FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2017, 18:43

Za nas je sezona zavrsena u subotu nazalost.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 25 maj 2017, 19:07

Kako ovaj kopenhagen nakanta brondby ekipa sa duplom krunom i ove i prosle godine neprikosnovena dere moze platit igraca 3 puta vise novca nego brondby.Milina za gledat ozbiljnost i kvalitet ekipe.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 maj 2017, 19:25

Kad sam ja rekao da je Slevin pravi navijac Zeljeznicara. :bow: :rol:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 25 maj 2017, 19:38

Blueboy1 je napisao/la:Ljudi bavimo se špekulacijama oko trenera i igrača a sezona nije još završila. Ima se odigrati utakmica protiv Radnika za koju je priprema nikakva. Zamislite da Zrinjski kiksa protiv Slobode, a mi ne dobijemo Radnik, to bi tek bila tragedija. Što se tiče trenera, ja imam informaciju da je Petrović bivši, a sa njim ide i Ćenan. Ko će biti novi trener ne zna se, ali nije sad ni bitno, jer bit će vremena za to. Dosta igrača će otići, bit će dosta i dolazaka.

Bio sam jedan od prvih, možda i prvi, koji je pisao da će Petrović biti trener, ali također sam izrazio sumnju u to da li je on za veliki klub kakav je Željo. Ono što mu ja zamjeram je ziheraška igra, jednolična, sa napadima preko Mire i centaršutevima na Lendrića. Kad ganjamo rezultat ulazi Nikolić, a Lendrić ide na krilo, greška koju su pravili i njegovi prethodnici, a Petrović kaže kako zna sve mane i vrline svakog igrača u ovoj ligi, pa mi nije jasno kako ovo nije vidio. Igra sa dva napadača za njega ne postoji, jednostavno takva formacija je za njega špansko selo. Dosta ovih igrača koji su sada tu su osvajali titule u više navrata, to su šampioni, istina neki su stariji i izgubili su na kvalitetu, brzini, ali za gubitak m**a krivim Petrovića.

Nama treba trener koji će vratiti identitet Želji, koji se nikad nigdje nije branio kao što se sad dešava po nekakvoj Krupi, Bijeljini itd. Ko će biti taj trener imenom i prezimenom manje je bitno.

Sad je najbitnije skupiti se, odigrati i pobijediti ovu zadnju utakmicu, uraditi ono što je u ovom momentu do nas, a za sta će to biti dovoljno vidjet ćemo.
Ako je Petrović bivsi onda nam je i uprava na celu s Misketom totalno amaterska i ne znaju svoj posao. Da dignu kule i gradove, tribine nad tribinama smijeniti covjeka koji je ispunio sto se od.njega ocekivalo je totalni apsurd i neznanje onih sto vode klub. Sramota je uopste pricati o Slavki Petrovixu a kamoli njegovoi smjeni. Ja ne vidim adekvatnu zamjenu za tog covjeka a ne vidim.je ni u liku Amara Osima. Amaru svaka cast al neka ga jos na godisnjem odmooru kojeg je uzeo upravo dok je bio u Zelji!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 maj 2017, 19:45

Na odmoru smo mi sa trofejima, evo 5 godina odmaramo, nema goreg odmora ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2017, 19:49

Evropa je bila cilj kad je tek dosao. Poslije zimske pauze cilj je bio jedan ili oba trofeja. Slavko nije osvojio nijedan.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 maj 2017, 19:51

BIVŠI ČLAN IO NS BiH OTVORENO: Sudije su obični žrtveni jarci, rade po komandi čelnika Saveza!

Bivši član nogometne vlade Ibrahim Adilagić, iznio je svoje viđenje dešavanja u bh. fudbalu.

