FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nevjerovatno je na sta dodjosmo od situacije da ne mozemo skrpiti vezni red. Haman najvecu pometnju sad pravi Heric. Prava bi grehota bila dijete u stranu skloniti.
Sto se Bekica tice ne vjerujem da ce tu Pero primirisati. Cijeni Husref Bekica jos iz Slobode.
Sto se Bekica tice ne vjerujem da ce tu Pero primirisati. Cijeni Husref Bekica jos iz Slobode.
Kad se realno sagleda, Herić je već sad puno stabilniji, produktivniji i korisniji za igru i samu ekipu od recimo Duljevića zbog čijeg odlaska su mnogi srali basnoslovna **** od straha kako će to izgledat kad ode i taj jedini igrač koji je pravio fol razliku. Nipošto ga prodavat i zadržat ga još bar jednu sezonu. Baš je fenomenalan osjećaj kad imaš tako jednog inteligentnog veznjaka koji ima strašan filing za dati pas u prostor a ne siluje loptu i ne izmišlja toplu vodu. Još kad uzmeš u obzir da još uvijek igra sa poluoduzetim nogama zbog evidentne doze straha, ostaje ti samo da jedva čekaš da malo odmakne prvenstvo i da bude još bolji.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Možda zvuči pretjerano al' bi Herić mogao za nas bit level Cimirota, samo da ima jaku minutažu. Sad ga ne treba sklanjat u stranu, a i fakat imamo problem jer imamo puno centralnih/zadnjih veznih. Jedino rješenje vidim u formaciji 4-4-2 romb gdje bi svi oni igrali al bismo zijanili krila, koja su realno trenutno slabija nego vezni red.uNbx je napisao/la:Kad se realno sagleda, Herić je već sad puno stabilniji, produktivniji i korisniji za igru i samu ekipu od recimo Duljevića zbog čijeg odlaska su mnogi srali basnoslovna **** od straha kako će to izgledat kad ode i taj jedini igrač koji je pravio fol razliku. Nipošto ga prodavat i zadržat ga još bar jednu sezonu. Baš je fenomenalan osjećaj kad imaš tako jednog inteligentnog veznjaka koji ima strašan filing za dati pas u prostor a ne siluje loptu i ne izmišlja toplu vodu. Još kad uzmeš u obzir da još uvijek igra sa poluoduzetim nogama zbog evidentne doze straha, ostaje ti samo da jedva čekaš da malo odmakne prvenstvo i da bude još bolji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ne mora Saric igrati sve do kraja
Pa zuti. Pa (ne daj Boze) povrede. Pa Kup. Pa forma. Itd. Itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je ono o cemu sam pricao,i dalje stojim da smo dovrli najbolja p9jacanja i da imamo najbolju ekipu,sa izizetkom Bekica,Radovca i Hebibovica koje bi otjero trajno iz kluba i Sarica takodje,bruka i sramota koje mjesto zauzimaju na tabeliOrangina85 je napisao/la:Nevjerovatno je na sta dodjosmo od situacije da ne mozemo skrpiti vezni red. Haman najvecu pometnju sad pravi Heric. Prava bi grehota bila dijete u stranu skloniti.
- Orangina85
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Saric pod Husrefom pokazati zasto je doveden. Radovac ja mislim da nece vise klupu vidjeti ocima.
Al fakat koji crnjak, prije 3 mjeseca nam je bek krpio tu poziciju zadnjeg veznog, pa smo svi molili Boga da se Radovac vrati u život, a vidi sad. Imamo 4 odlična igrača na toj poziciji plus dva dobra AMFa. Prošle godine gomilali krila tako da smo znali utakmicu završit sa 5 krila na terenu, izmišljale im se pozicije, a sad spali na to da je Hebibović neprikosnoven na krilu. Odbrana i golman bili najmanji problemi, sad fali štoper a Pavlović se ponaša kao da je izgubio one reflekse koje je imao.
Da bi dostigao nivo Cimirota na svom peaku u FKS, treba naučit plivat s loptom na 60ak metara dok je drži pod ključem, mislim da on tu ulogu neće ni imat nikad, a i ne treba nam, ja više volim da se lopta osigurava sa bržim pasovima nego da je neko stavi u sef, jednostavno manje mogućnosti imaš tad nego kad je konstantan protok lopte. Ne zvuči uopšte kao pretjerivanje, Herić nam može značit više nego što je Cimirot. Ne tvrdim da će bit bolji igrač od njega, al je njegov stil i način igre dosta korisniji u današnjem fudbalu.skoroalen je napisao/la:Možda zvuči pretjerano al' bi Herić mogao za nas bit level Cimirota, samo da ima jaku minutažu. Sad ga ne treba sklanjat u stranu, a i fakat imamo problem jer imamo puno centralnih/zadnjih veznih. Jedino rješenje vidim u formaciji 4-4-2 romb gdje bi svi oni igrali al bismo zijanili krila, koja su realno trenutno slabija nego vezni red.uNbx je napisao/la:Kad se realno sagleda, Herić je već sad puno stabilniji, produktivniji i korisniji za igru i samu ekipu od recimo Duljevića zbog čijeg odlaska su mnogi srali basnoslovna **** od straha kako će to izgledat kad ode i taj jedini igrač koji je pravio fol razliku. Nipošto ga prodavat i zadržat ga još bar jednu sezonu. Baš je fenomenalan osjećaj kad imaš tako jednog inteligentnog veznjaka koji ima strašan filing za dati pas u prostor a ne siluje loptu i ne izmišlja toplu vodu. Još kad uzmeš u obzir da još uvijek igra sa poluoduzetim nogama zbog evidentne doze straha, ostaje ti samo da jedva čekaš da malo odmakne prvenstvo i da bude još bolji.
