FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 10 sep 2017, 01:29

Na vrhu uvijek ima mjesta
ako se krene sa dna

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2017, 01:32

BelminM23 je napisao/la:Na vrhu uvijek ima mjesta
ako se krene sa dna
Sa dna krećemo, taj dio imamo, sad ćemo da vidimo hoće li biti šta od drugog.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 sep 2017, 01:43

Nisam bio u mogučnosti da pogledam utakmicu, zanima me kakav je bio Lelić?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2017, 02:02

Historicar je napisao/la:Nisam bio u mogučnosti da pogledam utakmicu, zanima me kakav je bio Lelić?
Dobar, pozitivno iznenadio. Tačno se vidjelo da ne zuji bezveze, već da radi po trenerovom zadatku. To se manje više može reć za sviju danas.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 sep 2017, 02:31

Sta ste navalili na krokodila, ko zna na kakve je kombinacije mislio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 sep 2017, 04:05

belosevic28 je napisao/la:Sta ste navalili na krokodila, ko zna na kakve je kombinacije mislio...
:hmmmmm: :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 sep 2017, 06:33

Samo polako, vjerujem da ce svi dobiti sansu.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:15

skoroalen je napisao/la:Nadam se da će uskoro i Mujakić dobit minute. Nek Husref nauči iz Čalinih grešaka, da smo u onom divljem finišu prošle sezone na sredini imali Herića umjesto Ivetića/Sarića, da je Ivetić igrao svoju prirodnu poziciju i poštedio nas nekih Almirovih bravura... al to su šejtanska posla, šta je moglo bit. Sad probat i Mujakića, pa i Pidru. Možda je Nihad bolji štoper od Novakovića, al ne možemo to znat kad momak nema yebenu šansu da se dokaže.
Necemo citavu akademiju sad staviti.. :D ali kad bolje razmislim da nismo ubacili Herića nikad ne bi znali kakav je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:17

zlo87 je napisao/la:slika
Šjoooo

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 sep 2017, 08:18

Je li neko vidio skauta jucer na klupi?

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 sep 2017, 08:20

Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Da je kvalitet moglo se vidjeti tokom njegovog omladinskog staza. Siguran sam da ce sto bude imao vise utakmica pokazati da je ozbiljan kvalitet i grehota je da mu se ranije nije dala prilika.
Lakoste je napisao/la:Je li neko vidio skauta jucer na klupi?
Nije bio, Dzkamic je jucer bio predstavnik kluba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 08:25

Orangina85 je napisao/la:Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Da je kvalitet moglo se vidjeti tokom njegovog omladinskog staza. Siguran sam da ce sto bude imao vise utakmica pokazati da je ozbiljan kvalitet i grehota je da mu se ranije nije dala prilika.
Dobar ubacaj ima i lijepo je odigrao jucer samo sto ne treba sutati vise.. :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2017, 08:28

Mihojević, kuzmanovic, hadzic, kadušić, lelic, Heric su jučer igrali, to je 6 igrača u21 od kojih hadzic, kadušić imaju. U20.... Strašan podatak... Na klupi Radovac, Andjusic, livak,golman (zaboravio mu ime) i ako sam koga jos zaboravio.... Sto je najbitnije, hadzic zabija, Heric doktorski, kadušić ako bude slušao husa, napravit.će nešto, Mihojević kapiten, lelic odličan s obzirom sta su mu radili, kuzmanovic isto tako dobar...
Dakle, nisu samo.broj na terenu nego nosioci igre...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 sep 2017, 08:32

MortemHz je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Heric vec 2 godine ceka priliku i cijelo to vrijeme nijednog problema nije napravio, ni pricao okolo protiv trenera. Dijete treniralo i sutilo. Jedine sanse dobijao na prijateljskim gdje su ga gurali na krilo i beka i nikad se pobunio nije.
Dobar ubacaj ima i lijepo je odigrao jucer samo sto ne treba sutati vise.. :D
Treba i sutati jer ima i fin sut. On je jos uvijek u odredjenom strahu sto je i normalno. Treba mu utakmica da stekne samopouzdanje. Npr u BL se ne sjecam da je ijednu loptu gurnuo prema naprijed, uglavnom se bazirao na sigurne lopte da ne pogrijesi. Jucer je vec ti bolje izgledalo i kako napisah ranije siguran sam da ce biti sve bolji i bolji.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 10 sep 2017, 08:41

Jel ima negdje snimak?

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 10 sep 2017, 09:30

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Nadam se da će uskoro i Mujakić dobit minute. Nek Husref nauči iz Čalinih grešaka, da smo u onom divljem finišu prošle sezone na sredini imali Herića umjesto Ivetića/Sarića, da je Ivetić igrao svoju prirodnu poziciju i poštedio nas nekih Almirovih bravura... al to su šejtanska posla, šta je moglo bit. Sad probat i Mujakića, pa i Pidru. Možda je Nihad bolji štoper od Novakovića, al ne možemo to znat kad momak nema yebenu šansu da se dokaže.
Necemo citavu akademiju sad staviti.. :D ali kad bolje razmislim da nismo ubacili Herića nikad ne bi znali kakav je.
Ma Mujakić je prioritet, jer nam fali štoper. Umjesto da krpimo tu poziciju Ivetićem, bolje da ubacimo momka kojem je prirodna pozicija, ima 20 godina i viši je i od Novakovića a kamoli Perice. Dobro, Pidro je fkt treći izbor na beku i možda ga probat u nekom kup meču. A u slučaju problema s golmanom ja bih definitivno stavio na gol Kovačevića prije nego Adilovića. Na mladim svijet ostaje, znam da ne mogu svi bit megatalenti al treba da imaju svoju priliku. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 09:37