Prema mišljenju Adilagića, glavni krivci za stanje u bh. fudbalu su čelnici Saveza, a ne sudije, koje nakon odrađenog posla budu puštene niz vodu…

“Sudije su obični žrtveni jarci čelnika saveza, jer moraju da slušaju njihova naređenja, a na kraju samo oni snose krivcu za neregularnosti u mečevima. Ova priča oko ostavki predsednika Begića i njegovih saradnika bila je obična predstava, ili kako se to danas kaže performans za javnost, kako bi skrenula pažnja sa stvarnih problema u fudbalu BiH”, kaže Adilagić za “Blic”.

On smatra kako su posljednja dešavanja u Premijer ligi smiješna, a da je Antoni Bandić radio samo ono što je dobio za naredbu.

“Meni je bilo malo smiješno, a mnogo više tragično gledati mečeve poput onga u Bijeljini, jer je Zrinjski morao da pobijedi, kako bi se iznivelisale usluge određenih čelnika saveza i uprave mostarskog kluba. Sudija Antoni Bandić iz Gruda je kažnjen iako nije imao izbora, morao je da radi ono što su mu diktirali predsjednik saveza, Elvedin Begić i njegovi saradnici. Na kraju je žrtvovan je bez milosti”, mišljenja je Adilagić.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 maj 2017, 20:14

Nešto gledam ovo finale kupa u Banja Luci, Borac - Krupa, nama je najbolje da dovedemo pola ove Krupe ...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2017, 20:22

Qwerty90 je napisao/la:Nešto gledam ovo finale kupa u Banja Luci, Borac - Krupa, nama je najbolje da dovedemo pola ove Krupe ...

Ma jok,premladi su oni za nas. Nama trebaju igraci kao Sesar. Provjereni i "kvalitetni".[emoji2] [emoji2]

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 25 maj 2017, 20:23

LjoZee je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Nešto gledam ovo finale kupa u Banja Luci, Borac - Krupa, nama je najbolje da dovedemo pola ove Krupe ...

Ma jok,premladi su oni za nas. Nama trebaju igraci kao Sesar. Provjereni i "kvalitetni".[emoji2] [emoji2]
Sesar je samo kvalitetan na Jack Danielsu :D :D

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 25 maj 2017, 20:24

Sandokan87 je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Ljudi bavimo se špekulacijama oko trenera i igrača a sezona nije još završila. Ima se odigrati utakmica protiv Radnika za koju je priprema nikakva. Zamislite da Zrinjski kiksa protiv Slobode, a mi ne dobijemo Radnik, to bi tek bila tragedija. Što se tiče trenera, ja imam informaciju da je Petrović bivši, a sa njim ide i Ćenan. Ko će biti novi trener ne zna se, ali nije sad ni bitno, jer bit će vremena za to. Dosta igrača će otići, bit će dosta i dolazaka.

Bio sam jedan od prvih, možda i prvi, koji je pisao da će Petrović biti trener, ali također sam izrazio sumnju u to da li je on za veliki klub kakav je Željo. Ono što mu ja zamjeram je ziheraška igra, jednolična, sa napadima preko Mire i centaršutevima na Lendrića. Kad ganjamo rezultat ulazi Nikolić, a Lendrić ide na krilo, greška koju su pravili i njegovi prethodnici, a Petrović kaže kako zna sve mane i vrline svakog igrača u ovoj ligi, pa mi nije jasno kako ovo nije vidio. Igra sa dva napadača za njega ne postoji, jednostavno takva formacija je za njega špansko selo. Dosta ovih igrača koji su sada tu su osvajali titule u više navrata, to su šampioni, istina neki su stariji i izgubili su na kvalitetu, brzini, ali za gubitak m**a krivim Petrovića.

Nama treba trener koji će vratiti identitet Želji, koji se nikad nigdje nije branio kao što se sad dešava po nekakvoj Krupi, Bijeljini itd. Ko će biti taj trener imenom i prezimenom manje je bitno.

