FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2017, 23:35

Kad je pocetak priprema ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 28 maj 2017, 23:39

Sezona za zaborav ...

Slavko ostaje trener najvjerovatnije, protivnika za cemo znati 19. juna. prva utakmcia također krajem juna.
- Zeljeznicar -

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 maj 2017, 23:39

Ako ostane on trener onda uprava je 0.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 maj 2017, 23:40

vušugla gore ljudi, kada prođu godine ove sezone ćemo se svi rado sjećati kao godine u kojoj smo napravili istok i godine kada smo svima pokazali ko je i šta je željo, a ne kao godine u kojoj smo ispustili titulu koju su nam drugi servirali na tanjiru.

o tekmi o igri i o svemu ostalom oko tekme neću, to je za mene prošlost

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2017, 23:42

Nas je mrtvi bod dijelio od titule. Tacno covjek sam sebi da presudi kad pogleda onu tabelu.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 maj 2017, 23:45

Ako Petrovic ostane treba pohvaliti upravu, jer su ostali dosljedni, pa makar znacilo nastavak agonije. Na muci se treba pokazati solidarnost.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 maj 2017, 23:50

Iskreno od mene puna podrska upravi i nadam se da nece doci do rastanaka ... **** mu mater zar nas narod ne zna nista drugo reci nego tjerati sve van ... da se razumijemo slavko me je razocarao bio sam i skeptican kad je dolazio jer jedno je voditi ekipu koja nema neki pritisak a drugo zelju al da se razumijemo on je u tom trenutku najbolje rjesenje bio, igra katastrofa (4,5 utakmica smo odigrali kako treba ostalo bljak), bez nekih ideja u vodjenju ekipe, sve isto iz kola u kolo iste izmjene, pa forsiranje kerle nas je mozda i kostali titule ... da sezona traje jos 5 kola mi bi zavrsili na 4,5 mjestu ladno ... jbga ne znam covjeka pustiti da radi i ovu sezonu titula,kup imperativ, obezbjediti mu sve sto zeli i to je to na polusezonu neki rezime ... uprava od slijedece mora reci idemo na titule **** ba europu i taj neki cilj pa mi smo zeljo moramo ici na prvo mjesto ...veliki respekt za dosadasnje upravljanje (infrastruktura, marketing ....) da se ne lazemo bilo je gresaka al valjda su pametni pa ih nece ponoviti ...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 maj 2017, 23:50

samoposmatram je napisao/la:Ako Petrovic ostane treba pohvaliti upravu, jer su ostali dosljedni, pa makar znacilo nastavak agonije. Na muci se treba pokazati solidarnost.
Ma ako nece doc Amar neka petrovica, jer ne vidim ko bi drugi napravio bilo kakav upgrade od ovih ostalih. Jedino ces izgubit dragocjeno vrijeme da se uigrava i navikava ekipa
=\_1921_/=

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 00:04

Ras napisi sta makar naopako bilo. Da znamo da si ziv.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 maj 2017, 00:10

@MocMahale444 Slazem sa tobom da Lendric nije smiio ono da uradi ipak je on profesionalac neka ga je stid i sramota !
Kad sam napiso da i dalje nemogu da vjerujem da smo izgubili titulu da su zato krivi igraci i Slavko nazivan sam trolerom itd neka zovu kako hoce ne tangira me misljenje nebitnih ljudi.. Tad sam reko i stojim iza toga da Slavko nema dovoljan kapacitet da vodi ekipu i klub kakav je Zeljo.. E sad na upravi je da odluci dal Slavko zasluzuje da idalje bude trener da odredi plan i program priprema kao zelje pojacanja kao odlazaka znacemo vrlo brzo , ili ce se uprava odlucit da mu da pedalu da dovedu Amara ili Vinka il nekog treceg vidjecemo!
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 29 maj 2017, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 maj 2017, 00:15

bob je napisao/la:Iskreno od mene puna podrska upravi i nadam se da nece doci do rastanaka ... **** mu mater zar nas narod ne zna nista drugo reci nego tjerati sve van ... da se razumijemo slavko me je razocarao bio sam i skeptican kad je dolazio jer jedno je voditi ekipu koja nema neki pritisak a drugo zelju al da se razumijemo on je u tom trenutku najbolje rjesenje bio, igra katastrofa (4,5 utakmica smo odigrali kako treba ostalo bljak), bez nekih ideja u vodjenju ekipe, sve isto iz kola u kolo iste izmjene, pa forsiranje kerle nas je mozda i kostali titule ... da sezona traje jos 5 kola mi bi zavrsili na 4,5 mjestu ladno ... jbga ne znam covjeka pustiti da radi i ovu sezonu titula,kup imperativ, obezbjediti mu sve sto zeli i to je to na polusezonu neki rezime ... uprava od slijedece mora reci idemo na titule **** ba europu i taj neki cilj pa mi smo zeljo moramo ici na prvo mjesto ...veliki respekt za dosadasnje upravljanje (infrastruktura, marketing ....) da se ne lazemo bilo je gresaka al valjda su pametni pa ih nece ponoviti ...
Uprava je i pred pocetak ove sezone rekla da idemo na titulu. Da se ne lazemo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 00:16

Neymar11 je napisao/la:@MocMahale444 Slazem sa tobom da Lendric nije smiio ono da uradi ipak je on profesionalac neka ga je stid i sramota !
Kad sam napiso da i dalje nemogu da vjerujem da smo izgubili titulu da su zato krivi igraci i Slavko nazivan sam trolerom itd neka zovu kako hoce ne tangira me misljenje nebitnih ljudi.. Tad sam reko i stojim iza toga da Slavko nema dovljan kapacitet da vodi ekipu i klub kakav je Zeljo.. E sad na upravu je da odluci dal Slavko zasluzuje da idalje bude trener da odredi plan i program priprema kao zelje pojacanja kao odlazaka znacemo vrlo brzo , ili ce se uprava odlucit da mu da pedalu da dovedu Amara ili Vinka il nekog treceg vidjecemo!
Moram biti realan kad nas je preuzeo Slavko cilj je bila Europa ali on svojom greskom izgubio titulu.
Ako nece Amar i ostavlja nas ko kad ode na odmor u sred sezone, neka Slavke onda.
O lendri nikad ruzne nisam napisao osim ovoga jer kako ces kao neko ko prima platu reagovati tako.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 00:20

Ocigledno da postoji vec odavno problem sa Lendricem tacnije sa njegovom disciplinom. To je i Slavko rekao na kraju meca. Klub mu je dosta puta gledao kroz prste zbog mira u kuci sto se kaze,ali je lik skroz cudan. Njega ne smije zvizduk ili neka psovka onako izbaciti iz takta. 10 ljudi nije isto sto i ostatak stadiona.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 maj 2017, 00:28

SlevinKelevra je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: Imo si najjacu ekipu u zadnjih 10 godina, sve u svojim rukama i u kupu i u ligi i nisi bio to u stanju da sprovedes..
Jel me zayebajes?
Karić, Marković, Gerhardt, Savić, Bogičević, Višća, Svraka, Zeba, Stanić, Bešlija, Adilović.
Dream Team za danasnju ekipu.

I sa ovom ekipom bi se Amar prosetao kao i tada. Kako je tada nas tim bio jak za tu ligu ova ekipa je toliko jaka za ovu u to sam 100% siguran. E sad je problem sto ova dvojica koja su nas vodili ove sezone nisu dovoljno dobri da izvuku max iz ekipe kao sto je Brko izvlacio iz one.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 00:35

Eto ga završi se i ovo ludilo od sezone. Atmosfera je pred samu utakmicu na stadionu bila ok, raja opuštena bez prevelikih očekivanja jer je situacija manje više bila jasna kako će odviti ovo posljednje kolo mada normalno svako je od nas imao taj 1% nade u taj neki ludi scenario da nam se poklopi rezultat iz Mostara. Dosta ljudi prati situaciju u Mostaru na mobitelima s nadom u pozitivan rezultat Slobode, ali kad ga zabi Biblija tamo negdje oko 10. minute već je i ono malo optimizma nestalo. Onda dolazi go Pece i raja postaje sve nervoznija. Što je najgore to nije izgledalo toliko ni loše prema naprijed, fakat je bilo nekoliko šansi ali neće qurava u go i bog, a i u drugom poluvremenu također. Što reče @slevin fakat puno zicera smo promašili ove sezone, mislim ne možeš sve ni pogodit ali moralo se puno više postići iz tih šansi.