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ma Mujakić je prioritet, jer nam fali štoper. Umjesto da krpimo tu poziciju Ivetićem, bolje da ubacimo momka kojem je prirodna pozicija, ima 20 godina i viši je i od Novakovića a kamoli Perice. Dobro, Pidro je fkt treći izbor na beku i možda ga probat u nekom kup meču. A u slučaju problema s golmanom ja bih definitivno stavio na gol Kovačevića prije nego Adilovića. Na mladim svijet ostaje, znam da ne mogu svi bit megatalenti al treba da imaju svoju priliku. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ima 19 godina i nije visi od Novakovića ali nebitno. :D Damčevski bi potpisao za nas da mu nije izletila ona ponuda iako i dalje ne vidim da je zvanicno potpisao za neki klub. Tesko je sad pronaci igraca, sezona je uveliko pocela ali opet se nadam da ce Husrefu udovoljiti sa nekim igracima na pauzi. Nije jos nista kasno za nas iako smo u debelom zaostatku a recimo izvlacenje za kup je tek u utorak u Vogošći u 12h.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 sep 2017, 09:52

Heric je vec ranije pokazivao jako puno u omladisnkim selekcijama. Strasan igrac ipotencijal je vec tada bio i izdvajao se uz Catakovica u toj generaciji. Na zalost, klub su nam vodile neznalice, koje su ubijale u pojam ne samo mlade igrace nego sve igrace. Ja sam vec govorio da mi nemamo losu ekipu, nego da nemamo ekipu. Nemamo timski duh, nemamo samopuzdanja a sve je to rad nestrucnog stabba koji ne shvata da su i promjene pozitivne ako su dobre. Nije svako zadrzavanje igraca dobro poigru. To sto ce doci bolji igrac od , ne znam, Novakovica, to nije lose za klub, nego za Novakovica koji mora onda da se dobro zaguli da vrati mjesto koje je bilo njegovo. Tako i na ostalim poziicijama.

Heric imajednu vrlo bitnu karakteristiku, marljivo radi išuti. Znam da je bio jako blizu da ode iz kluba i da potrazi novi klub gdje ce igrati, sto ga shvatam u potpunosti, nije njemu 17-18 godina pa da ima luksuz da ceka jos koju godinu. OvO STO SADA igra je fenomenalno s obzirom na broj utakmica koje je igrao, i na trenutnu atmosferu u ekipi.Jako je smiren u igri, ima odlican pregled igre i sto je najvaznije,ne izigrava cirkusanta i ne radi ono sto nije njegov posao. u NJEGOVIM GODINAMA, NAJBITNIJE JE DA STICE RUTINU kretanja, dodavanja ,duela, i skuplja iskustvo. Kalitet ima vec kad pogledas na prvi pogled, a iz mladjih kategorija znam da ima strasan sut i jako dobar dribling. Medjutim, to , osim suta sa distance, ne treba da previse koristi , nego da stice rutinu i igra ono sto je igrao protiv borca i viteza. Smireno da veze , razigrava, oduzme i preda, otvori preostor, gurne loptu naprijed kada nema opasnosti. I jos jedna vrlina, duga lopta, fenomenalna. Uz to ima i visinu a i konstituciju pravog veznjaka tako da se na njega moze najozbiljnije racunati.

Hadzic ima jako dobro kretanje i ima onaj instikt koji ne mozes da vjezbas, Inzagijevski, s tim se ili rodis ili ne budes napadac... uz to i konstitucijom je za svoje godine dsta ok, napredovao je jako puno u zadnjih par mjeseci i to je za pohvalu. Naravno, oni dalje treba da igra na znanje i pokretljivost, daleko je od toga da moze na snagu, ali u ovoj ligi je i to dovoljno da dokaze zasto je "wc talent". Mora biti strpljiv i cekati svoje sanse, vec iduce godine on ce 99% BITI U DRUGOM KLUBU , boljem, jacem i tamo ce nastaviti se razvijati.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 sep 2017, 09:54

Ali je ekstra vidjeti da u zavrsnicu napada ide 6 igeaca. Spica mi je sto smo napadali od prve do 80 minute. Kod 3:0 smo povukli rucnu.
UPRAVA NAPOLJE!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2017, 10:08

RichmanBiH je napisao/la:Ali je ekstra vidjeti da u zavrsnicu napada ide 6 igeaca. .

Ovo prvo je jako uocljivo bilo ,i tako se moras postaviti uvijek protiv ovih "malih" ekipa,nedati im da disu kao jucer slucaj sto je bio.I krila su unutra vise bila,njje se islo ono standardno skroz nasiroko,imalo se kome fino odigrat

Inace Vitez jeste zadnji,i mnogi zbog toga mozda "umanjunu" ovu pobjedu.Ali istog ovog Viteza niko nije dobio vise od jednog gola razlike,a isli su i na Grbavicu i u Banja Luku,pa su sa Zrinjskim egal igrali i mozda i nezasluzeno izgubili 3-2,a realno jucer su dobro prosli sa 4 razlike jel je trebalo biti jedno 7 barem.Tako da u ligi gdje su svi u 5 deka dobiti nekog tolikom razlikom je ne mala stvar defintivino.

Sefe imat ces sada slatkih muka sa sastavom,nek ti je bog na pomoci ,pogotovo kako ces uspjeti naci pravu trojku za ova dva zadnja i jednog prednjeg veznog.Sada bih rekao da malo i "previse" igraca konkurise za tri mjesta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 3 gosta.