FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 09 sep 2017, 23:53

skoroalen je napisao/la:Nadam se da će uskoro i Mujakić dobit minute. Nek Husref nauči iz Čalinih grešaka, da smo u onom divljem finišu prošle sezone na sredini imali Herića umjesto Ivetića/Sarića, da je Ivetić igrao svoju prirodnu poziciju i poštedio nas nekih Almirovih bravura... al to su šejtanska posla, šta je moglo bit. Sad probat i Mujakića, pa i Pidru. Možda je Nihad bolji štoper od Novakovića, al ne možemo to znat kad momak nema yebenu šansu da se dokaže.
Potpis :thumbup:

High

Post Postao/la High » 10 sep 2017, 01:17

Dobro se Hadžić zasad pokazao. Taman je mali - ne igra džaba FIFA-u 18.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2017, 01:22

Jedva cekam da vidim tog Adukora, ako se pokaze kao pojacanje mogli bi krenuti prema vrhu napokon

High

Post Postao/la High » 10 sep 2017, 01:23

mirzatele je napisao/la:Jedva cekam da vidim tog Adukora, ako se pokaze kao pojacanje mogli bi krenuti prema vrhu napokon
Zapikao sam ga davno. Ima da se pokaže! :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 10 sep 2017, 01:29

Na vrhu uvijek ima mjesta
ako se krene sa dna

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2017, 01:32

BelminM23 je napisao/la:Na vrhu uvijek ima mjesta
ako se krene sa dna
Sa dna krećemo, taj dio imamo, sad ćemo da vidimo hoće li biti šta od drugog.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 sep 2017, 01:43

Nisam bio u mogučnosti da pogledam utakmicu, zanima me kakav je bio Lelić?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2017, 02:02

Historicar je napisao/la:Nisam bio u mogučnosti da pogledam utakmicu, zanima me kakav je bio Lelić?
Dobar, pozitivno iznenadio. Tačno se vidjelo da ne zuji bezveze, već da radi po trenerovom zadatku. To se manje više može reć za sviju danas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 sep 2017, 02:31

Sta ste navalili na krokodila, ko zna na kakve je kombinacije mislio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 sep 2017, 04:05

belosevic28 je napisao/la:Sta ste navalili na krokodila, ko zna na kakve je kombinacije mislio...
:hmmmmm: :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 sep 2017, 06:33

Samo polako, vjerujem da ce svi dobiti sansu.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:15

skoroalen je napisao/la:Nadam se da će uskoro i Mujakić dobit minute. Nek Husref nauči iz Čalinih grešaka, da smo u onom divljem finišu prošle sezone na sredini imali Herića umjesto Ivetića/Sarića, da je Ivetić igrao svoju prirodnu poziciju i poštedio nas nekih Almirovih bravura... al to su šejtanska posla, šta je moglo bit. Sad probat i Mujakića, pa i Pidru. Možda je Nihad bolji štoper od Novakovića, al ne možemo to znat kad momak nema yebenu šansu da se dokaže.
Necemo citavu akademiju sad staviti.. :D ali kad bolje razmislim da nismo ubacili Herića nikad ne bi znali kakav je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:17

zlo87 je napisao/la:slika
Šjoooo

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 sep 2017, 08:18

Je li neko vidio skauta jucer na klupi?

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 sep 2017, 08:20

Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Da je kvalitet moglo se vidjeti tokom njegovog omladinskog staza. Siguran sam da ce sto bude imao vise utakmica pokazati da je ozbiljan kvalitet i grehota je da mu se ranije nije dala prilika.
Lakoste je napisao/la:Je li neko vidio skauta jucer na klupi?
Nije bio, Dzkamic je jucer bio predstavnik kluba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:25

Orangina85 je napisao/la:Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Da je kvalitet moglo se vidjeti tokom njegovog omladinskog staza. Siguran sam da ce sto bude imao vise utakmica pokazati da je ozbiljan kvalitet i grehota je da mu se ranije nije dala prilika.
Dobar ubacaj ima i lijepo je odigrao jucer samo sto ne treba sutati vise.. :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2017, 08:28

Mihojević, kuzmanovic, hadzic, kadušić, lelic, Heric su jučer igrali, to je 6 igrača u21 od kojih hadzic, kadušić imaju. U20.... Strašan podatak... Na klupi Radovac, Andjusic, livak,golman (zaboravio mu ime) i ako sam koga jos zaboravio.... Sto je najbitnije, hadzic zabija, Heric doktorski, kadušić ako bude slušao husa, napravit.će nešto, Mihojević kapiten, lelic odličan s obzirom sta su mu radili, kuzmanovic isto tako dobar...
Dakle, nisu samo.broj na terenu nego nosioci igre...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 sep 2017, 08:32

MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Dobar ubacaj ima i lijepo je odigrao jucer samo sto ne treba sutati vise.. :D
Treba i sutati jer ima i fin sut. On je jos uvijek u odredjenom strahu sto je i normalno. Treba mu utakmica da stekne samopouzdanje. Npr u BL se ne sjecam da je ijednu loptu gurnuo prema naprijed, uglavnom se bazirao na sigurne lopte da ne pogrijesi. Jucer je vec ti bolje izgledalo i kako napisah ranije siguran sam da ce biti sve bolji i bolji.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 10 sep 2017, 08:41

Jel ima negdje snimak?

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 10 sep 2017, 09:30

MortemHz je napisao/la:
Necemo citavu akademiju sad staviti.. :D ali kad bolje razmislim da nismo ubacili Herića nikad ne bi znali kakav je.
Ma Mujakić je prioritet, jer nam fali štoper. Umjesto da krpimo tu poziciju Ivetićem, bolje da ubacimo momka kojem je prirodna pozicija, ima 20 godina i viši je i od Novakovića a kamoli Perice. Dobro, Pidro je fkt treći izbor na beku i možda ga probat u nekom kup meču. A u slučaju problema s golmanom ja bih definitivno stavio na gol Kovačevića prije nego Adilovića. Na mladim svijet ostaje, znam da ne mogu svi bit megatalenti al treba da imaju svoju priliku. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []