Party brejkerElegant je napisao/la:Kako god okrenes na kraju ce Zeljo i Sarajevo biti na mjestima koja vode u europu !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Party brejkerElegant je napisao/la:Kako god okrenes na kraju ce Zeljo i Sarajevo biti na mjestima koja vode u europu !
Pala im kasika u med al basEmirTM87 je napisao/la:Al su se Tuzlaci digli ko da je ovo bilo 29. kolo. Docekali ljudi da vide sarajevske velikane iza sebe pa makar i nakon tek nekoliko odigranih kola pa ne mogu da sakriju srecu.![]()
kakvu srecu bolan...EmirTM87 je napisao/la:Al su se Tuzlaci digli ko da je ovo bilo 29. kolo. Docekali ljudi da vide sarajevske velikane iza sebe pa makar i nakon tek nekoliko odigranih kola pa ne mogu da sakriju srecu.![]()
Category: Party brejkersgodrina je napisao/la:Pala im kasika u med al basEmirTM87 je napisao/la:Al su se Tuzlaci digli ko da je ovo bilo 29. kolo. Docekali ljudi da vide sarajevske velikane iza sebe pa makar i nakon tek nekoliko odigranih kola pa ne mogu da sakriju srecu.![]()
Može li Livaja?tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kletva je bacena, Gosk ispao, Leotar ispao, Velez? -----> Zeljo?
Jedini nacin da prekinete kletvu je da nam posaljete besplatno Hadziahmetovica i Kosorica
bagrcavi je napisao/la:
Može li Livaja?
zlajci je napisao/la:Category: Party brejkersgodrina je napisao/la:Pala im kasika u med al basEmirTM87 je napisao/la:Al su se Tuzlaci digli ko da je ovo bilo 29. kolo. Docekali ljudi da vide sarajevske velikane iza sebe pa makar i nakon tek nekoliko odigranih kola pa ne mogu da sakriju srecu.![]()
Members: Elegant
Just joined: EmirTM87, godrina
Meni Diatta isti Ronaldo kada se sagledaju svi njegovi kvaliteti.. Prodoran, brz, dobar u skoku, oko gola je i kada treba i kada ne treba.. A i izgledom ne odudara, samo što Diatta ima bolju frizuru..bagrcavi je napisao/la:Dajemo vam Diatu za Zebu i još nam para dođete. Diata je atrakcija, djeca dolaze na treninge i utakmice zbog njega. Novi Drogba vjeruj mi![]()
strucnjaka nemamo ni mi..neka livaje jos kod vas,nek malo odkiseli pa onda pljus...inostrani transferAjzea je napisao/la:Meni Diatta isti Ronaldo kada se sagledaju svi njegovi kvaliteti.. Prodoran, brz, dobar u skoku, oko gola je i kada treba i kada ne treba.. A i izgledom ne odudara, samo što Diatta ima bolju frizuru..bagrcavi je napisao/la:Dajemo vam Diatu za Zebu i još nam para dođete. Diata je atrakcija, djeca dolaze na treninge i utakmice zbog njega. Novi Drogba vjeruj mi![]()
Livaja vam je novi Lahm, samo mi u Zelji nemamo stručnjaka da to prepozna..
Bla bla bla.. Taraba ti ide, svakako si dosadan..staragarda je napisao/la:strucnjaka nemamo ni mi..neka livaje jos kod vas,nek malo odkiseli pa onda pljus...inostrani transferAjzea je napisao/la:Meni Diatta isti Ronaldo kada se sagledaju svi njegovi kvaliteti.. Prodoran, brz, dobar u skoku, oko gola je i kada treba i kada ne treba.. A i izgledom ne odudara, samo što Diatta ima bolju frizuru..bagrcavi je napisao/la:Dajemo vam Diatu za Zebu i još nam para dođete. Diata je atrakcija, djeca dolaze na treninge i utakmice zbog njega. Novi Drogba vjeruj mi![]()
Livaja vam je novi Lahm, samo mi u Zelji nemamo stručnjaka da to prepozna..![]()
![]()
...sto se tice ugljese i njega mozete sacuvat...,ima asistenciju u evropskim tekmama a to ce vam trebat za iducu sezonu jer kad odleprsate u federalnu svako gostovanje ti dodje ko internacionalna tekma,vjerujte
![]()
Nikad napretka u ovoj ligi, kad klubovi puštaju takve stručnjake.joker90 je napisao/la:Ode i noDze! Liga je slabija za jos jednog velikog strucanjaka..
Previse je on evropski orijentisan i moderan za ove nase pasnjake, valjda ce neko, negdje, nekada shvatiti njegovu genijalnost..KLIS je napisao/la:Nikad napretka u ovoj ligi, kad klubovi puštaju takve stručnjake.joker90 je napisao/la:Ode i noDze! Liga je slabija za jos jednog velikog strucanjaka..
Je li to skidas gace i pozivas Sarajlije da ti ga sloze?zenicacelik je napisao/la:Sarajevo
Znao sam.zezno me.veceras nema spavanja.joker90 je napisao/la:Je li to skidas gace i pozivas Sarajlije da ti ga sloze?zenicacelik je napisao/la:Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.