Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Kopile, njegovim dolaskom je uništena naša reprezentacija yebem li mu familiju.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
O tome ko ispada ode kopile nećemo. Inače sjajna je bila prije, isto su ruže cvale među "superstarovima" u ekipi.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Cvale su ruže logično da su cvale bili smo TOP 15 reprezentacija svijeta sada smo od 40-50 mjesta.HST je napisao/la:O tome ko ispada ode kopile nećemo. Inače sjajna je bila prije, isto su ruže cvale među "superstarovima" u ekipi.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Je, je, sigurno. I vidim da se uzima Fifa ljestvica u obzir, inače lista sa kojom se cili svit više manje sprda. Ajde moj čovik, pametnije kliknit log-out 
- plavipatriota
- Kontakt:
meni je ovog momka u jednu ruku žao, ima šlifa nekog, bit će vjerovatno dobar igrač, ali ga je amidža gurno u vatru i peče ga sve dok momak ne presuši.. kunem vam se da ste pitali Tinu hoće li da igra protiv Kipra, frajer bi se dvoumio.. al amidža ga silnim guranjem uništava u svakom pogledu.. Momak ima nevjerovatan pritisak na sebi, a nije toliko loš.. Sve je kriv njegov goveđi amidža koji ga je zvao na SP nakon minuta protiv Egipta..
Ne izgleda uopšte ko loš momak, ja ga cijenim zbog onih suza protiv Nigerije kad se kapiten smijao, sjećam se i izjave na pitanje da li očekuje da igra, da je rekao da je novi tu, da je velika konkurencija, i DA MU JE DRAGO ŠTO JE IKAKO TU!!
Znači bezveze po momku pljujete, pljujte po amidži koji misli da mu ovako pomaže!
Ne izgleda uopšte ko loš momak, ja ga cijenim zbog onih suza protiv Nigerije kad se kapiten smijao, sjećam se i izjave na pitanje da li očekuje da igra, da je rekao da je novi tu, da je velika konkurencija, i DA MU JE DRAGO ŠTO JE IKAKO TU!!
Znači bezveze po momku pljujete, pljujte po amidži koji misli da mu ovako pomaže!
Do njegovog dolaska mi nismo gubili od kojekakvih polu reprezentacija tipa Egipat ili Kipar.
Egipat, Nigerija, Iran, Kipar, utakmice u kojima je ova individua imala ozbiljnu ulogu.
Egipat, Nigerija, Iran, Kipar, utakmice u kojima je ova individua imala ozbiljnu ulogu.
Sad ce doc calcio i spomenut kako je navodno odlicno odigrao protiv mocnog Irana.Mozambik je napisao/la:Do njegovog dolaska mi nismo gubili od kojekakvih polu reprezentacija tipa Egipat ili Kipar.
Ta pobjeda protiv Irana je nesto najgore sto nam je se desilo. Od pobjede protiv ekipe na nivou Albanije, su napravili neki uspjeh i to im je dalo podlogu za onu njihovu cuvenu "Nismo se obrukali". Steta sto nas nisu razvalili 3:0, pa da konj Safet ode. Jer od te pobjede nismo dobili apsolutno nista osim ostanka kriminalca na celu repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- plavipatriota
- Kontakt:
najjače mi je kad neko njega spomene kao ozbiljnog forumaša, frajer je govorio da ne treba zvati prcića jer je član Sochaux (a i dan danas nam prvotimci igrači hajduka), valjao gluposti kakve nekom ne mogu pasti na pamet..Cartman je napisao/la:Sad ce doc calcio i spomenut kako je navodno odlicno odigrao protiv mocnog Irana.Mozambik je napisao/la:Do njegovog dolaska mi nismo gubili od kojekakvih polu reprezentacija tipa Egipat ili Kipar.
Egipat, Nigerija, Iran, Kipar, utakmice u kojima je ova individua imala ozbiljnu ulogu.![]()
![]()
![]()
Ta pobjeda protiv Irana je nesto najgore sto nam je se desilo. Od pobjede protiv ekipe na nivou Albanije, su napravili neki uspjeh i to im je dalo podlogu za onu njihovu cuvenu "Nismo se obrukali". Steta sto nas nisu razvalili 3:0, pa da konj Safet ode. Jer od te pobjede nismo dobili apsolutno nista osim ostanka kriminalca na celu repke.
