LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Raul_64
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2011, 19:14

sreca pa ovaj trade nije prosao..
ajde sto i Kobi i Paul vole loptu i previse za njih dvojicu zajedno na terenu...

ali zar stvarno misle da mogu dobiti Howarda za Baynuma i smece :S

Sumnjam da lakersi bi pokusali ovo da nemisle da nece dobiti DH 12..
samo ne vidim kako,lakersi i sve al Otis nije budala...

Paul-Kobi-World Peace-?-Baynum(pouzdati se na njega?)
klupa?

sto bi ih Memphis naguzio :D

isto sam zelio radi Spursa da prodje ova trejd,vise malih to bolje..
a sa ODomom/Gasolom/Baynumom to je i dalje malo previse za ovakve Spurse..ko da samo mi neki prevelik faktor al eto 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 dec 2011, 19:21

Ove sezone ce vam on biti prevaga. :lol: :lol: :lol:

http://www.nba.com/playerfile/metta_wor ... e/bio.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 dec 2011, 21:04

Mich Ku. je samo ku... obicni :roll:

Radio je gresku za greskom , prvo je dao najboljeg centra zadnjih 20 god za Odumb-a i jos nedokazanog C.Butler-a i za B.Granta koji nezna hodati (Dallas je tad za O'Neala nudio sve sto su imali ukljucujuci i Dirka) , pa je podpisao C.Atkinsa kao prvog play-a :roll: , onda mu legenda lakersa pokloni najbolji trade ali ga ustolici da i dalje se izivljava nad najboljom franshizom P.Gasol se tada cino kao poklon mada danas gledajuci dobar trade i za jedne i druge, onda greska za greskom , potis MWP umjesto Arize, prije toga potis Waltona na 5 godina za 5 mil. tu je i Vujacic uzimao 5icu da ne govorim niti jedan dobar draft pick osim Baynuma kome je trebalo 3 sezone da nesta bude + sto je stalno povrjedjen....

I evo sta je sad napravio , nazalost Dr. Buss je odavno obolio , preouzeo je njegov sin sa + 40 god koji se ponasa kao pubertetlija tj.de.bi.l prvo potpise Browna za trenera :roll: , hajde to , nego sad dade 2 visoka igraca i po vrjednosti jedino sto ima za trade-ati Gasola i Odoma za playmakera :roll: , da ostane bez visokih igaraca ako se Baynum povrjedi ?
Hajde i to nego ne provjeri prvo sa Sternom nasamo moze li tarde proci jer su NO pod vlasnisvu lige i sad Odom nece da trenira , Gasol preko neke stvari :roll:
Nema teorije da bi mogli dobiti Howarda za Baynuma direktno , to spada u domet naucne fantastike,...

Mada je odvratno i od strane ostali vlasnika sto su se bunili za trade iskljucivo da oslabe lakerse , a ne u interesu NO a oni su fakticki zajenicki vlasnik , jer nece sigurno NO dobiti bolju ponudu za C.Paul-a : Odom, Scola , K.Martin i Dragic :!:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 dec 2011, 21:14

Da li stvarno neko misli da su Lakersi "samo tako" isli sa ovim trejdom u kojem bi dali 2 visoka igraca za plejmejkera...vi mislite da ne postoji neki plan za sve to i da bi Lakersi na kraju mogli ostati samo sa Bynomom na centarskim pozicijama? :lol:

Ljudi shvatite da su u pitanju Lakersi a ne KK Bosna :shock:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 dec 2011, 21:14

Kobe Bryant je napisao/la:
Mada je odvratno i od strane ostali vlasnika sto su se bunili za trade iskljucivo da oslabe lakerse , a ne u interesu NO a oni su fakticki zajenicki vlasnik , jer nece sigurno NO dobiti bolju ponudu za C.Paul-a : Odom, Scola , K.Martin i Dragic :!:
Da mi je da ovo kaze neko ko nije navijac Lakersa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2011, 01:25

Paul je u avionu za LA saznao da je NBA liga odbila ovaj trade, a Bryant je bio na putu ka aerodromu da doceka CP3.
Odom se danas sa zakasnjem i preko neke stvari pojavio na prvom treningu, zatim unija igraca trazi da trade Paula bude obavljen do Ponedeljka - u bilo koji klub kako sam ja razumio - a prema nekim izvorima danas su opet poceli razgovori izmedju tri partije i novinari misle da bi dogovor mogao proci ukoliko bi Lakersi uzeli ugovor Okafora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 dec 2011, 01:59

Prije nego je sezona pocela, odmah su poceli da nas napadaju. Neka, neka i treba tako :lol: :lol: :lol:

Ja bi vise volio ipak Hauarda. Ne dam ja Fishera, mora Derek dobiti jos jednu sansu, da pogodi kljucni sut :lol: :lol:
Da li stvarno neko misli da su Lakersi "samo tako" isli sa ovim trejdom u kojem bi dali 2 visoka igraca za plejmejkera...vi mislite da ne postoji neki plan za sve to i da bi Lakersi na kraju mogli ostati samo sa Bynomom na centarskim pozicijama?

