FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2017, 23:11

katarakta je napisao/la:Sloboda ce igrati posteno u Mostaru. E sad da li moze sta napraviti, drugi je par cipela. Vi umjesto premija nekih, izdajete saopcenja i dodatno zakuhavate situaciju. Ali ipak mi smo Bosnje...
Saopstenje zvano pokusaj opravdanja zbog izgubljene titule. Da smo uzeli bod u derbiju ne bi ni bilo saopstenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ZaZelju
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaZelju » 23 maj 2017, 23:30

katarakta je napisao/la:Sloboda ce igrati posteno u Mostaru. E sad da li moze sta napraviti, drugi je par cipela. Vi umjesto premija nekih, izdajete saopcenja i dodatno zakuhavate situaciju. Ali ipak mi smo Bosnje...
Svi Željovci na svim forumima su saglasni da je onaj dio o Vladi Jagodiću totalno bio bespotreban.

Da se ja pitam, ili da mogu nagovoriti nekoga u upravi, vama (Slobodi) bih obećao novac ukoliko izvučete pozitivan rezultat u Mostaru, a da mi pobijedimo Radnika. Odnosno, ukoliko bi mi osvojili titulu, za šta postoje samo teoretske šanse, bilo bi prirodno da vi dobijete neku nagradu od nas u vidu novca, jer ta titula može biti osvojena samo ako vi zapnete protiv Zrinjskog. Poznavajući našu upravu, te dosadašnji pošten i transparentan rad, siguran sam da bi oni pristali uraditi tako nešto. Međutim, razumijem zašto unaprijed ne žele premirati Slobodu, postoji mogućnost da mi ne dobijemo Radnika, jer ko zna koliko će naši igrači psihički biti spremni za tu tekmu. Čak se više bojim naših kako će odigrati, nego vi dolje u Mostaru.

Ako kojim čudom osvojimo titulu, a to je jedino moguće uz vašu pomoć, ne bi trebalo biti nikakvog našeg slavlja sa igračima. Slobodi sa javno zahvaliti, a našim igračima koji su morali titulu obezbijediti mnogo ranije, ne treba ni čestitati. Šanse za osvajanje su samo teoretske, da se razumijemo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2017, 23:42

ZaZelju je napisao/la:Da se ja pitam, ili da mogu nagovoriti nekoga u upravi, vama (Slobodi) bih obećao novac ukoliko izvučete pozitivan rezultat u Mostaru, a da mi pobjedimo Radnika.
Nema toga u ovom Željezničaru, nema premiranja nikoga, nema mutnih radnji, nema 'završavanja'.

U ovom ludilu čovjek poželi da nije tako, da je trebalo sve završiti, i Slobodu i Krupu, prošle sezone Čelika, Prijedor i Slaviju, pretprošle Radnika i Slobodu, svi su jedva čekali da im se ponude pare.

I ja bih sad igračima Slobode obećao premije, i to ne bilo kakve, nego one koje su obećali našim igračima za titulu koje su inače ogromne. Naši ih svakako nisu zaslužili, ali nema toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 maj 2017, 23:47

Virtu4l je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Da se ja pitam, ili da mogu nagovoriti nekoga u upravi, vama (Slobodi) bih obećao novac ukoliko izvučete pozitivan rezultat u Mostaru, a da mi pobjedimo Radnika.
Nema toga u ovom Željezničaru, nema premiranja nikoga, nema mutnih radnji, nema 'završavanja'.

U ovom ludilu čovjek poželi da nije tako, da je trebalo sve završiti, i Slobodu i Krupu, prošle sezone Čelika, Prijedor i Slaviju, pretprošle Radnika i Slobodu, svi su jedva čekali da im se ponude pare.