Smece od igraca 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
j.e.b.o te klub u s.u.p.a.k a i sven...pa se malo mjenjajte...pa vi ne prestavljate nikakav faktor vise ni u smjesnoj hrvatskoj ligi a o evropi je suludo i pricat...mrtvi dnjepar iz rata dodze i niste ih u stanju uzet u nekakvom predkolu predkola...mucite se sa onim mrtvim splitom da ih dobijete...dinamo je za vas svemirski brod a sad vas i rijeka maltretira...necete vi vise ni kupa uzet u narednih 10 godina ako se do tad ne proglasi bakrot....de sad opet malo palamudaj o dispetu,ajduku i te fore....vidjet cemo hoce li ova dva jazavca dobit poziv kad ovo govedo ode sa klupe repke....cuj,hajduk neka velicina i faktor..mozda al u zupaniji...o majko mojaHST je napisao/la:Stoko, ajde se još malo rugaj sa mojim klubom da zasluženo dobijen ban.staragarda je napisao/la: realno...ne s.e.r.i ba..nego kad je sljedeca utakmica strasnog hajduka da gledamo reprezentativce kako zabijaju...jel sad u subotu sa lokomotivom ili dragovoljcem...nadam se da ce nasi reprezentativni starteri dobit sansu od prve minute mada nece bit lako...ajduk je to
![]()
Hahaha, evo i jaa se smiiiiiijen.Pirke je napisao/la:
*krine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
vidjet cemo hoce li ova dva jazavca dobit poziv kad ovo govedo ode sa klupe repke....cuj,hajduk neka velicina i faktor..mozda al u zupaniji...o majko moja
[/quote]
Ma naravno da će dobiti,pa konkurencija su im neki ispodprosječni igrači iz Deportiva,Hoffenheim i sličnih klubova iz liga petice.
Sta su oni u poređenju sa velikim Hajdukom
Ma naravno da će dobiti,pa konkurencija su im neki ispodprosječni igrači iz Deportiva,Hoffenheim i sličnih klubova iz liga petice.
Sta su oni u poređenju sa velikim Hajdukom
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Propade transfer u Veronu zapelo negdje

- Goalgetter
- Kontakt:
Veoma ljigav pokušaj porodice Sušić. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gotov sam. Sve sam vise cuo i vidio u zivotu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jeli razarao veceras u HNL-u 
Znaci bio je totalno los, dok nema nistasanlituncay je napisao/la:To pitaj Virtuala,on svršava na njegove goloveAhmetNY je napisao/la:Jeli razarao veceras u HNL-u![]()
I još napiše kako tino ko biva dijeli pljuske
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako sam to nekad napisao to je samo zato jer ste vi od njega pravili Messija pa sam vam malo kontrirao.plavipatriota je napisao/la:najjače mi je kad neko njega spomene kao ozbiljnog forumaša, frajer je govorio da ne treba zvati prcića jer je član Sochaux (a i dan danas nam prvotimci igrači hajduka), valjao gluposti kakve nekom ne mogu pasti na pamet..Cartman je napisao/la:Sad ce doc calcio i spomenut kako je navodno odlicno odigrao protiv mocnog Irana.Mozambik je napisao/la:Do njegovog dolaska mi nismo gubili od kojekakvih polu reprezentacija tipa Egipat ili Kipar.
Egipat, Nigerija, Iran, Kipar, utakmice u kojima je ova individua imala ozbiljnu ulogu.![]()
![]()
![]()
Evo dobio je sansu pa smo vidili da nije jos dorastao, znaci pozurili ste sa njim. Sjecam se diskusija pred SP, dizelasi napolje, Prcic i Scuk in....
Dobio sansu
Vjerovatno k'o i Stilic sto je dobio.
Samo ti i tvoj idol, 60 minuta u đumbusu od taktike, predstavljate kao dobijanje sanse.
Vjerovatno k'o i Stilic sto je dobio.
Samo ti i tvoj idol, 60 minuta u đumbusu od taktike, predstavljate kao dobijanje sanse.
Mislim da je nastup teletabisa protiv Kipra ujedno i zadnji za reprezentaciju BiH.
Zavrsena je njegova kratka reprezentativna karijera.
Zavrsena je njegova kratka reprezentativna karijera.