pa vitez i nastavlja tu ulogu...samo u ciju korist saznacete sutra. opet kazem kad nemozemo mi onda bolje vi nego vitez.....jel vam sad srce namjestu....Coraco je napisao/la:Dobro je da smo opet u fazonu namiještanja, Vitez nam je bio preuzeo tu ulogu na jednu utakmicu, ali opet smo povratili titulu. Iz vaših usta u Božije uši, Sloboda u Premijer ligu od naredne sezone.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da smo makar sigurni pa ajde da se čojk ne nervira
8.6 znači po mnogima proslava titule
8.6 znači po mnogima proslava titule
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa trebali ste tako odmah rećinesh je napisao/la:pa vitez i nastavlja tu ulogu...samo u ciju korist saznacete sutra. opet kazem kad nemozemo mi onda bolje vi nego vitez.....jel vam sad srce namjestu....??????
U ovoj napacenoj drzavi se izgleda sve moze,pa ovdje se vise nezna tko koga ****...
za nepovjerovati je da je par vitez-slloboda stavljen u betlive kladionici,haha i to vise kombinacija ima za odigrati nego premijer liga
sutra ce neko dobre pare sebi uzeti
na vitez 1,70 a na slobodu 4,30 kvota

-
volimVITEZ
17:00 Vitez - Sloboda 1.70 3.40 4.30 1.13 1.90 1.22
ovdje bi mogo doc neki lagani prelaz 2/1, 1/2volimVITEZ je napisao/la:17:00 Vitez - Sloboda 1.70 3.40 4.30 1.13 1.90 1.22
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jesul iz uprave najavili dolazak...bit ce ozbiljnih s.r.a.n.j.a ako nas ne puste....valjda nisu tolko nenormalni 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gdjesu djeca odsjela.
Spavaju u Hotelu Vitez,kod autobusne stanice(inace nalazi se pri ulasku u grad). Sinoc su stigli bili 
- SiggySinatra
- Kontakt:
Svi odose u Vitez a ja igram bingo 
svi pred omegu put za vitez da bodrimo nase mlade momke za nova 3 boda niko niko samo sloboda
bolje da ne idete,da nebi vi pokihali umjesto indijanaca,a ako budete imali pozitivan rezultat teško da vas obiđe belaj,,,daj bože ali,,,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vazi,poskoce**** je napisao/la:bolje da ne idete,da nebi vi pokihali umjesto indijanaca,a ako budete imali pozitivan rezultat teško da vas obiđe belaj,,,daj bože ali,,,
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece tako
ko tu koga ****,vicemo dns
pricao sam i s igracima nasim,trenerom a receno mi je da prodaje nema,da je cilj pobjeda,i da sloboda trazi negdje drugdje bodove,zapet ce maksimalno da dobiju! sretno vama dns,da se fino provedete u nasem gradu,suncano dns pravo,mozete skoknuti i do Poslovnog centra 96 u shoping

to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija.....nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece takoko tu koga ****,vicemo dns
pricao sam i s igracima nasim,trenerom a receno mi je da prodaje nema,da je cilj pobjeda,i da sloboda trazi negdje drugdje bodove,zapet ce maksimalno da dobiju! sretno vama dns,da se fino provedete u nasem gradu,suncano dns pravo,mozete skoknuti i do Poslovnog centra 96 u shoping
![]()
nesh je napisao/la:to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija.....nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece takoko tu koga ****,vicemo dns
![]()
![]()
vidjet cemo dns sve,ako nije nastimano glatko ce izgubiti sloboda!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma nece.nkvitez je napisao/la:nesh je napisao/la:to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija.....nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece takoko tu koga ****,vicemo dns
![]()
![]()
hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem.....nkvitez je napisao/la:nesh je napisao/la:to sto su lupili jedinicu znaci da hoce da zamazu tragove...hehehhe pa nisu blesavi da odigraju dvojku i da budu provaljeni. danas vas sloboda dobija.....nkvitez je napisao/la:Jos uvijek nisam saznao da li je stigao dopis,pa neznam da li cete moci prisustovati utakmici.sve je ovo sumjivo pomalo,klub nije poslao dopis za navijace,pa par stavljen na kladionice,sad pazite ovo vas kapiten Crnogorac i neki mali selamovic(selimovic) kako vec,uglavnom mlad je momak,ulaze u kladionicu i lupaju 1 viteza na top ponudi hahaha,ja bas kontam skoknut do kladionice da uplatim ,i pitam onu zenu sto radi sta su igrali ovi,kad rece takoko tu koga ****,vicemo dns
![]()
![]()
[/quote]
hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem.....
PS cuj njega, ako nije nastimano????? treba te iz zapalit sve redom ako prodaju utakmicu i izgubite prvo mjesto koje imate citavu sezonu!!!!!!![/quote]
pa nek se zapitaju kako ce izaci sa stadiona ako prodaju
uglavnom muljaza je neka
ako te nerviram ne moras komentirati i citirati svaki moj post,nitko te ne tjera,svakako si navijac radnickog.ti nemas sta da radis ovdje,pogotovo jer je rijec o utkamici vitez-sloboda 
hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem.....
pa nek se zapitaju kako ce izaci sa stadiona ako prodaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.