Ljudi shvatite da su u pitanju Lakersi a ne KK Bosna
Adnane, je li te dosta vise :lol: :lol: :lol:
Ne vrijedjaj mi inteligenciju direktora Bukve, poginut ces bezveze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2011, 02:07

neno#4 je napisao/la:Prije nego je sezona pocela, odmah su poceli da nas napadaju. Neka, neka i treba tako :lol: :lol: :lol:

Ja bi vise volio ipak Hauarda. Ne dam ja Fishera, mora Derek dobiti jos jednu sansu, da pogodi kljucni sut :lol: :lol:
Kako sam cuo iz kosarkasih razloga ce nam biti zabranjeno da u narednoj sezoni na jednoj utakmici postignemo preko 50 poena, inace moramo uplatiti odredjen iznos na racun NBA lige.

Nemoj ziv bio da vise pogadja kljucne suteve, hoce ostali izvrsiti kolektivno samoubistvo od muke i mrznje prema Lakersima. :lol: :lol:

PS: Odom mi je poceo vec ici na neku stvar i nadam se da ce se Kupckak sto prije rjesiti ovog problema u bilo kojem trade-u.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 dec 2011, 02:21

amerosm je napisao/la:Paul je u avionu za LA saznao da je NBA liga odbila ovaj trade, a Bryant je bio na putu ka aerodromu da doceka CP3.
Odom se danas sa zakasnjem i preko neke stvari pojavio na prvom treningu, zatim unija igraca trazi da trade Paula bude obavljen do Ponedeljka - u bilo koji klub kako sam ja razumio - a prema nekim izvorima danas su opet poceli razgovori izmedju tri partije i novinari misle da bi dogovor mogao proci ukoliko bi Lakersi uzeli ugovor Okafora.

Mislim da niko nije lud da uzme Okafora. Pa tip ima jos 3 godine ugovora (oko 40 mill za isplatiti). Ja ga nebi primio kad bi dali dva Crisa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2011, 02:27

majestic24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Paul je u avionu za LA saznao da je NBA liga odbila ovaj trade, a Bryant je bio na putu ka aerodromu da doceka CP3.

Mislim da niko nije lud da uzme Okafora. Pa tip ima jos 3 godine ugovora (oko 40 mill za isplatiti). Ja ga nebi primio kad bi dali dva Crisa
Eto vidi kako lijepo razmisljas, a zasto bi onda NOH uzeo 4 godine Luisa Scole, takodjer oko 40 miliona za isplatiti plus dati najboljeg igraca, igraca fransize, plus uzeti 25 miliona Martinovog ugovora? Pa bolje pustiti da iscuri ugovor Paula nego pristati na nesto ovakvo i onda vi osudjujete ownere a ni vi ne zelite ugovor Okafora. Makar je ugovor Okafora kraci od onog Scolinog.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 dec 2011, 02:55

ja se nadam da ce Lakersi ipak uraditi neki trade i tako se osloboditi cap space-a, u medjuvremenu dogovoriti sve sa CP3 i D12 i na ljeto potpisati obadvojicu i evo im onda rinaka svima....medjutim zelje su jedno a stvarnost nekad drugo :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 dec 2011, 03:21

Balon je napisao/la:ja se nadam da ce Lakersi ipak uraditi neki trade i tako se osloboditi cap space-a, u medjuvremenu dogovoriti sve sa CP3 i D12 i na ljeto potpisati obadvojicu i evo im onda rinaka svima....medjutim zelje su jedno a stvarnost nekad drugo :D
Sama prisutnost Kobea u ekipi gotovo onemogucava Lakersima da potpisu ovu dvojicu na ljeto, makar se rijesili svih ostalih igraca slika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 dec 2011, 09:21

neno#4 je napisao/la: Adnane, je li te dosta vise :lol: :lol: :lol:
Ne vrijedjaj mi inteligenciju direktora Bukve, poginut ces bezveze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma dobar je Bukva,samo nije za Lakerse :lol: Cak mislim da bi u slucaju da Paul zavrsi u Lakersima a ostane samo Bynum od visokih,trebalo kontaktirati Bukvu pa dovesti Rahimica na cetvorku...samo poznavajuci njega nece biti lako :mrgreen:
amerosm je napisao/la: PS: Odom mi je poceo vec ici na neku stvar i nadam se da ce se Kupckak sto prije rjesiti ovog problema u bilo kojem trade-u.

