FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad je bekic opucao onu kaze husref pomocniku vidi ovog sta ovaj hoce hahahahsha
UPRAVA NAPOLJE!
miky_hz je napisao/la:Stigli papiri za Adukora(Bit ce da su ih po Crnkicu poslali zato je i dosao)
U ponedeljak i zvanicno ide registracija
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Osttribine
- Kontakt:
Jok eto ja kontao on proigraoMortemHz je napisao/la:I corava koka zrno ubodeOsttribine je napisao/la:Konacno da se sa Koseva rahat vratim, solidna igra pogotovu u drugom poluvremenu, ali ovaj Vitez nije nikakvo mjerilo, pravi ispit nas ceka slijedeci vikend, ali bicemo jaci i za ove suspendovane igrace. Ovaj mali Heric bi mogao biti dobar igrac, ali polako. I ne mogu da vjerujem da smo Almira centarsuta danas aplauzom sa terena ispratili, jos da je kako onim udarcem sa polovine terena prevario njihovog golmana show bi bio potpun
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Jok eto ja kontao on proigraoMortemHz je napisao/la:I corava koka zrno ubodeOsttribine je napisao/la:Konacno da se sa Koseva rahat vratim, solidna igra pogotovu u drugom poluvremenu, ali ovaj Vitez nije nikakvo mjerilo, pravi ispit nas ceka slijedeci vikend, ali bicemo jaci i za ove suspendovane igrace. Ovaj mali Heric bi mogao biti dobar igrac, ali polako. I ne mogu da vjerujem da smo Almira centarsuta danas aplauzom sa terena ispratili, jos da je kako onim udarcem sa polovine terena prevario njihovog golmana show bi bio potpun
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma i Gosk je nikakav i Celik je oa jedvaMortemHz je napisao/la:Uvijek treba gledati jacinu protivnika.. cinjenica je da su najgori u ligi uz mozda Čelik ali me stvarno raduje igra, bili smo explozivni i stvarali smo mnogo sansi, u debelom smo zaostatku a pravi ce nam ispit doci sljedece sedmice.
Hoće li biti snimak na BHT?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
U 22 i 15zlo87 je napisao/la:Hoće li biti snimak na BHT?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
scudetto89
- Kontakt:
Odlicno i hvala boze da i mi procepimo kako treba jednom, ne znam kako smo igrali jer nisam bio na tekmi
Sad dolazi listica na kosevo tu se nema sta pricati i da kazem koliko je tek ta utakmica vazna za sve nas !!
J*** te listico !!!!
Sad dolazi listica na kosevo tu se nema sta pricati i da kazem koliko je tek ta utakmica vazna za sve nas !!
J*** te listico !!!!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 09 sep 2017, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Hvala bratemiky_hz je napisao/la:U 22 i 15zlo87 je napisao/la:Hoće li biti snimak na BHT?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Burberry46
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napokon na Kosevu, nakon iiiihaaaa
Ekstra utakmica, pogotovo u nastavku 
Mislim da je Hus malo smirio Bekica i rekao da ne visi stalno u napadu, sto se vidjelo danas..
Heebi uskog aleeee
Mislim da je Hus malo smirio Bekica i rekao da ne visi stalno u napadu, sto se vidjelo danas..
Heebi uskog aleeee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sramota za grad, pitare, horde, za sve da je danas na Kosevu bilo 1500 ljudi u vrh glave. A dizemo se da smo neko i nesto, vise Torcide ode u Liverpool nego nas sto dodje protiv Viteza.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bila dojava da babuka nece igrati. Raja odustala od dolaska na najveci bosanski stadion.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Evolution87
- Kontakt:
"Yebo te babuka." - Lacoste
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Bila dojava da babuka nece igrati. Raja odustala od dolaska na najveci bosanski stadion.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
muhamedhulk je napisao/la:Bila dojava da babuka nece igrati. Raja odustala od dolaska na najveci bosanski stadion.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedina i prava istina!muhamedhulk je napisao/la:Bila dojava da babuka nece igrati. Raja odustala od dolaska na najveci bosanski stadion.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A što nije bio u kombinacijama?
Čestitke igračima na velikoj pobjedi, sad čekam snimak da pogledam rahat utakmicu, posebno da vidim na djelu Herića i Lelića.
Čestitke igračima na velikoj pobjedi, sad čekam snimak da pogledam rahat utakmicu, posebno da vidim na djelu Herića i Lelića.
- Evolution87
- Kontakt:
Iz preventivnih razloga. Da se ne daj Boze ne oklizne i ne izazove pomjeranje tektonskih ploca.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
He he humor epskih razmjera. Stremase kisa omela 
Trenutno korisnika/ca: Arma00, DoktorXabaras, Strosmajer i 19 gostiju.