicna rupa, a ti popunjavaj praznine u diskusiji nekim smajlicima.
Ma sigurno. Kod mene su praznine a ti vodi na EURO Ward Prowsea i Kerika aka ne povređujem se često 
A.F.C. Bournemouth!
Pred kraj prosle imao tu nezgodnu povredu, a prije toga ono odsustvo od neka dva mjeseca. Bilo je jos tu problema u januaru, al je opet izgurao na 20 meceva (opet u tih 20-a meceva jedan od gl igraca Uniteda).
Ove vec 10 nastupa (epl + lp).
Svaka repka treba slicnog igraca zbog iskustva, sposobonosti da stane na loptu, siguran pas, kvalitet citanja igre bez obzira na godine itd itd.
Kada se sve sumira, gledat ce se to koji su igraci odradili dovoljan broj meceva, forma itd.
Ove vec 10 nastupa (epl + lp).
Svaka repka treba slicnog igraca zbog iskustva, sposobonosti da stane na loptu, siguran pas, kvalitet citanja igre bez obzira na godine itd itd.
Otpada, al je do one povrede sigruno bio prvi pik.Euro tek sledece godine u junu, do tada se i Shaw mozda vrati nekim cudom, ali hajde da ga otpisemo
Kada se sve sumira, gledat ce se to koji su igraci odradili dovoljan broj meceva, forma itd.
Ama razumem da Kerik nije taraba,ali kad kažeš 'Ne može Jack jer se stalno povređuje', onda moraš nać i sve ostale koji se povređuju često. Kerik je tu rame uz rame sa Jackom u posljednje vrijeme.
I još ako znamo da je Jack bio najbolji igrač u ovim kvalama (ili jedan od najboljih) dok se nije povrijedio,onda nema dileme da će ići na EURO pa taman se vratio na teren u aprilu. A vratit će se mnogo prije...
I još ako znamo da je Jack bio najbolji igrač u ovim kvalama (ili jedan od najboljih) dok se nije povrijedio,onda nema dileme da će ići na EURO pa taman se vratio na teren u aprilu. A vratit će se mnogo prije...
A.F.C. Bournemouth!
Ova sezona je odlucujuca po tom pitanju, jer znamo da Euro pocinje u junu 2016.
Naravno da je Carrick imao povreda, al sve je rijeseno pred pocetak tekuce sezone.
Ponavljam, kod Jacka izgleda kao nesto hronicno, jer unazad nekoliko godina ima ozbiljnih problema.
Naravno da je Carrick imao povreda, al sve je rijeseno pred pocetak tekuce sezone.
Ponavljam, kod Jacka izgleda kao nesto hronicno, jer unazad nekoliko godina ima ozbiljnih problema.
Bez Jacka koji je zdrav, ne sme se zamisljati Engleska, ni u kakvim scenarijima, cak i pitanje forme je nebitno. Mada forma je relativna stvar kada su turniri kao SP i EP u pitanju, gde imas 3+3 meca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.