Ovo bih volio vidjeti:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Joj fakat sege,preko noci najdeficitarnija pozicija postade pretrpana..
Samo taj kreativac koji ima tu zadnju loptu u prostor,a bilo je takvih par situacija juce. Milina za vidjeti. Protok je bio perverzija u odnosu na ono sto smo do sad imali za vidjeti. Moze li Amar odgovoriti takvom zadatku
Samo taj kreativac koji ima tu zadnju loptu u prostor,a bilo je takvih par situacija juce. Milina za vidjeti. Protok je bio perverzija u odnosu na ono sto smo do sad imali za vidjeti. Moze li Amar odgovoriti takvom zadatku
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Ja bih volio da probamo ovako. Bez krila, jaka sredina, uz priključivanje bekova napadu. Dok je naš napad Adukor se vraća kao podrška stoperima da prekine eventualnu kontru, a bekovi idu naprijed i pružaju podršku napadu. Jedino bi krila izvisila a i nemamo neka, osim Miće kojeg bi Husref možda mogao preporodit jer ga dobro poznaje. Lelić je takođe pokazao da može al' jedna tekma nije mjerilo.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
UPRAVA NAPOLJE!
Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.RichmanBiH je napisao/la:Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Čamuga.
Kakav latentni flejm kroz zajebanciju.
Mog rođaka garu su svi zvali Crni, i on se tako predstavlj'o. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
???skoroalen je napisao/la:Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.RichmanBiH je napisao/la:Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Alen nam je jeo nešto nezgrapno. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
skoroalen je napisao/la:
Ja bih volio da probamo ovako. Bez krila, jaka sredina, uz priključivanje bekova napadu. Dok je naš napad Adukor se vraća kao podrška stoperima da prekine eventualnu kontru, a bekovi idu naprijed i pružaju podršku napadu. Jedino bi krila izvisila a i nemamo neka, osim Miće kojeg bi Husref možda mogao preporodit jer ga dobro poznaje. Lelić je takođe pokazao da može al' jedna tekma nije mjerilo.
Upravo sad sam htio ovu istu formaciju postaviti sve isto.Ovo bi vjerovatno bio najaci sastav koji mozemo izvesti.Jedino bi mozda 3-5-2 mogla biti isto tako jaka.
Tesko cemo igrati 3-5-2 jer nemamo tri stopera.tenpenny je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Upravo sad sam htio ovu istu formaciju postaviti sve isto.Ovo bi vjerovatno bio najaci sastav koji mozemo izvesti.Jedino bi mozda 3-5-2 mogla biti isto tako jaka.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ova iznenadna hiperprodukcija veznjaka je samo pokazatelj da nam je transfer politika katastrofalna. Pricalo se da nam fali veznjak i krkani doveli kojeg god su veznjaka mogli dovesti,a istovremeno se zapustila odbrana/stoperi.
Ako vec hoce nesto da naprave onda trebaju Husrefi dato odrijesene ruke da dovede tacno one igrace koji mu trebaju i da otpusti one koji su nepotrebni.
Jednostavno transfer-politiku nam ne mogu i ne smiju vise voditi Faruk,Sabrina i Valentin!
Ako vec hoce nesto da naprave onda trebaju Husrefi dato odrijesene ruke da dovede tacno one igrace koji mu trebaju i da otpusti one koji su nepotrebni.
Jednostavno transfer-politiku nam ne mogu i ne smiju vise voditi Faruk,Sabrina i Valentin!
To nije problem gurnes Kovacevica a odbranu forsiras da se rotiraju Mujakic i Sadiku i rahat,Ahmetovic takodje nije za nas tj onaj tip napadaca nama treba ko Hadzic pokretan inteligentan napadacskoroalen je napisao/la:Al fakat koji crnjak, prije 3 mjeseca nam je bek krpio tu poziciju zadnjeg veznog, pa smo svi molili Boga da se Radovac vrati u život, a vidi sad. Imamo 4 odlična igrača na toj poziciji plus dva dobra AMFa. Prošle godine gomilali krila tako da smo znali utakmicu završit sa 5 krila na terenu, izmišljale im se pozicije, a sad spali na to da je Hebibović neprikosnoven na krilu. Odbrana i golman bili najmanji problemi, sad fali štoper a Pavlović se ponaša kao da je izgubio one reflekse koje je imao.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, misstianopenaldo, Turo i 36 gostiju.