Bravo Virtu, odlično napisano, potpisujem njih deset u pp plakali za info. Nekolicina sitnih duša u klubu, nebitnih i anonimusa kao što su Ćenan, Dejo, Manuel itd, obični poltroni najveći su pokretači ovih hajki na svim društvenim mrežama a posebno na forumima. Face Takođe ima tucet stranica: "Željo do groba, Volim te Željo itd gdje se te info provlače od "provjerenih" ali po nekom pravilu "anonimnih" izvora. IdemoPlavi je definitivno jedan od njih, Zenzo itd, Izlijini učenici koji znaju sve a posebno da je Amar nepoželjan jer ako dođe oni su donji. Za sitno šićara sjebimo Želju i blatimo legende, a za njihovu info Amar i Zuban jesu legende, oba za vjeke vjekova!
Evo jedna po od IdemoPlavi koju je meni poslao, od više njih, a kada meni ovako piše za koga znaju koga volim ko svoju mater šta tek onda ostalima ili na tajnom forumima pitarskih portala.
Poslano: 06 apr 2017, 14:01
Od: Idemoplavi
Primatelj/ica: Neandertalac
znaš li ti evo molim te, necu tamo da pisem i da talasam. Sta Amar radi sa Mustafom i Kasimom po tekmama? Juče sam bio u Mostaru majkom ti se kunem svojom djetetom Bogom eto ne znam ti čime jos kakve sam bljuvotine čuo i kako su hajcali ove škutore da nam Valjic šilji da smo sudije poklopili, majke mi ja mislim da je Amar na nekim drogama da nije sav svoj, da ih ne znam mislio bi da su pitari...
I nalon Bijeljine se isto forsirali a nema veze što anonimusa Ćenana niko ni ne zna pa su **** Amaru majku, oca i sve po spisku na tim utakmicama.
Pazi debila. Šta radi Amar na utakmici? Drogira li se? Mislio bi da su pitari?
Pazi debila, Amar štima sudije i odatle ona priča od juče zašto je sudija protiv Širokog svirao dva penala, malo po malo teorija zavjere, hajmo Amaru **** sve po spisku da ga Grbavica više očima ne vidi. Idemo uništiti svaku mrvu njegovog ugleda, indikativno baš kao oni Pitari koje spominje i oni su ovako godinama.
Kao što su Amaru rekli iz uprave, citiram;
Nemoj na zapad, radi atmosfere!!! Da se zna zašto ne dolazi, neće, poštuje ih i njihove želje.
Nije problem hoće li se Amar vratiti, ne mora ali ga nemojte blatiti, nemojte mu Ime kaljati jer pljujete i Želju vi sitne, glupe duše, kako vas nije stid!