A nije ni njemu lako...i on i Gasol su preveliki igraci da bi se s njima ovako poigravalo.Naravno to u NBA ligi nije nista novo ali sasvim je razumljivo da oni trenutno i nisu najsretniji sa ovom situacijom...u svakom slucaju slazem se s tobom da je poslije ovoga trejd neophodan..-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2011, 12:21

U Americi se pitaju hoce li Lakersi biti Paulov tim ukoliko dodje do trade-a ? :D :D :D

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 dec 2011, 13:25

Ja pratim Lakerse jos iz doba Edi Dzonsa, i ovo mi je jedna od vecih gluposti koju su uradili od tada, da ne kazem najvece razocarenje kao navijaca. Pustit Lamara da ode...ccc..ko god je gledao redovno Lakerse zadnjih godina zna koliko je on zasluzan za sve uspijehe koji su se nanizali, tu je suvisno ista pricat. Gasol je u ovakvoj ligi, u kojoj je sve manje kvalitetnih centara, ogromna premija. I pokusavaju ga prodati, i oslonit se na hodajucu povredu - Bynuma.

Svih proteklih godina su imali odlicnu formulu, i znali kako uzet titulu, oslanjali se na visoke igrace (naravno uz Kobea), a sad ko da pokusavaju sav kvalitet visine koji su imali prodat za play makera. Da ne govorim dalje koliko je ovo ruzno i nekorektno prema Odomu, koji je uvijek bio super momak vijeran svom klubu, i sad ga na ovakav nacin sutnut, bez ikakve najave i objasnjenja...uzas... Al izgleda tu vise nikakvog morala nema, samo vrti pare i zdravo...

Vidjecemo sta ce bit, zasada dolazak Kapona je dosta dobra stvar, on je pouzdan veteran koji zna zabit trojku, Dwight je dobio zeleno svjetlo da pregovara sa Lakersima, a i situacija je sa Paulom jos otvorena....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2011, 14:59

@ sundancekid

ukoliko si pratio nase postove nakon "metle" Dallasa onda mozes razumiti ovaj potez uprave kluba. Kao prvo otisao je Jackson koji je forsirao triangle napad, a dosao novi trener sa novom filozofijom. Kao drugo ova ekipa je bila zasicena nakon uspjeha u prethodne cetiri sezone sa dvije titule i jedinim finalom i moralo se krenuti u rebuilding ekipe i ovoj ekipi je bilo potrebno da pusu neki novi vjetrovi. Kao trece izumemo li Bryanta, jedino sto imamo ponuditi i sto je interesantno ostalim klubovima su "big men" i sada Kupchak kroz odredjene poteze pokusava osigurati da ekipa igra na vrhunskom nivou i kada Bryant ode u penziju i pokusava dovesti CP3 i Howarda oko kojih bi se gradila nova ekipa.
Danas ti je u svijetu jedan veliki biznis i svi zele uspjehe, a na osnovu stare slave se ne zivi, ali ipak trebamo biti zahvalni i Gasolu i Odomu za ove dvije titule.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 dec 2011, 15:17

U lakersima se nesta mora mjenjati , zasto ?

Jednostavno zato sto 4 najbolja igraca nemugu igrati zajedno i uvjek neko necsrecan ako neigra u kljucnim momentima.
Znaci Baynum - Gasol - Odom nisu mogli igrati zajedno bili smo prespori i duplali se u napadu a to su 3 od 4 ubjedljivo najbolja igraca , ko je sljedeci clown MWP , pa onda Fisher wtf?

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 dec 2011, 16:41

Metla od Dalasa jeste zabrinjavajuca, ali nije to realan pokazatelj stanja, niti je ekipa toliko losa. Kostur ekipe je sasvim uredu, ali Lakersi u prosloj sezoni nisu imali nikakvu produktivnost s klupe. Da je umjesto retardinjosa predvodjenih sa Blejkom i Barnsom, bio koji prosjecan igrac sposoban da sa klupe uleti i zabije 10tak poena, stvari bi bile radikalno dugacije. To je ono sto je Dallas imao, a Lakersi nisu. Gledao sam kao i obicno dosta utakmica u sezoni, i mislim da je tokom cijele sezone sirina bila veci problem, nego taj uski kostur ekipe...

Kako god, ovo je ocigledno rebuilding ekipe totalni, pa cemo vidjet na sta ce to izaci...

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 10 dec 2011, 20:44

slika
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 dec 2011, 13:39

amerosm je napisao/la:Kao prvo otisao je Jackson koji je forsirao triangle napad, a dosao novi trener sa novom filozofijom.
zar ovaj klovn ima ikakvu filozofiju :?: :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.