Prosto je, nek napise 30 pp momcima sa foruma i nek se nada da ce neko pristat. Admin nas malo ignorise, ali sta ces, on se svadja na drugim temama.deyo je napisao/la: ↑16 apr 2023, 10:55Kolega Mig je bio taj vam je pomagao oko ubacivanja igraca, i hvala mu na tome, nemam pojma kako je uspijevao.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
Kad je liga kreirana,odnosno kako su timovi kreirani tako su ih kreirali kapiteni koji su sa svojom rajom iz RF (stvarnog života) popunjavali timove.Do dana današnjeg sam misljenja da je to jedina prava i normalna stvar.
Ako si kapiten, slobodno pozovi nekoga da ti se pridruzi, sve sto mi kao savez mozemo jeste da preko avatara tj dresova zainteresujemo ostalu forum zajednicu koja se pojavljuje po drugim temama, reklamirajuci ligu.
Istina bilo bi idealno da nam malo i sama stranica SS.ba pomogne, a do tad![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
-
scudetto89
- Kontakt:
@ deyo , Mig sve ok ne znam stvarno nemam toliko bas vremena, da sad pisem u pp dali ko zeli da igra za moju ekipu, pisao sam ovdje da mi fali, ko god hoce i zeli neka mi se pridruzi sad opet naglasavam, da mi trebaju dva igraca, dali zeli neko da igra ?
04.10.2009 !
Pa kud ne prestade sa igranjem ranije u pm. Sam si nam otkinuo bodove proslo kolo i zajebao nas u borbi za prvo mjesto.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta sam te bolan ja zajebao jel se obracas pravoj osobi ?Justin je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:39Pa kud ne prestade sa igranjem ranije u pm. Sam si nam otkinuo bodove proslo kolo i zajebao nas u borbi za prvo mjesto.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
04.10.2009 !
viewtopic.php?f=52&t=17551scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:40Sta sam te bolan ja zajebao jel se obracas pravoj osobi ?Justin je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:39Pa kud ne prestade sa igranjem ranije u pm. Sam si nam otkinuo bodove proslo kolo i zajebao nas u borbi za prvo mjesto.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
-
scudetto89
- Kontakt:
Aha pa sta cu i corava koka zrno ubode tako i ja zabi dva pogotka, ali meni treba igraca koji ce tipovati, ja sam ne mogu igrati u tome je kvaka svako dobro momci
04.10.2009 !
Napisi na nekoj drugoj temi gdje je veca cirkulacija ljudi.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:36@ deyo , Mig sve ok ne znam stvarno nemam toliko bas vremena, da sad pisem u pp dali ko zeli da igra za moju ekipu, pisao sam ovdje da mi fali, ko god hoce i zeli neka mi se pridruzi sad opet naglasavam, da mi trebaju dva igraca, dali zeli neko da igra ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Idi na temu Engleska premier liga.
Tamo su najkvalitetniji forumasi plus najveci strucnjaci znaci prva liga kroz 2-3 sezone si.
Mi kako smo citav tim epl-zovali smo se docepali prve lige plus kup uzeli
Tamo su najkvalitetniji forumasi plus najveci strucnjaci znaci prva liga kroz 2-3 sezone si.
Mi kako smo citav tim epl-zovali smo se docepali prve lige plus kup uzeli
Ma treba i ovdje stavit samo da se nba tipuje. Ja ove amaterske lige slabo pratim.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trazis na pogrešnom mjestu. Ovo ti je kao kad trazis igraca za termin, neces ga naci sigurno u sali, uzmes pa cijeli dan tipkas poruke i skupis ekipu.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:36@ deyo , Mig sve ok ne znam stvarno nemam toliko bas vremena, da sad pisem u pp dali ko zeli da igra za moju ekipu, pisao sam ovdje da mi fali, ko god hoce i zeli neka mi se pridruzi sad opet naglasavam, da mi trebaju dva igraca, dali zeli neko da igra ?
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Samo se prvi u historiji pamti__Liedson__ je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:03Kakav ce tek haos da nastane kad mi duplu krunu osvojimo![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Niko te se ne sjeca legendo, ti i jesi historija cim moras sam sebe spominjati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije vama jedino
2:2, izbi nam Roma tri boda.
Kapiten dva komada lagano, hattrick da ne bi Abrahama. I dalje bez poraza
A možda smo i izgubili, ako sam šta previdio
Kapiten dva komada lagano, hattrick da ne bi Abrahama. I dalje bez poraza
A možda smo i izgubili, ako sam šta previdio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moglo je i bolje da Roma ne syeba na kraju, ili da je neko od nas dvojice ispratio kapitena, ovako ostaje zal za dva prosuta boda protiv glavnog konkurenta. Nista idemo dalje jos par kola do kraja probati nastaviti niz nepobjedivosti.
Ubise nas ovi remiji
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ispravka Bilder - Spartans 0:2 konacan rezultat, pogodio sam ja uniteda 0:2 hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- __Liedson__
- Kontakt:
Nisu jos od nedjelje upisani golovi, ide odmah cim s posla dodjempintol_TM87 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 14:48Ispravka Bilder - Spartans 0:2 konacan rezultat, pogodio sam ja uniteda 0:2 hvala
- pintol_TM87
- Kontakt:
ahaa nisam to upratio, mozda su onda i domacini zabili__Liedson__ je napisao/la: ↑17 apr 2023, 15:00Nisu jos od nedjelje upisani golovi, ide odmah cim s posla dodjempintol_TM87 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 14:48Ispravka Bilder - Spartans 0:2 konacan rezultat, pogodio sam ja uniteda 0:2 hvala![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.