Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RiNo » 11 sep 2009, 20:21

Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo
100% sportski i krajnje opušten potpis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2009, 20:25

RiNo je napisao/la:Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo
Ma kakva crna klupa. Veh nije uredan s mozgom!!!! Kreten da Dzeku stavi na kluou, a Grafite se s loptom ne moze sastavit.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 11 sep 2009, 20:54

ma veh je konj....he*** mu dije**...kakav grafit...konj jedan dzeko je za njeg izmislio fudbal...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 sep 2009, 21:08

RiNo je napisao/la:Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo

A gdje si ti vidio da najskuplji igrac ekipe bude na klupi??? :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 11 sep 2009, 21:11

BIHfan je napisao/la:
Ma proradit ce on ubrzo

pa dzesi ti dosad nema te.Pa ako bude hodo po terenu kosto je protiv turaka negine mu klupa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 sep 2009, 21:14

mrzim_ulizice je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ma proradit ce on ubrzo

pa dzesi ti dosad nema te.Pa ako bude hodo po terenu kosto je protiv turaka negine mu klupa
cuj gdje sam,citav dan na forumu. :lol:
A to je hodao protiv Turaka normalno da je hodao nece lezat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 11 sep 2009, 21:16

Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo[/quote]

A gdje si ti vidio da najskuplji igrac ekipe bude na klupi??? :shock:[/quote]
pa dzesi ti dosad nema te.Pa ako bude hodo po terenu kosto je protiv turaka negine mu klupa[/quote]

A to je hodao protiv Turaka normalno da je hodao nece lezat.[/quote]
bolje da je lezo vise bi terena pokrio nego sto se nako seto

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 sep 2009, 21:18

mrzim_ulizice je napisao/la:Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo

A gdje si ti vidio da najskuplji igrac ekipe bude na klupi??? :shock:[/quote]
pa dzesi ti dosad nema te.Pa ako bude hodo po terenu kosto je protiv turaka negine mu klupa[/quote]

bolje da je lezo vise bi terena pokrio nego sto se nako seto[/quote]

bi al na ku.cu... :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 11 sep 2009, 21:20

BIHfan je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:Dobro ce mu doci klupa,kad dobije priliku vise ce se truditi 8-)
Ma proradit ce on ubrzo

bolje da je lezo vise bi terena pokrio nego sto se nako seto[/quote]

bi al na ku.cu... :mrgreen:[/quote]
hehehehehhe sala ba proradice ce dzeko ima sad mjesec dana da se oporavi ja znam da je njega ubilo sto nije otisao u milan al staces sad je gotovo mora se pomirit sa sudbinom i nastavit kako je igro,ma oporavice njega svabo nema kod svaba zajebancije

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 sep 2009, 21:25

Treba Dzeki klupa,da se malo spusti na zemlju...
Ipak je on samo odigrao polusezonu dobro...
Prve tri tekme u Bundes ligi nigdje ga nije bilo,kao i protiv Armenije i Turske...

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 11 sep 2009, 21:26

jel ovo iko vidio ja mislim da nije dosada

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 sep 2009, 21:32

dao go majncu,dao go iranu asistiro muslimovicu...sta je ovo jednu utakmicu nije dao go i nije u formi pih jbg nije ni ronaldo a placen 95 miliona...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2009, 21:35

nick je napisao/la:dao go majncu,dao go iranu asistiro muslimovicu...sta je ovo jednu utakmicu nije dao go i nije u formi pih jbg nije ni ronaldo a placen 95 miliona...
I on ce na klupu ubrzo :mrgreen:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 11 sep 2009, 21:36

nick je napisao/la:dao go majncu,dao go iranu asistiro muslimovicu...sta je ovo jednu utakmicu nije dao go i nije u formi pih jbg nije ni ronaldo a placen 95 miliona...
nije samo to...totalno mu je pristup drugaciji,ne grize,zasja jednom za 90 minuta i to je to...a ne dadne go....nije ga ovaj dzaba poslo na klupu...gleda ga svaki dan na treningu i on je to prvi skonto :!:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 11 sep 2009, 21:42

Spletom okolnosti gledao sam sve tri tekme Wolfsburg-a(na tv).Dzeko se nije vidio ni na jednoj utakmici od te tri,nema one agresivnosti.Da li su pare udarile u glavi ili sta ne znam...ima ko da misli o tome...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 11 sep 2009, 21:51

Google je napisao/la:Spletom okolnosti gledao sam sve tri tekme Wolfsburg-a(na tv).Dzeko se nije vidio ni na jednoj utakmici od te tri,nema one agresivnosti.Da li su pare udarile u glavi ili sta ne znam...ima ko da misli o tome...