Sad je najbitnije skupiti se, odigrati i pobijediti ovu zadnju utakmicu, uraditi ono što je u ovom momentu do nas, a za sta će to biti dovoljno vidjet ćemo.
Ako je Petrović bivsi onda nam je i uprava na celu s Misketom totalno amaterska i ne znaju svoj posao. Da dignu kule i gradove, tribine nad tribinama smijeniti covjeka koji je ispunio sto se od.njega ocekivalo je totalni apsurd i neznanje onih sto vode klub. Sramota je uopste pricati o Slavki Petrovixu a kamoli njegovoi smjeni. Ja ne vidim adekvatnu zamjenu za tog covjeka a ne vidim.je ni u liku Amara Osima. Amaru svaka cast al neka ga jos na godisnjem odmooru kojeg je uzeo upravo dok je bio u Zelji!
Pa on bas nije ispunio sta se od njega ocekivala o cemu ti pircas, jedino sto je ispunio je kako ce mu igraci smrsati...hahahahah veze on sa zivotom nema.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 25 maj 2017, 20:26

De nam brate reci jel ti ta informacija provjerena ili si samo nacuo price ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2017, 20:28

SaboBabo ce na psihijatriji zavrsiti ako Petrovic ostane trener.[emoji38]

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 25 maj 2017, 20:37

LjoZee je napisao/la:SaboBabo ce na psihijatriji zavrsiti ako Petrovic ostane trener.[emoji38]
Kako se samo nerviram, vjeruj mi, znam da nije za nas upropastit ce nas iducu sezonu ako ostane pa opet mijenjaj u petom kolu i opet patnja.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 maj 2017, 20:39

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad sam ja rekao da je Slevin pravi navijac Zeljeznicara. :bow: :rol:
Ne znam, iskreno, sta to znaci... Jel provociras nesto ili...? :think:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 maj 2017, 20:44

Videlo JE se da je Sandi Križman sa odmora došao sa viškom kilograma i zapušten. Za dva i po kg viška dobio je kaznu od 300 evra, jer u mojim ekipama ne možeš doći zapušten sa odmora

I onda ide noga do tada vrlo pristojnom Križmanu koji poslije njegovog tjeranja i dalje igra samo u jačoj ligi, a dovodi se bivši fudbaler Goran Zakarić sa desetak kila viška :kafa: Slavko pobro jedno 18 000 smajlića klanjača a Željo ode u kanal :crazy: I niko živ da samo istinu potvrdi, da kaže kako je taj nerazumni potez loše uticao na rezultat i igru. Jok, samo brani neodbranjivo :tokralju:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 maj 2017, 20:53

Ovdje ima par likova kao zapete puske cekaju zadnju utakmicu i onda par dana kasnije da se sazna sudbina Slavka tj. dobija li otkaz.

Imam losu vijest za vas bartu vam je poprimo vlagu necete moci pucat.

P.S. Pojedini mediji tvrde da su Subic i Vukotic nasi.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 25 maj 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 25 maj 2017, 20:59

Zenzo je napisao/la:Ovdje ima par likova kao zapete puske cekaju zadnju utakmicu i onda par dana kasnije da se sazna sudbina Slavka tj. dobija li otkaz.

Imam losu vijest za vas bartu vam je poprimo vlagu necete moci pucat.
Imaš li šta demantovati iz ovog gornjeg posta ili ćeš nam i dalje bacati ublehe po nečijoj komandi ? Imaj bolan malo poštovanja prema klubu za kojeg navijaš, reci kad nešto valja ali reci i kad očigledno vidiš da ne valja. A ne valja biti dvoličan ko Slavko pa otjerati boljeg da bi doveo lošijeg i po ko zna čijim instrukcijama provoditi duple aršine. Sandi ne smije imati viška 2 kg a poluigrač koji dvije godine nije 3 utakmice sastavio smije imati desetak kg viška. Pazi, ne ispaštam ja, ovdje ispašta Željo :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2017, 21:02

Subic bi mogao doci kod nas na posudbu.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 maj 2017, 21:05

Sta je sad odjednom razlog za lose rezultate sto nije igrao Sandi umjesto Zakarica ?

Sad me jos ubjedi da je Sandi cijelu zimsku pauzu vjezbao ali da ga je Slavko otjerao tek tako.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”