I ja bih sad igračima Slobode obećao premije, i to ne bilo kakve, nego one koje su obećali našim igračima za titulu koje su inače ogromne. Naši ih svakako nisu zaslužili, ali nema toga.
ja sam opet počeo da se nadam .. jbg vječni optimista
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 maj 2017, 23:49

Dok sanse postoje treba se nadati iako je Sloboda odron teski. Da se ne lazemo, da sam na njihovom mjestu jos nakon danasnjeg saopstenja otisao bih sa juniorima na izlet u Mostar.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 23 maj 2017, 23:51

Sretno sa Sesarom :lol:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2017, 23:52

Svi se nadate zbog Slobode,a ko nama garantuje pobjedu protiv Radnika. Nesto drasticno se ne moze promijeniti u igru pogotovo jer ce se "cuvati" ovi sto idu (Miro,Lendric...).

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 maj 2017, 23:52

Virtu4l je napisao/la:

Ali ovo što mi pišemo nije premiranje nego zahvalnost drugom klubu što je igrao fer i koretno, iako realno nije morao.
Sigurno bi se odnos između ova dva kluba konačno popravio. Već smo u mnogo boljim odnosima sa Čelikom i Veležom koji rade na popravljanju stanja u svojim upravama na isti način kao što mi radimo. Probosanski klubovi moraju početi poboljšavati međusobne odnose, a ne zabijati nož u leđa jedni drugima, a onda to hercegovački klubovi vješto koriste.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 maj 2017, 23:55

LoveSB96 je napisao/la:Sretno sa Sesarom :lol:
Uvalite li nam njega, dabogda vam Joco Stokić narednih 5 godina bio u špicu. A ja, ne može ustvari...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2017, 00:05

ZaZelju je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Ali ovo što mi pišemo nije premiranje nego zahvalnost drugom klubu što je igrao fer i koretno, iako realno nije morao.
Sigurno bi se odnos između ova dva kluba konačno popravio. Već smo u mnogo boljim odnosima sa Čelikom i Veležom koji rade na popravljanju stanja u svojim upravama na isti način kao što mi radimo. Probosanski klubovi moraju početi poboljšavati međusobne odnose, a ne zabijati nož u leđa jedni drugima, a onda to hercegovački klubovi vješto koriste.
Ne mozes sa seljadijom imati dobre odnose, to su dva razlicita svijeta bez dodirnih tacaka.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 maj 2017, 00:18

Vi Boga mi kao neka djeca. Sloboda najpostenije da odigra ne moze ni bod jer zna se ko je sampion. Mogli su im odmah uruciti trofej u Bijeljini. Mi jedino mozemo da sacuvamo drugo mjesto,a ostatak se zna.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 24 maj 2017, 00:37

Zar je moguce sve ovo napisati i ostati ziv. Cuj drugi stimali sudije da Zelji sude penale. Kako su neki ljudi mastoviti to je cudo. Nama su uvijek neki drugi krivi. Samo nek Slavko i Kerla nisu krivi to je najvaznije. Al nema veze forumi i sluze za takve stvari da kazemo ono sto mislimo iako nikoga to ne zanima.
U sto vecem broju doci na Grbavicu protiv radnika i zahvaliti se Miroslavu za sve ono sto je pruzio u nasem dresu. Zahvaliti se Slavki na pokusaju da vodi nas klub najbolje sto zna. Ja se iskreno nadam da ce on sam uvidjeti da nije kalibar trenera koji treba Zelji i otici kao gospodin. Svi su oni prolazni i ovi dobri i ovi losi al Zeljo je vjecan i zbog toga jos jednom pokazati ljubav prema klubu.

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 maj 2017, 00:37

Još jedna sezona bez postignutog gola iz slobodnjaka. Posljednji put dali iz slobodnjaka u sezoni 14/15. :lol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 00:46

braco je napisao/la:Još jedna sezona bez postignutog gola iz slobodnjaka. Posljednji put dali iz slobodnjaka u sezoni 14/15. :lol:
Bajić protiv Olimpika?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 00:48

bambus je napisao/la:Zeljo u pregovorima sa Borisom Pavicem. ;) ;)
Netacno ne lozi raju ni sprdaj se na taj nacin .. Sesar nije u kombinacijama za dolazak... Amar ili Vinko zivi bili pa vidjeli :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 maj 2017, 00:52

