FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 21 maj 2017, 21:33

Imaju najbrže navijače u ligi zaista.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2017, 21:35

Mah to su oni sto kazu da je izgubljen taj car derbija zbog nas i karata na Grbavici. Kazu sta ce onolike tampon zone. Smijesno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 21:36

braco je napisao/la:Imaju najbrže navijače u ligi zaista.
Jesi li to i ti jurio komšije u kralja tomislava :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 21 maj 2017, 21:37

LjoZee je napisao/la:Koja minuta ? Fkt nemam snage da gledam cijeli izvjestaj.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
2:30 pa nadalje

Vazda su mudonje bili [emoji38]

Ovaj dio na 5:54 je jedina svijetla tacka jucerasnjeg dana (ok, i sami pocetak izvjestaja :D ), a da se izmedju ova dva perioda pogleda izvjestaj ni mazohista poput mene to nije mogao... Ekipa 1921.ba ce imati najmanju gledanost ovog izvjestaja [emoji38]
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2017, 21:38

Virtu4l je napisao/la:
braco je napisao/la:Imaju najbrže navijače u ligi zaista.
Jesi li to i ti jurio komšije u kralja tomislava :rol:
Ma jok ja.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 21 maj 2017, 21:50

Zapese bosnje na svoje komse, i postadose kockasto bijeli. Bravo za Robije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2017, 21:50

Kerla vec drugi derbi najbolji igrac Sarajeva i to zaredom. Svaka cast majstore.

P.s. KUCA TI DALEKO OD GRBAVICE BILA.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 maj 2017, 21:57

Koji ce **** Kerla pored Bocce, zasto Musa nije bio ni na klupi.

Ali opet da ostali nisu uspjeli da stvore jednu priliku kako treba, sta su oni radili ovu sedmicu pred derbi to samo Bog zna.
- Zeljeznicar -

king_george
Kontakt:

Post Postao/la king_george » 21 maj 2017, 22:04

Jose Mourinho je prošle godine došao pompezno u potonuli United u kojem je zatekao igrače svojih prethodnika i doveo je još poneku precijenjenu zvijezdu u poznim godinama. Igrao je uglavnom na 1:0, tvrdo, bez ljepote. Završi sezonu na 6 mjestu.
Eh sad, mi kao da prolazimo kroz slično. Slavko je došao kad smo bili ma dnu i podigao nas. Međutim, kako je počela liga za prvaka mi igramo sa 12-13 istih igrača od kojih je većina potrošena i to debelo, posebno Bogičević i Kerla. Igramo na 1:0 tvrdo bez mnogo pasova, mnogo dugih lopti, kondiciono ispod nivoa Krupe i Slobode. Sad je red da vidimo da li je Slavko trener kakvim ga doživljavamo ili je samo iskoristio trenutak u kojem nismo mogli gore. Zašto?
Zato što je Mourinhu danas mladost dokazala koliko je bio u krivu dobar dio sezone.mladi dobili priliku i dokazali.
Da li ćemo mi to dočekati iduće sezone to ostaje da se vidi, ili ćemo opet u lov po "zvijezde" od 32 + godina koje žive od stare slave...
Vidjet ćemo...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 maj 2017, 22:18

Ukratko jos jedna izgubljena sezona i jos jedna godina bez pehara...Sa odlicnim timom i po mgnogima prije dolaska u zelju vrhunskim ternerom mi smo ostali kratkih rukava za trofej bilo kakav.

Nemoj samo da mi neko spomene istok ko opravdanje
=\_1921_/=

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 21 maj 2017, 22:24

Po meni je najvaznije da Slavko ostane. Ne smijemo sebi dozvoliti, da tjeramo trenera koji je ispunio prvobitni cilj. Pogotovo ako znamo da para za boljeg nemamo. Glave jesu jos vruce, al ja sam 100% siguran da mi boljeg od cele trenera necemo naci.. VTZ
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 22:36

anonimni je napisao/la:Ekipa 1921.ba ce imati najmanju gledanost ovog izvjestaja [emoji38]
Gledace i pitari.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 maj 2017, 22:41

Doduse...

@manijakKladusa
Slavko je ove sezone bio plodonosna krava koja je stala u svoje g0vno, okliznula se i sve prosula, evo i 26 sati od zavrsetka mu ne halalim ovo i nikad i necu i mene sto se tice jos je jutros trebao napustiti klub, slagao se ti ili bilo ko drugi sa mnom ili ne
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 maj 2017, 22:41

manijakKladusa je napisao/la:Po meni je najvaznije da Slavko ostane. Ne smijemo sebi dozvoliti, da tjeramo trenera koji je ispunio prvobitni cilj. Pogotovo ako znamo da para za boljeg nemamo. Glave jesu jos vruce, al ja sam 100% siguran da mi boljeg od cele trenera necemo naci.. VTZ
@Sto rece Virto jednostavno Slavko je trener za male ekipe, Željo je preveliki zalogaj za njega. i dobro je reko, treba sjesti popricat sa Amarom dal zeli se vratit i kakva su njegova razmisljanja, napravit mali remont unutar ekipe probat iduce sezone uzet sve sto se moze uzeti, Mislim da sa bas Slavkom necemo napravit neki iskorak u Evropi , realno imas prije Krupe 5 bodova u udnosu na Zrinju ti imas mec loptu u Krupi ides na x onda izadjes na Kosevo pickasto bez i jednog ispaljenog metka jos zelis titulu, dovljan razlog da ne bude na Klupi zelje a da ne spominjemo Tuzlu gdje smo jedva uzeli bod .. Ako Amar nemoze treba razmislit o Vinku Marinovicu pa cak i vracanju Odovica koji je po meni idelan trener za ovog zelje jer Ekipa sa dadom, bajom, amirom, kokotom, kvesom itd igrali smo naljepsi nogomet u Ligi al svi znamoo kako smo izgubili titulu... To je moje neko misljenje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2017, 22:41

