Ima mali psihu i sve da bude top, ali da ce samo njih dva biti vrh ne bi se slozio,itekako tu ima jos igraca koji ce se pitati na GS turnirima bez big 3
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Izostavlja se babuka Daniil, a na hardu će se najviše pitati.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Protiv Alkaraza se neće ništa pitati radi mečapa, morat će se pouzdati u to da neko eliminiše Španca prije njihovog susreta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
obojica su psihopate, svako na svoj način, ali neka ih, barem je zabavno kad nalete jedan na drugog
Ide babuka
Poceo Medo i na sljaci osvajati, zanimljivo
Kakve smo sreće, opet će se 4 najbolja igrača na turniru naći u istoj četvrtini. Kao i prošle godine.
ATP-Ranking prije RG
1. (2.) Carlos Alcaraz ESP 6.815
2. (3.) Daniil Medvedev RUS 6.330
3. (1.) Novak Đoković SRB 5.955
4. (4.) Casper Ruud NOR 4.915
5. (5.) Stefanos Tsitsipas GRE 4.775
6. (7.) Holger Rune DEN 4.375
7. (6.) Andrey Rublev RUS 4.270
8. (8.) Jannik Sinner ITA 3.435
9. (9.) Taylor Fritz USA 3.390
10. (10.) Felix Auger-Aliassime CAN 3.065
11. (11.) Karen Khachanov RUS 2.945
12. (12.) Frances Tiafoe USA 2.790
13. (15.) Hubert Hurkacz POL 2.525
14. (13.) Cameron Norrie GBR 2.520
15. (14.) Rafael Nadal ESP 2.445
rafa će naravno imati protected ranking ali ako ne bude igrao do kraja godine spada defakto na nulu
1. (2.) Carlos Alcaraz ESP 6.815
2. (3.) Daniil Medvedev RUS 6.330
3. (1.) Novak Đoković SRB 5.955
4. (4.) Casper Ruud NOR 4.915
5. (5.) Stefanos Tsitsipas GRE 4.775
6. (7.) Holger Rune DEN 4.375
7. (6.) Andrey Rublev RUS 4.270
8. (8.) Jannik Sinner ITA 3.435
9. (9.) Taylor Fritz USA 3.390
10. (10.) Felix Auger-Aliassime CAN 3.065
11. (11.) Karen Khachanov RUS 2.945
12. (12.) Frances Tiafoe USA 2.790
13. (15.) Hubert Hurkacz POL 2.525
14. (13.) Cameron Norrie GBR 2.520
15. (14.) Rafael Nadal ESP 2.445
rafa će naravno imati protected ranking ali ako ne bude igrao do kraja godine spada defakto na nulu
inače karte za umag su puštene u prodaju, ista cijena kao 2022, do sada su potvrdili čilić (ako ozdravi). stan, thiem i rune, čeka se carlitos koji prije da hoće nego da neće. ja bi rado opet išao ali ove godine se ne mogu uvaliti jaranu u poreču jer je on u to doba negdje drugo tako da moram prvo u pregovore sa hanumom što neće biti nimalo lako obzirom da idemo par sedmica iza toga u budimpeštu na atletiku. vjerovatno ću pričekati da vidim hoće li alcaraz igrati i zavisno od toga ići ili ne ići
Roland Garros LIVE ždrijeb:
Gornja polovina ždrijeba: Alcaraz, Đoković, Tsitsipas, Rublev, Auger Alliasime, Musetti
Donja polovina ždrijeba: Medvedev, Rune, Sinner, Ruud, Zverev, Ćorić
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Alcaraz teško da je gori žrijeb mogao dobiti. I Novaku je baš potežak, ruku na srce.
Alcaraz definitivno najgori, 3 kolo Shapo, 4 kolo Musseti, 1/4 Tsitsipas i onda 1/2 Novak, ako sve bude ovako i recimo da osvoji, jedan od tezih puteva do titule plus jos onda neko finale sa Medom, Runeom ili Sinnerom
- Felixians4
- Kontakt:
Otključati slam topic jer tamo spada French Open
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar je zaključan?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da se prebacimo na ATP do početka Wimbledona.
Medvedev danas izgubio od Mannarina, Cicipas evo zijanio prvi set od Gasqueta, Sinner jučer ubjedljiv protiv Bublika, Kyrgios ima 10 kg viška i jučer poražen..
Ako se po jutru dan poznaje, bit će pravo iznenađenje ako Đoković izgubi više od dva seta na turniru. Favorit na Wimbledonu ove godine, kao Rafa na RG u primeu.
Medvedev danas izgubio od Mannarina, Cicipas evo zijanio prvi set od Gasqueta, Sinner jučer ubjedljiv protiv Bublika, Kyrgios ima 10 kg viška i jučer poražen..
Ako se po jutru dan poznaje, bit će pravo iznenađenje ako Đoković izgubi više od dva seta na turniru. Favorit na Wimbledonu ove godine, kao Rafa na RG u primeu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odličan Fidzet Spiner..ovaj Ja(d)nik Sinner
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.