Rokoko87 je napisao/la:
braco je napisao/la:Još jedna sezona bez postignutog gola iz slobodnjaka. Posljednji put dali iz slobodnjaka u sezoni 14/15. :lol:
Bajić protiv Olimpika?
Nije, Bajić je zabio protiv Olimpika te godine u martu, a ovo je u aprilu bilo:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2017, 00:55

To mi je jedan od najdražih golova, kako su nas samo sudije uništavale u toj utakmici.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 maj 2017, 00:55

braco je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Bajić protiv Olimpika?
Nije, Bajić je zabio protiv Olimpika te godine u martu, a ovo je u aprilu bilo:

Dobro si.
Kakvo je srce imala ova ekipa.. :salut:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 maj 2017, 01:14

Rokoko87 je napisao/la: Dobro si.
Kakvo je srce imala ova ekipa.. :salut:
Mlada ekipa fakat, svaka im čast imali su muda do poda. Pazi sad ovo, prosjek godina prvih 11 tu utakmicu protiv Zvijezde je 23,7. Najstariji bio Kosorić koji je tad imao 28 godina. A od mladih Memija imao 19, Dado 20, Amir 18, Baja 20. Od iskusnijih Čola 23, Kvesa 24, Eldar Hasanović i Antola 25, Đelma 26, Zeljković 27. Na klupi tad bio Veca sa 19, Bogdanović 24, Nuspahić 22. itd. Najstariji na klupi tu tekmu bio Varea sa 29 godina. Mali broj stranaca smo imali fakat.

A prati sad ovaj derbi sad za vikend što smo igrali. Prosjek godina prve postave je bio 29 godina. Bogi 34, Zeba 34, Bekrić 32, Marković 30, Kerla 29. Najmlađi Veca s 21 godinom,dok su na klupi bili Kemo i Hasanović od mlađih.

Dobro reče Slavko igramo zatvoreno ko Milan, em smo postali starački dom ko Milan nekad. :mrgreen:

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 24 maj 2017, 01:54

Slavko Petrović priča ono što navijači hoće da čuju. Kritikovao je Mulalića/Kostića kako Lendrića guraju na krilo, a onda on to isto uradi. Efekat nula. Križman ima viška kila i nije spreman, zato je Zakarić fit i (pre)spreman. Fizička sprema je njegov specijalitet, a onda, bukvalno, ne možemo da hodamo u 1/2 kupa pa nas još pretrče i Sloboda i Krupa, a na kraju i Njanje tri dana nakon što su zijanili finale kupa. Toliko o njegovim specijalitetima. Ne daj bože da mu fizička sprema nije jača strana, na šta bi tek onda ličili, na Vitez ?

Igre nema, izbij-nabij na Miru pa ako šta uradi. Tvrdoglavo forsiranje Kerle i Bogičevića koji nam na kraju **** majku i to više puta. Tvrdoglavo rotiranje Markovića, Blagojevića, Zebe i u zadnje vrijeme Bekrića. Hasanović i Žerić ( koji uopšte nisu lošiji od navedenih ) su prilike dobijali na kašičicu. Žera mali je bio među najboljim protiv Širokog na Grbavici u ono malo jada što je odigrao, al džaba, ovaj mu ne vjeruje.

Osim što igre nema i što je tvrdoglavo forsirao Kerlu i Sindikalca, iako se vidjelo da su grohnuli i to žestoko, dizel vezni red ( Zeba, Marković, Bekrić ) koji je izveo protiv Njanja je za momentalnog otkaza. Nemoguće je da čovjek koji živi od trenerskog posla može pomisliti da navedena trojica mogu igrati zajedno. Rezultat je bio vidljiv, blamaža vijeka.

Slatkorječiv, tvrdoglav i neznalica. Kratak opis Petrovića. **** nas u narednoj sezoni, ako ostane, a nadam se da neće.

O upravi ću pisati nakon preslaganja momčadi, stručnog kadra i dešavanja u narednih mjesec dana. Ako nastave sa Ćenanima i inim, nećemo daleko. To je jasno i vidljivo.

U savezu nemamo nikoga, fura se priča o poštenju, u kvarnoj državi, sa kvarnim ljudima. Nebuloza.

Izgubili su titulu ko zadnji levati. Svi do jednog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.