FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- LegendaIvica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tanovic fine glasove dobio od nasih navijaca a na kraju nista od njega. Pa da nam barem dadnu ono nase (poslovni prostor na istocnoj tribini). Ne kontam kako je mogao onaj krs dobiti dozvolu kraj tribine a mi za vec izgradjen objekat ne mozemo. Do sada bi fine pare uzeli da su nam dozvolu ranije dali.

Bruka i sramota, tužno i neka nam je Bog na pomoći, jer očigledno ovi "odgovorni" neće, ne mogu i ne znaju pomoći. Ova konferencija za medije je naš najveći poraz ove godine. A možda i u zadnjih nekoliko.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Kakva ofiraza i kade nemoj psovat
-
- Kontakt:
Jeste li vi slusali preskonferenciju?
Prema investitoru su uradili sve sto su trebali, sta tu mogu ako je on jedina opcija? Prekinuti pregovore?
Ovako na prvu godina u kojoj nismo igrali evropu, Dzeko se nije prodao, nismo nikog prodalii, zavrsili smo u plusu.
U igri smo za Evropu, top odnos sa navijacima, potpisat cemo najbolje igrace, dovest cemo igrace koje mozemo platit, obaveze prema igracima, poreznoj stizemo.
2,4 miliona, ko misli da u ovoj drzavi mozes onako naci, nek proba za sebe naci.
Prema investitoru su uradili sve sto su trebali, sta tu mogu ako je on jedina opcija? Prekinuti pregovore?
Ovako na prvu godina u kojoj nismo igrali evropu, Dzeko se nije prodao, nismo nikog prodalii, zavrsili smo u plusu.
U igri smo za Evropu, top odnos sa navijacima, potpisat cemo najbolje igrace, dovest cemo igrace koje mozemo platit, obaveze prema igracima, poreznoj stizemo.
2,4 miliona, ko misli da u ovoj drzavi mozes onako naci, nek proba za sebe naci.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ja kad sam cuo kako komuniciraju „novinari“ i ovi „nasi“ prije press konferencije, sve mi je bilo jasno. Ti ljudi se poceli nesto „zezati“ i prosipati neku radost i humor dok klubu gori pod nogama. Najjace mi je bilo kad su poceli pricati o „crncugama“ iz Afrike. A kad je press poceo onda kao oni imaju sve pod kontrolom i rade sta mogu nije do njih…
Kao sto Grbavac kaze, grupa neznalica i demagoga.
Cekas sedmicu dana da pogledas tu Konferenciju za medije i onda nista ne kazu osim da ce produziti Hodzica i Santosa i tabelu prihod rashod.
- jointunija
- Kontakt:
Kolika je predsjednik varalica,potvrdio je tvrdnjom da sa Eldinom nije propalo 

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kako si ti pametan decko svaka castzeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2022, 18:34Jeste li vi slusali preskonferenciju?
Sta god ko rekao, da ovi ljudi nisu dosli prosle godine, danas bi vjerovatno igrali derbi sa Vratnikom, tesko da cemo ovo pregurati ali sta je tu je, za Zelju sve od Zelje nista.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Ima li neki pacenik da izbroji kolko puta su spomenuli rijec transparentnost ? 

