Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Jel Reja u Laziu samo do kraja sezone ili? sta je sa Yakinom koji se spominjao?
Gunner4 je napisao/la:
Reja je potpisao na sezonu i po, ako se ne varamSPQR je napisao/la:Jel Reja u Laziu samo do kraja sezone ili? sta je sa Yakinom koji se spominjao?
ma Reja je vjerovatno pravi trener da iz prosječne ekipe izvuče maximum, jednostavno čovjek zna tako da radi
Al ga zezaju omjeri u derbiju 
- Burberry46
- Kontakt:
Senad Lulic, Antonio Candreva & Federico Marchetti could follow Hernanes out of the Lazio exit door. [Il Messaggero]
Juventus might have an interest to seek contact with Senad Lulic & Antonio Candreva
kao da Giovincu nije cilj igrati na SPLazio coach Edy Reja in the press: "Juventus have 6 strikers, we asked for Giovinco, but he has refused to come to Lazio."
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lotito kreten će sve prodat', dok nas ne uništi skroz ..
Candreva 0-1
Candreva 0-1
Roma - Parma tko dopusti da se ovo igra

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ha ja prekidose..a mi sa Genoa-om kad smo igrali niko nije ni pomisljo da se prekinevrebac86 je napisao/la:Roma - Parma tko dopusti da se ovo igra![]()
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ima neko sliku terena kakva je bila ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- IlCapitano
- Kontakt:
Nista po cemu drugi nisu igrali i gubili utakmice, prepali se malo u Rimu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma bez obzira na sve, ma tko igrao? bilo to roma ili juve ili inter, ovakve utakmice trebaju biti prekinute , jer to nije vise fudbal!IlCapitano je napisao/la:Nista po cemu drugi nisu igrali i gubili utakmice, prepali se malo u Rimu...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bilo je gore u genoi kada je inter gostovao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
ZanimljivoGk Morgan De Sanctis told ref: "I won't gamble with the Scudetto on a waterlogged pitch."
Utakmica je prekinuta. Nece se odigrati danas. Datum odigravanja bice naknadno odredjen. Sutra to nece najvjerovatnije biti posto Roma igra u CI u srijedu.
Zadnja izmjena: macak88, dana/u 02 feb 2014, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam bio za da se i ta tekma prekine! Ali vijerovatno Thohir nema toliki utijecajfedeltafrotta je napisao/la:bilo je gore u genoi kada je inter gostovao
jest al u qrcufedeltafrotta je napisao/la:bilo je gore u genoi kada je inter gostovao
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.