PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 20:32

@ajze dok pise sa tuzlacima :mrgreen: :mrgreen:

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 20:38

FrancescoTotti je napisao/la:@ajze dok pise sa tuzlacima :mrgreen: :mrgreen:

slika
"Imamo para ne more ih krava pojest"
slika
Zadnja izmjena: newborn, dana/u 05 maj 2016, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 20:40

Yebo te frenki **** te cif.ut edo sigurno su isti ko I pe.der.cina ti dedo.

Sloki kao (smoki) odrsto na (koki)
ko bi vjerovao da je muflon (ovolki)
Sloki stalno cmizdri I (koku) smrka
nema jadnik trebe pa ko konj drka.
zlostavljan je bio kao malo djete jer mu je dedo p.ed.er iz 45te.

Nisam ko Alpasino ali eto ti @smoki ili stapic bobi na losoj si robi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 maj 2016, 20:49

Muniba Usanovica da ispita nemile dogadjaje sa Bilinog polja, kao postenog sarajliju i pravog postenog predstavnika grada Sarajeva koji najbolje poznaje prilike u gradu Zenici i koji najbolje zna naguziti kako valja one koji nisu stanovnici naseg glavnog i voljenog grada. Uvjeren sam da ce Munja postupiti po svim pravnim aktima. Citirat cu oca ove teme:
Probisvjet je napisao/la: Slazem se da ima uticaja negativno vaspitanje igraca od Sablje. Pa samim istupom ih navodi na zlo. Pogini. udari, glavom u glavu, zemljoradnicka zadruga....jbg. popucali igraci od takve taktike.
I pored svega gajim simpatije prema Sablji. :salut:

P.S. Zamolio bih Munju kao postenog sarajliju i bivseg stanovnika Zenice da sa sto vise a sa sto manje kazni vinovnike ovog nemilog dogadjaja da bi se prvenstvo regularno privelo kraju a Sarajevo i Zeljo plasiralo u Evropu.
🔴⚫️

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 20:51

pasica je napisao/la: Premijer KS kaže da je jedan od problema činjenica da svi gledaju šta se raspoređuje od prihoda, ali d aniko ne gleda koliko ko doprinosi, odnosno zarađuje.

“Mi smo uradili jednu studiju u kojoj se pokazalo da Sarajevo u četiri godine uplati tri milijarde KM više prihoda nego cijeli entitet RS. Uradili smo kalkulacije kada isključimo neka velika preduzeća u Vlasništvu FBiH kao što je Elektroprivreda BiH i BH Telecom i opet je ogromna razlika u uplati prihoda. Samo u 2015. mi smo uplatili oko 2,5 milijarde KM, a nama u KS se vrati 360 miliona KM, a općinama se vrati još nekih 50 do 60 miliona KM. Dakle, mi uplatimo 2,5 milijardi KM a vrati nam se maksimalno 450 miliona KM”, pojašnjava Konaković.

Kako se osjecas nakon spoznaje da na nasoj grbaci zivite?
Jedini argument, koji je ustvari preuzeta izjava najboljeg bosnjackog intelektualca i najpametnijeg bosanskog sina, doduse propalog kosarkasa Dine Konakovica kuknjava Klasicna medijska i politicka omca oko gradjana Sarajeva, a ja sam vam dao dovoljno argumenata da je probijete i da pocnu ostali cijeniti taj grad :kafa: Taj argument je otisao u paramparcad :yawn: :
Sloki je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Znas li koliko placa Sarajevo a koliko Tuzla, drzavu?
Sloki je napisao/la:
To je "studija" koji je podastrao Muhamed Kozarda preko Dine Konakovica i koji je ilegalan pa krenimo:

Godisnjak stranica 391 i 392 http://www.fzs.ba/SG2015.pdf

U TK zaposlenih 81.588 neto place 739KM x 12 mjeseci = 723.522.384KM dakle oko 720 miliona

U ZDK zaposlenih 69.668 neto place 725KM x 12 mjeseci = 606.111.600 KM dakle oko 600 miliona

U KS zaposenih 125.184 neto place 1.036KM x 12 mjeseci = 1.556.287.488 dakle preko milijardu i po.

Vrlo rado zaposlite kod nas administraciju koja zaradjuje godisnje milijardu i pol, pa cemo i mi uplacivati porez.

Ili[ (drzavna firma ti je i EP, gdje Tuzlanski kanton izveze 0 km struje, a koliko proizvede?)

ili da agencija za vodno podrucje rijeke save NE BUDE u ebenoj ulici Hamdije Cemerlica bb.

Sve vodne naknade 4.4 miliona ide na troskove rade agencije zaposlene u Sarajevu i znas koliko ima takvih agencija?
Recimo drzavna agencija za zdravlje bilja u Radicevoj ulici a da zakon o javnog dugu i zaduzivanjima uopce ne spominjem
Federalna vlada digne kredit potrosi ga u Sarajevu i Mostaru a onda kad se dug vraca odbije se iz zajednicke kasice pa se onda tek rasporedjuje i tako da TK vraca najvise duga koji se uopce na nasoj teritoriji ne pravi!

