Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma previse je ovo teret za malog Yildiza da nosi broj 10 i sva ta ocekivanja. Nekima jednostavno treba vremena
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja bih iskreno volio da ga proba da igra devetku.
Igrao je i lijevo krilo i desetku i desno krilo, jednu da proba i kao devetka možda protiv Empolija u Kupu, mislim da bi mu ležalo
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Yildiz je veliki talenat samo sto je po meni on tip igrača kojem je jako teško naći pravu poziciju pogotovo u današnje vrijeme kad se gotovo ne igra sa pravom 10-kom. Jedino možda u formaciji 4-4-2 da igra kao SS, nesto slično kao Felix kod nas.
Il Club più titolato al mondo!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Jao dragi koop kod gola???.
Kenan slicno kao dybala, wc talent, ali kad je gusto, tesko ds rjesava u svoju korist.
Kenan slicno kao dybala, wc talent, ali kad je gusto, tesko ds rjesava u svoju korist.
Treba samo dodati da je korneru, nakon kojeg je i došlo do ovakve situacije, kumovala nesposobnost Locatellija da mirno isprati loptu u gol-aut.
Juventus u23.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gledam snimak Sporting-Porto. Ne mogu vjerovati da je neko s 2 neurona Djaloa otjerao iz kluba tek tako, 2000 godište, stoper, lijevi bek, poklonili ga i doveli Kellya za 20 miliona. I jos doveli Weigu koji je faktički isti tip igraca.
Istina, kumovao ovome je i Allegri, a ovi nastavili.
Ovo je za istragu.
Istina, kumovao ovome je i Allegri, a ovi nastavili.
Ovo je za istragu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 09 feb 2025, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Par puta sam gledao onog malog sto ste ga prodali u Englesku za 15tak mil i svaki put me oduševio
- Juventinisimo
- Kontakt:
U 23 igra dobro u zadnje vrijeme...treba im poslati Koopa i Loca da ih upropaste..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Dean je bio prilično sirov jos, ni u Romi nije bas igrao dobro, ali evidentno da sazrijeva što je normalno. Meni je previse bacao na Rugania kojem se predvidjalo svasta; mrsav, soft u duelu.
Donekle mi je jasna prodaja, rekli su mu da je cista finansijska odluka, kao i Soule. Ali Djalo je morao ostati lagano.
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidi se da mu fali kuveta, vjerovatno ima utakmica gdje podbaci al ono sto sam vidio ima potencijala.
Za tog Djalu ne znam sta da kažem, mi smo ga doveli iz Sportinga prije 5-6 godina u Primaveru, kao veliki potencijal al evo do 24-te godine još nije opravdao očekivanja.
Za tog Djalu ne znam sta da kažem, mi smo ga doveli iz Sportinga prije 5-6 godina u Primaveru, kao veliki potencijal al evo do 24-te godine još nije opravdao očekivanja.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad će Đuntoli prodati Adžića za 20 miliona negdje i dovesti nekog parmaka ala Keli
Adžić mora umjesto Kopa igrati na polušpici malo da vidimo kakav je, do sada je dobijao po deset minuta
Adžić mora umjesto Kopa igrati na polušpici malo da vidimo kakav je, do sada je dobijao po deset minuta
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 09 feb 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma Hojsena nismo smjeli prodavati, imao si u njemu štopera narednih 15 godina, miran si.muxa je napisao/la: ↑09 feb 2025, 14:26Vidi se da mu fali kuveta, vjerovatno ima utakmica gdje podbaci al ono sto sam vidio ima potencijala.
MANIJACI JUG 1987
Adzic nema šta tražiti trenutno, malo je igrao i imao s početka 2-3 povrede, a ono i kad udje mi je djelovao bojažljivo, u kupu nije dobio sansu tako da je posudba ili u-23 do kraja sezone bio najbolji izbor.
Ono što meni nije jasna je bas ova opsesija s 4231, jos od one najbolje generacije cekam da ponovo igramo 433 tj da imamo registu i 2 mezzale. Tu bi vjerovatno i Koop bio bolji. Ali, imamo dizelase u vezi i ne vjerujem da bi uspjelo, a i otjerao si igrača koji je mogao igrati obje pozicije.
Dogodine ako izignorisu opet plemenitog veznjaka i dalje ovo nece valjati.
Ono što meni nije jasna je bas ova opsesija s 4231, jos od one najbolje generacije cekam da ponovo igramo 433 tj da imamo registu i 2 mezzale. Tu bi vjerovatno i Koop bio bolji. Ali, imamo dizelase u vezi i ne vjerujem da bi uspjelo, a i otjerao si igrača koji je mogao igrati obje pozicije.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako nema šta tražiti, pa dati mu šansu jednu tekmu od prve minute, ne može u ovom trenutku biti gori od Kopa i Daglasa
MANIJACI JUG 1987
For #JuvePsv, Thiago Motta changes the midfield: out Locatelli and Koopmeiners, in Thuram and Douglas Luiz.Pogba je napisao/la: ↑09 feb 2025, 16:02Adzic nema šta tražiti trenutno, malo je igrao i imao s početka 2-3 povrede, a ono i kad udje mi je djelovao bojažljivo, u kupu nije dobio sansu tako da je posudba ili u-23 do kraja sezone bio najbolji izbor.
Presipanje iz supljeg u prazno! Opet cemo sa dvojicom spustat nisko...
Adzic nicim nije pokazao da ne zaslužuje vise minuta, cak suprotno!
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.