Nista nam se Slavko javno nemoj izvinjavati. Pokazali ste jucer svi koliko vam je stalo do grba i do navijaca.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 22:45

Al, bas su pitarske picke :puke: Nije to bezveze onako :roll:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 maj 2017, 22:48

Slavko nek ostane ako ne moze Amaar....jer ne vidim nekog ko bi bio bolji od Slavaka. Sve je to u pet deka. Međutim itekako se Slavko obrukao. Sa vrhunskom ekipom u koju je utrosen ogroman novac na palate i ostalo ostao je kratkih rukava.

Onda postali smo luzerski klub htio to neko priznati ili ne...nemamo vise ono sto nas odvaja od ostatka lige. Pa jbt ZELJO-KRUPA tekma za titulu pa prije par sezona smio bio ruku u vatru da to dobijamo rutinski taman juniori igrali. Vise nema toga niko nas ne respektuje niti bilo sta...nas sampionski duh i pobjednicki mentatlitet su se rasprsili...
=\_1921_/=

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 21 maj 2017, 22:51

Tek sada pogledao izvještaj. Na utakmice sa Torpedom ne idem već desetak godina iz preventivnih zdravstvenih razloga..Na pregledu su mi za oko zapala dva detalja koja mi jasno kažu zašto nismo uzeli titulu, zašto igramo loše, zašto teško postižemo golove. Zašto ova ekipa djeluje kao "sklepana" na brzaka kao da nisu pripreme prošli zajedno, i kao da su se nakon tekme sa Zrinjskim sreli prvi put.
Ova ekipa braćo moja nema "vibru"...nema "timskog duha" nema odnosa između igrača, i to u ključnim momentima kada se lomila sezona i osvajala titula.Molim Vas nisam bilježio vrijeme na izvještaju, ali prvi momenat je kada Crnov protrčava po krilu, a Zajko mu ne da loptu (što je jedini nogometni rezon i najbolje rješenje u tom momentu) iako je momak u punom trku i ulazi u 16-terac, nego šutira, lijevom nogom totalno nerezonski, i faktički kao da vraća loptu golmanu Torpeda. Drugi momenat je nakon lijepe akcije i ubacivanja glavom Kerle za Ivana...nakon pokušaja šuta lopta se ponovo vraća Ivanu, i on nerezonski ponovo šuta, dok mu Tuce na penalu stoji sam ko duh i dere se traži loptu. U ekipama gdje igrači i trener dišu jedni za druge, gdje se gine za svaku loptu, gdje se poštuju osnovni rezoni nogometne igre, takve stvari se ne dešavaju. Ne znam gjde kada i kako je ta atmosfera izgubljena, ne znam ni ko je kriv, ali znam da svi mi hodamo ko popišani i ne možemo sebi da dođemo...
Takođe složio bih se sa kolegama da nas protiv Radnika mora doći što više, ali da se u toj tekmi šansa mora dati mladićima, omladincima koji griju klupu ili igraju za juniore, da lagano krenu zauzimati svoja mjesta u ekipi, koja će nadam se iduće sezone biti standardna...

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 maj 2017, 22:55

invincible1921 je napisao/la:Slavko nek ostane ako ne moze Amaar....jer ne vidim nekog ko bi bio bolji od Slavaka. Sve je to u pet deka. Međutim itekako se Slavko obrukao. Sa vrhunskom ekipom u koju je utrosen ogroman novac na palate i ostalo ostao je kratkih rukava.

Onda postali smo luzerski klub htio to neko priznati ili ne...nemamo vise ono sto nas odvaja od ostatka lige. Pa jbt ZELJO-KRUPA tekma za titulu pa prije par sezona smio bio ruku u vatru da to dobijamo rutinski taman juniori igrali. Vise nema toga niko nas ne respektuje niti bilo sta...nas sampionski duh i pobjednicki mentatlitet su se rasprsili...

Ovo je u klub doslo sa Slavkom pa cak ni slovenac se nije branio i igrao kukavicki fudbal. Slavko nije trener za Zelju to je svima jasno i da je karakter neki sam bi poslije radnika otisao
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 21 maj 2017, 23:06

Mi smo smijesan klub ako ostavimo debelog na klupi, Amar je dobro rekao on je dosao kad je bilo daj sta das a i uprava je pogrijesila a to je zacrtani cilj ne moze nama cilj biti evropa i da smo zadnji na tabeli, Slavko nije ispunio cilj i tu nema price ja ti dam 500KM a ti imas 1000KM i ti ne uzmes milju nego uzmes 500KM eto sta je slavko uradio bukvalno ako je to ispunjen cilj onda ga je majstorski ispunio a da ne govorim o njegovom taktickom znanju koje je ravno 0, covjek napravio Radnik od nas obicna pickurina koja gleda samo svoju guzicu i boji se a takvi treneri nam ne trebaju nek ide i vodi radnik i vitez pa nek igra da ne primi go.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 62 gosta.