I pored negativnog rezultata na poluvremenu nisam bio toliko nervozan, nisam htio sebi dozvolit da mi bilo šta više syebe živce jer su mi ovi naši izyebali sve što su mogli protiv Krupe i pitara. E tu sam se zayebo da valja, mislio sam da ću konačno rahat odgledat i onda se desi ono sa Lendrićem i navijačima. Majku ti yebem koliko mi je to pritisak podiglo, od pojedinaca sa tribine do Lendrića koji je na glup način reagovao.U nevjerici gledam šta se dešava oko mene, pjeva se Ivane napolje, a onda logično Slavko reaguje i vadi ga van igre jer nema šanse da bi mogao nastaviti u onakvom ambijentu. Izlazi ljutito, skida dres i odlazi odmah u tunel. Moj Ivane što ti je ovo trebalo yebem te mahnita... A od pojedinih navijača nisam uopšte bio iznenađen za psovke, to je normalno već godinama na stadionu. Psovalo se raznim igračima na Grbavici već dugo, tako je to yebiga tu se ne može ništa uraditi. Čuo sam kad je neki lik i Vedranu opsovao danas, ne čudi me više ništa fakat.

Imao sam neki osjećaj da ćemo pobjediti na kraju i eto baš mi je drago da Goran dade na kraju. Može on dosta toga, od krucijalnog značaja za nas je da se dohaviza u ovih mjesec dana. On kad je u formi, može da bude top igrač za ovu ligu i ja mislim da ćemo gledat puno boljeg Gorana od naredne sezone. Isto ovo važi i za Crnova, nikakve ispisnice ne davat njima dvojici ko što tvrde da treba pojedini "stručnjaci" sa neta. Nek je i Moke počeo, vidjela se ta njegova želja i požrtvovanost da položi ispit kod Slavka. Bilo je tu nekih grešaka što je normalno jer je mlad ali od mene mu halal vala, samo naprijed care. Odbrana opet ništa posebno. Veca je baš poludio u jednoj situaciji kad niko ne izlazi na protivničke igrače, zagalamio je na njih da valja uz jednu malu psovku. :mrgreen:

Ne znam šta više da ser.em, kao što rekoh na početku posta baš luda sezona. Svega je fakat bilo, od dobrih do loših stvari ali ostat će mi u sjećanju po gradnji stadiona. Hvala upravi i navijačima na tome. Slavko neka ostane što se mene tiče, ali moraće ovo bolje u narednoj sezoni. Yebeš više i tjeranje trenera svako malo. Sigurno da i on već ima na umu koje će igrače dovesti pred kvalifikacije EL, tako nas čeka zanimljivih narednih mjesec dana.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 00:37

@Braco uvijek kako jeste pise, osim sto nas izradi Vladex.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 00:43

MocMahale444 je napisao/la:@Braco uvijek kako jeste pise, osim sto nas izradi Vladex.
Ubleha izjavila da mu je drago sto je onaj osvojio trofej. Sigurno cuo da Slavko ostaje pa se osilio.

Neymar11
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 29 maj 2017, 00:44

LjoZee je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:@Braco uvijek kako jeste pise, osim sto nas izradi Vladex.
Ubleha izjavila da mu je drago sto je onaj osvojio trofej. Sigurno cuo da Slavko ostaje pa se osilio.
Sutra ce bit jos jedan sastanak i bice poznato ko ostaje od igraca dal Slavko ostaje !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 00:44

Ma iz inata je danas zjanio protiv Zrinjskog jer su ga štreberi prozvali u saopštenju i sumnjali u njegove trenerske gene Fergusona. :mrgreen:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 00:47

braco je napisao/la:
Ma iz inata je danas zjanio protiv Zrinjskog jer su ga štreberi prozvali u saopštenju i sumnjali u njegove trenerske gene Fergusona. :mrgreen:
Đaba ga hvalili na sav glas :( kao sto rece Ljoze krivo mu sto nece biti nas trener a i streberi vala se bacili na Virta :D kud ces dirati u Vladexa.

Neymar ozbiljno ili šala?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.