I btw, u tuzli se uplati preko 60% svog poreza uplacenog u TK a vraca se u Tuzlu 25%. Da li bi ti smatrao da je posteno da mi dobijamo vise samo radi toga samo zato sto su kod nas firme registrovane? Inace dijelimo sa cijelim kantonom proporcionalno.
Mi danas drug zivimo od kredita MMF-a. MMF placa drzavu, tako sto financira ogroman administrativni aparat pa se od poreza ljudi koji su zaposleni u administracije racunaju prihodi, a ta administracija je u glavnom gradu.
Tuzla izveze 0 km struje, a Sarajevo izveze preko 300 miliona km jer je EP drzavna firma, iako Sarajevo proizvede 0 km dok Tuzla proizvede vise 50% struje za Federaciju BiH. Sve banke su registrovane u Sarajevu, a ima itekako ljudi sa svih kantona koje imaju racune u njima.
ajde da drzavne firme i banke placaju porez zasnovano na tome gdje su napravile profit
a ne gdje su registrovane, tj u glavnom gradu

Nije sve onako kako ti se cini na prvu ;)
Lupa ko Maksim po diviziji, nista ovo nije argumentovano (mora da je tako JA reko) :mrgreen:
PS: Muhi javi se u FMJAM podhitno :urnebes:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 21:07

Stakvirulah frante, zapišaš ga a on samo razmaze oci I blagim glasom veli "hajdera jos Teheranac" nisam cisterna misa mu.
Pijem vode ko kamila samo da mogu mokriti po flokiju.

PS: kislo trenutno pisem pjesme za Hanku, Selmu I Hakalu. Cim zavrsim to mozda zvrcnem te FMpekmez
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 maj 2016, 21:34

:urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 maj 2016, 21:37

MuhamedTM je napisao/la:Yebo te frenki **** te cif.ut edo sigurno su isti ko I pe.der.cina ti dedo.

Koliko ti je godina, iskreno?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 21:39

DoeTz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Yebo te frenki **** te cif.ut edo sigurno su isti ko I pe.der.cina ti dedo.

Dovoljno da ne dolazim na temu pl prepucavanja I placem kako me treba ostavila za rodjendan a ja napustio sve jarane zbog nje :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 maj 2016, 21:40

MuhamedTM je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:

Dovoljno da ne dolazim na temu pl prepucavanja I placem kako me treba ostavila za rodjendan a ja napustio sve jarane zbog nje :kafa:
Odgovori na pitanje :)

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 21:42

DoeTz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Dovoljno da ne dolazim na temu pl prepucavanja I placem kako me treba ostavila za rodjendan a ja napustio sve jarane zbog nje :kafa:
Odgovori na pitanje :)
16 god za 17 dana punim 18tu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 maj 2016, 21:43

Za sada je poznato da su Kjosevski i Blagojević zbog težine prekršaja automatski suspendovani i da neće igrati u narednoj utakmici protiv Rudara, što ne znači da će preskočiti samo pomenuti susret, odnosno kazna će po svemu sudeći biti žešća, a sve će biti poznato nakon naredne sjednice Disciplinske komisije. S druge strane iz Disciplinske komisije o eventualnim kaznama za Lendrića (bacanje baklje nazad u publiku), Beganovića (bacanje stolice prema publici) i Bogičevića (pokušaj udaranja zaštitara) očitovati u idućoj sedmici nakon što izajve daju sva petorica igrača protiv kojih je pokrenuta istraga.
nije u redu da ih izbace iz evropskih takmičenja, to je preoštro :lol: :D :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 maj 2016, 21:44

Uozbilji se

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 maj 2016, 21:52

Primjetio sam da se Fukare zale na represiju od strane policije kada su se vracali iz Travnika, a nedavno su smijali kada je njihova policija udarala Horde Zla. Sve se vrati na kraju. ;) ;)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 maj 2016, 21:54

arelinho je napisao/la:Primjetio sam da se Fukare zale na represiju od strane policije kada su se vracali iz Travnika, a nedavno su smijali kada je njihova policija udarala Horde Zla. Sve se vrati na kraju. ;) ;)
Uz razliku sto su horde trazile belaj,a fukare ne. ;)
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 05 maj 2016, 21:55

arelinho je napisao/la:Primjetio sam da se Fukare zale na represiju od strane policije kada su se vracali iz Travnika, a nedavno su smijali kada je njihova policija udarala Horde Zla. Sve se vrati na kraju. ;) ;)
Sta ovaj poredi :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2016, 22:02

kakav si ti delegat :tokralju:

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 maj 2016, 22:03

slika

Fini zeničani

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 22:09

vidi ga yebo ga otac drogeraski :puke: :puke: :puke:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 05 maj 2016, 22:10

Vidi ovog šta postavlja. :) :) **** te taj hašišar u vrh čmarcica, a i ti njega :)

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.