GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Najbolji igrač: Vrsaljko!
A mali Kovačić je budućnost hrvatskog nogometa.
A, jučer se i vidjela razlika između navijača i simpatizera. Nek je sramota onih koji su zviždali!!
A mali Kovačić je budućnost hrvatskog nogometa.
A, jučer se i vidjela razlika između navijača i simpatizera. Nek je sramota onih koji su zviždali!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Po meni, Malmo bi najbolje sjeo Dinamu, bez obzira što su Rangerse izbacili. Ponajviše zbog činjenice da ekipe s ovih prostora redovno igraju dobro protiv Skandinavaca. Ni Sturm nije za odbaciti. Takođe, Partizan je dokazao da se i protiv Genka može igrati.jacky09 je napisao/la:Mogući protivnici su nam STURM, WISLA, PLZEN, MALMO i GENK.
Plzen i Krakonje nikako ne bih volio. Neugodni su.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Malmo!
Odlično za Dinamo! Liga Prvaka nikad bliža

Odlično za Dinamo! Liga Prvaka nikad bliža

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ajde Maminjo obraduj nas, dovedi trenera da ove Šveđane pošaljemo kamo pripadaju.
...što je više lome to je volim jače...
Malmo!
Dobro je, idemo po tu ligu prvaka

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Polako. Sa Jurčićem nismo favoriti protiv Malmoa. Za nadati je se da će odletjeti sa klupe ovih dana.
-
- Kontakt:
Na slican nacin i oni razmisljaju!!!Tritolone je napisao/la:Malmo!

Svatko se ima pravo nadati.Frantisek Planicka je napisao/la:Na slican nacin i oni razmisljaju!!!Tritolone je napisao/la:Malmo!

Jao da nam je sad Vaha, pa rasuli bi ih na proste faktore.
Kruno je jedino sto nas dijeli od LP-a, ali bojim se da ni Mamic nije toliki "mudonja" da otpusti Jurcica u ovom trenutku. Najbolje bi bilo kad bi usli u LP i da Kruno tada lagano odleti 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bojim se da će biti kasno.
Baš me zanima kako će postaviti momčad nakon što se Alispahić ozljedio. Ili Kovačić ide na njegovo mjesto ili mijenja formaciju.
Baš me zanima kako će postaviti momčad nakon što se Alispahić ozljedio. Ili Kovačić ide na njegovo mjesto ili mijenja formaciju.

- alan_kardec
- Kontakt:
e bi i to vala bio fazon u pm. uvede vas čovjek u lš i onda mu date otkaz. ako mu treba dati otkaz, logičnije bi bilo da ga otpustite odmah, mada ni to nije fer ali eto. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BH Patriot
- Kontakt:
Nemoj odmah tako, sjetite se da je Malmo izbacio Rangerse .Tritolone je napisao/la:Malmo!

Livin' La Vida Loca ;)
Ma nevjerujem da ce mijenjat, samo ce stavit malog Matea na Alispahicevo mjesto.jacky09 je napisao/la:Bojim se da će biti kasno.
@BH Patriot- Rangers je ispao uz veliku dozu nesrece, pa imali su samo prvu tekmu 20 suteva na gol, a u drugoj iako su imali igraca manje vodili su 1:0, kasnije su imali i 2 igraca manje pa su izvukli pozitivan rezultat ali opet nedovoljan da se prođe dalje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Treba mu otkaz dati bilo kad. Ako i prođemo Malmo s njim na klupi to će biti splet okolnosti...alan_kardec je napisao/la:e bi i to vala bio fazon u pm. uvede vas čovjek u lš i onda mu date otkaz. ako mu treba dati otkaz, logičnije bi bilo da ga otpustite odmah, mada ni to nije fer ali eto.
Ali koji je to lik ne vjerujem. Pa svaki trener na svijetu pravi formaciju po kadru koji posjeduje samo on nešto kemija. Ima Tomečaka na klupi, a igraju mu Ibanez i Alispahić. Ajde Ibanez ok jer je Cufre bio ozljeđen, ali tragično je da kad se ovaj i vrati Ibanez će igrati, pa makar stopera.

Zadovoljan sam ždrijebom, ne treba podcijeniti protivnika. U 1.utakmici pobijediti bez primljenog gola i mislim da bi s tim imali veliki kapital za uzvrat. Inače u sastavu Malmoa svakako najpoznatije ime je Daniel Andersson, koji je proveo nekoliko sezona po talijanskoj Serii A, imaju i 2 igrača s ovih prostora Šveđanin bosanskih korijena Jasmin Sudić i Srbin Miljan Mutavdžić.
Mamić: Odličan ždrijeb, ovo je bilo za Oluju
Mamić: Odličan ždrijeb, ovo je bilo za Oluju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Pa posle problematicnog razlaza sa Vahidom sumnjam da bi i jedan ugledan trener prihvatio Mamicevu ponudu.Tritolone je napisao/la:Kruno je jedino sto nas dijeli od LP-a, ali bojim se da ni Mamic nije toliki "mudonja" da otpusti Jurcica u ovom trenutku. Najbolje bi bilo kad bi usli u LP i da Kruno tada lagano odleti
Gledajuci Dinamo u mecevima protiv Finaca ocekivao sam mnogo vise,ali vidim da vi pravdate losu igru time da imate balvana na klupi.
Od igraca svideo mi se Badelj,jel on igra u reprezentaciji?
Na popisu je ali ne igra. Badelj je stvarno izrastao u odličnog igrača. Bilić bi trebao ozbiljnije računati na njega...
Ali najjača izjava Jurčića:
˝Ako se kvalificiramo u LP normalno je da nas napusti nekoliko standardnih igrača.˝

˝Ako se kvalificiramo u LP normalno je da nas napusti nekoliko standardnih igrača.˝

Normalno da igramo lose kad igramo taktikom koja je smijesna, nekakav 4-4-2 sa rombom a nemamo igrace za to. Umjesto da sastavi ekipu sa kadrom koji posjeduje on mudruje, pa ova ekipa je dusu dala za 4-4-1-1 i sa tomecakom na krilu. Samo je trebalo nastaviti tamo gdje je Vaha stao i to bi izgledalo mnogo bolje.Frantisek Planicka je napisao/la:
Pa posle problematicnog razlaza sa Vahidom sumnjam da bi i jedan ugledan trener prihvatio Mamicevu ponudu.
Gledajuci Dinamo u mecevima protiv Finaca ocekivao sam mnogo vise,ali vidim da vi pravdate losu igru time da imate balvana na klupi.
Od igraca svideo mi se Badelj,jel on igra u reprezentaciji?
A vjeruj mi kad bi Maminjo otvorio kesu dosao bi svaki trener.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Jel taj Juricic trenirao nekad nekog pre Dinama?jacky09 je napisao/la:Na popisu je ali ne igra. Badelj je stvarno izrastao u odličnog igrača. Bilić bi trebao ozbiljnije računati na njega...
˝Ako se kvalificiramo u LP normalno je da nas napusti nekoliko standardnih igrača.˝![]()
![]()
Lici mi na trenera pocetnika i obicnu marionetu...
Inače Tritolone slavi li se?
Kod mene vlada umjereni optimizan, jako sam zadovoljan ždrijebom. Daj Bože da uđemo više u te skupine
Kod mene vlada umjereni optimizan, jako sam zadovoljan ždrijebom. Daj Bože da uđemo više u te skupine
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.