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Sve su ovo “navijaci”
Krivi sve sto su radili od talova to tjeranja sve stize na naplatu
Krivi sve sto su radili od talova to tjeranja sve stize na naplatu
Uopste nije vrela,nego normalna i odgovorna kao i kod vecine odraslih ljudi i ova neodgovornost frustrira i poziva na ostavke samo zbog toga (ne ulazeci da se neko prihvatio posla kad niko drugi nije htio,jednostavno se ne prihvatis ako si potkapacitiran).riGonTM je napisao/la: ↑07 dec 2022, 18:30Možda mi je vrela glava, ali ovo je bruka i sramota od konferencije za medije u cijelini, a posebno u smislu planova za rješavanje velikih problema. Složit ću se, a nadam se i vi sa mnom, također vrele glave, i reći ću da je ovo najgora konferencija kluba za medije ikada.
Bruka i sramota, tužno i neka nam je Bog na pomoći, jer očigledno ovi "odgovorni" neće, ne mogu i ne znaju pomoći. Ova konferencija za medije je naš najveći poraz ove godine. A možda i u zadnjih nekoliko.
Pitanje br 1 Otkad znate da je 31.12 deadline za uplatu duga PU i sta ste dosad cekali?
Pitanje br 2 Imate cca 200k pratilaca na FB i jeste li pomislili da u tom pravcu napravite inicijative i akcije sa dodatnom vrijednoscu i da bar 100k od tih 200k mjesecno uplacuje 5€ za klub (mnogo peihvatljivije nego jednom godisnje 50BAM)?
Pitanje br 3 Zasto ste prolongirali rok za odgovor strateskom partneru pola godine,te tako devalvirali klub i njegovu poziciju kao pregovaraca (inferiorniji polozaj za sve buduce pregovore).
Pitanje br 4 Zasto ste koji k.rac dolazili na celo Zelje ako ste kokuzi i prosjaci
Konstatacija br 5 Poslije recenice gledanja u grah ili staklenu kuglu i milost&nemilost PU pokazali ste svu svoju ogranicenost i amaterizam i mars odavde.
mene poreska zajebava zbog duga od 3 marke, jer je bila neka razlika u obracunu poreza, ja nisam obratio paznju i uplatim manje. Helem sam i tu razliku morao odvojeno platiti. Ove neznalice misle da ce im neko oprostiti 3 miliona, niste normalni. Jos ce imati obraza traziti opet hajde pomozite zelji, ma idite svi u pm nesposobnu
-
- Kontakt:
Ja ne dam marke dok se navijaci ne sklone od kluba ljudi daju iz usta znam ih ne jedu i tamo neko talove uzima mrs ba dovidjenja imam preca posla u zivotu i ovo su sve kribi ti isti nije amar nije senad nije ovaj nije Onaj vec tkzv navijaci bisu vrijedni spominjanja znate vi to dobro samo svi sute pogotobo ovaj danasnji vodja svaka cast na svemu al nea lik svoje ja a nit ima muda, neki ljudi su jednostavno prevelik zalogaj za njega sto se pokazalo kad je rahmeli mirza ubijen
Dovidjenja pisite sta hocete **** mi sve al ovo je istinw i svi to dobro znate
Navijac al predsjednik omladinske skole to je samo kdo nas bilo i nidje drugo
Dovidjenja pisite sta hocete **** mi sve al ovo je istinw i svi to dobro znate
Navijac al predsjednik omladinske skole to je samo kdo nas bilo i nidje drugo
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 07 dec 2022, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jer je pucao stream pregledao sam sve ali ne znam jesam li šta propustio... Jel spomenuta ta neka akcija i ona peta stavka sa članskim i polugodisnjim? Ja je nisam čuo rekoh da nisam preskočio taj dio?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opet mazanjebociju.
Investitor kao otkazao a nije.
Generalni sponzor pred raskid al kao imamo novog.
Nista nije receno konkretno oko onog najvaznijeg, tuga.
Investitor kao otkazao a nije.
Generalni sponzor pred raskid al kao imamo novog.
Nista nije receno konkretno oko onog najvaznijeg, tuga.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Klub je u problemima sa poreznom samo zbog kriminalaca koje je Amar predvodio. Jasno su rekli prvi dug od 2009-2015 nastao, alfa i omega bio Amar.
Ljudi dogovore reprogram tog duga sa obavezom da tekuci i taj porez placaju redovno. Sve to traje do ponovnog dolaska Amara Osima, gdje opet ima lanac kriminalaca iza sebe koji opet ne placaju porez i cak reprogran zanemare.
Eh sad su za pojedine krivi ljudi koji nisu tu cak ni 365 dana. Zna se koji je portal promovisao i dalje promovise te kriminalne skupine, nadamo se da ce klub nekad stati na noge i uspjeti ih stici na sudu.
Ljudi dogovore reprogram tog duga sa obavezom da tekuci i taj porez placaju redovno. Sve to traje do ponovnog dolaska Amara Osima, gdje opet ima lanac kriminalaca iza sebe koji opet ne placaju porez i cak reprogran zanemare.
Eh sad su za pojedine krivi ljudi koji nisu tu cak ni 365 dana. Zna se koji je portal promovisao i dalje promovise te kriminalne skupine, nadamo se da ce klub nekad stati na noge i uspjeti ih stici na sudu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Laudrup, Merhaba i 53 gosta.