Ima agresivnosti i eksplozivnosti ali dvije stvari igraju u ovome. Prva je da se sad Dzeke cuva svaka ekipa koja igra protiv njega pa zaduzuju po dva odbrambena da ga cuvaju. Druga se mozda veze na prvu ali je ocigledno da Dzekine nisanske sprave moraju na duboko ciscenje i stimanje. Sanse koje je prije sa lakocom iskoristavao danas neshvatljivo nedovrsava kako treba. Dzeko je, kako se kaze, malo uzeo furseta sto je mozda i zasluzio ali mislim da mu je slava malo poljuljala koncentraciju. Mora se vratiti vrijednostima koje su ga ucinile velikim a to je rad, rad i samo rad.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 11 sep 2009, 21:59

fantom je napisao/la: jel ovo iko vidio ja mislim da nije dosada
hehe kome ovo ciro laje????? :D :D :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 11 sep 2009, 22:05

Vi ljudi pravo grijesite i ne razmisljate dovoljno o razlogu moguceg stavljanja Edina Dzeke na klupu!! To nema veze sa tim da li je Edin u formi ili ne, on je vec dovoljno zaduzio wolfsburg i ja se ne sekiram za njego mjesto u prvih 11. Ima on dovljno kredita od godinu dana da igra u prvom timu.... Ako sutra bude na klupi to je vrlo logicna odluka Armina Veha jer ga cekaju utakmice u ritmu subota(budesliga), srijeda(liga sampiona) pa opet subota. Grafite je odmarao a Martins odigrao jednu tekmu 6og septembra, dok je Dzeko putovao najprije u Bosnu na pripreme reprezetnacije pa u Armeniju pa jos jedan super teska utakmica u Zenici. Edin je obadvije tekme odigrao 90 min i logicno je da ga postedi u subotu, vrlo vjerovatno, ako ne bude potrebe, nece ga ni ubacivati sutra.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 sep 2009, 22:17

Sjećate li se ljudi da sam ja poslije one tuče Džeke i Zianija rekao da bi Džeko mogao na klupu, a vi ste rekli da nisam uredu. Izgleda da sam ipak bio u pravu. Džeko nije onaj kao što je bio prošle sezone. Jednostavno, kod njega se nevidi ona želja za igrom.

Ovo nebi bilo dobro, jer ako utrefi sebi u glavu da je zvijezda i da više nemora ni igrati bit će loše i po njega i po nas.

Vidi se da je Bosanac, čim ima lovu, boli ga briga za ostalim
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 11 sep 2009, 22:24

rixadu je napisao/la:Vi ljudi pravo grijesite i ne razmisljate dovoljno o razlogu moguceg stavljanja Edina Dzeke na klupu!! To nema veze sa tim da li je Edin u formi ili ne, on je vec dovoljno zaduzio wolfsburg i ja se ne sekiram za njego mjesto u prvih 11. Ima on dovljno kredita od godinu dana da igra u prvom timu.... Ako sutra bude na klupi to je vrlo logicna odluka Armina Veha jer ga cekaju utakmice u ritmu subota(budesliga), srijeda(liga sampiona) pa opet subota. Grafite je odmarao a Martins odigrao jednu tekmu 6og septembra, dok je Dzeko putovao najprije u Bosnu na pripreme reprezetnacije pa u Armeniju pa jos jedan super teska utakmica u Zenici. Edin je obadvije tekme odigrao 90 min i logicno je da ga postedi u subotu, vrlo vjerovatno, ako ne bude potrebe, nece ga ni ubacivati sutra.
ustvari oni igraju ligu prvaka u utorak sto mi jos vise ovu odluku cini logicnom

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.