FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 09:01

Otkud sad da Sinisa ide ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 29 maj 2017, 09:06

Prestanite se više glupirati molim vas, idite ih uzdižite do nebesa negdje drugo a nas prestanite gnjaviti sa tim nebulozama. 8 dana se osjećam ko da me tramvaj udario a vi i dalje pišete gluposti. Nekakvi klošari uzimaju treću titulu u zadnje 4 godine a mi hodamo suha qrca i vi opet imate obraza oplakivati pojedince koji nas odučiše od pojma "slaviti" :puke:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 29 maj 2017, 09:14

Umije i Baka zavaljati bombu hehe
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 maj 2017, 09:16

dimitrije21 je napisao/la:Landžu ću ja vama za precjednika pa ćete skupljat pare za liječenje igrača između sebe i plakat poslije, a vi ćete ulica i navijači vodit klub već ste imali iskustva sa tim, piskarate gluposti po tribinama .
A, ko nam sad vodi klub? Nisu li navijaci i ulica preko drustvenih mreza porucili da zele evropskog trenera - doveli Kostica. Nisu li porucili da se otjera Kostic - otjeran Kostic. Nisu li porucili da hoce Petrovica jer ga hoce Sarajevo - doveli Petrovica. Nisu li drzali predavanje igracima u Plavom salonu i na treninzima. Ne bih vise nabrajao, ali streberi pojma nemaju i zato se oslanjaju na drustvene mreze i ulicu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 maj 2017, 09:32

dimitrije21 je napisao/la:Landžu ću ja vama za precjednika pa ćete skupljat pare za liječenje igrača između sebe i plakat poslije, a vi ćete ulica i navijači vodit klub već ste imali iskustva sa tim, piskarate gluposti po tribinama .
Šta ćeš bolan ti?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 10:41

Idemo dalje za Željine pare. Naprijed Bošnjaci.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 maj 2017, 10:46

fibonacci je napisao/la:Ja sam neki dan pisao šta mislite o dovođenju na klupu Husrefa Musemića?
Mišljenja sam da bi on to htio bez obzira na Sarajevo i da bi mu to bio izazov u karijeri. Mislim da je on najbolji izbor iz ove lige poslije Amara Osima.
Izbor sigurno najbolji poslije Amara, bok uz Amaru da se razumijemo. Ali, odmah ti mogu reci, taj nikada ne bi vodio Zelju. Apsolutno ne postoji ni gram sanse za takav scenario. interesantno, zato ga i postuju svi. Covjek sjedne metar od Tuborga i svi ga pozdravljaju a niko "a" da mu dobaci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 maj 2017, 10:54

Rooney88 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Ja sam neki dan pisao šta mislite o dovođenju na klupu Husrefa Musemića?
Mišljenja sam da bi on to htio bez obzira na Sarajevo i da bi mu to bio izazov u karijeri. Mislim da je on najbolji izbor iz ove lige poslije Amara Osima.
Izbor sigurno najbolji poslije Amara, bok uz Amaru da se razumijemo. Ali, odmah ti mogu reci, taj nikada ne bi vodio Zelju. Apsolutno ne postoji ni gram sanse za takav scenario. interesantno, zato ga i postuju svi. Covjek sjedne metar od Tuborga i svi ga pozdravljaju a niko "a" da mu dobaci.
Trebalo bi se s njim probati dogovoriti ako se već traže alternative. Ako bi došao, mislim da bi pošteno radio svoj posao, bez obzira što je igrao i vodio Sarajevo. Iz ove lige ne vidim nikog drugog ko bi mogao voditi Želju sa autoritetom osim Musemića i Osima.
"Truth begins in lies."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 maj 2017, 10:56

Da je nama neko s autoritetom poput njegovog i znanjem poput njegovog, al' da nije on :mrgreen: Svaka čast Husrefu, poštuje Želju i Manijake, posebno se to vidjelo u Janji kad su one poplave bile, ali on je pitar i šanse nema da dođe na našu klupu... Ko će doći nije bitno, bitno je da debeli ode i povede sa sobom smlate s terena, SD-a našeg dragog i Ribu što vraća titule, dosta igre s imenom Željezničar!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 maj 2017, 10:58

fibonacci je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Trebalo bi se s njim probati dogovoriti ako se već traže alternative. Ako bi došao, mislim da bi pošteno radio svoj posao, bez obzira što je igrao i vodio Sarajevo. Iz ove lige ne vidim nikog drugog ko bi mogao voditi Želju sa autoritetom osim Musemića i Osima.
Nisi shvatio. Iz istog razloga iz kojeg Amar nikada ne moze voditi Sarajevo iz istog Husref nikada ne moze voditi Zelju. Covjek nije smio sjesti na klupu Sarajeva iako su ga zvali jer bi ga srce izdalo (ima problema sa istim) u jednom momentu, taj covjek je zeljubljenik u FKS i veliki navijac. Kao i familija Osim i familija Musemic cijela zivi za Sarajevo i tu sva prica zavrsava. Mi imamo trenera i treba mu dati cijelu sezonu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 11:21

Jel' pričao Ćenan sa Amarom, hoće li ga doves?

Sportski direktore reaguj!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 29 maj 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 maj 2017, 11:49

Trebalo bi se s njim probati dogovoriti ako se već traže alternative. Ako bi došao, mislim da bi pošteno radio svoj posao, bez obzira što je igrao i vodio Sarajevo. Iz ove lige ne vidim nikog drugog ko bi mogao voditi Želju sa autoritetom osim Musemića i Osima.[/quote]
Nisi shvatio. Iz istog razloga iz kojeg Amar nikada ne moze voditi Sarajevo iz istog Husref nikada ne moze voditi Zelju. Covjek nije smio sjesti na klupu Sarajeva iako su ga zvali jer bi ga srce izdalo (ima problema sa istim) u jednom momentu, taj covjek je zeljubljenik u FKS i veliki navijac. Kao i familija Osim i familija Musemic cijela zivi za Sarajevo i tu sva prica zavrsava. Mi imamo trenera i treba mu dati cijelu sezonu.[/quote]

Upravu si. Onda Amara Osima ganjati da bude na klupi ako se bude mijenjao trener. Niko dugi...
"Truth begins in lies."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 29 maj 2017, 11:52

Digao bih ja nama cijene karata na 40 il 50 KM pa ne bi dolazile kockaste glave, klošari i sličan ološa da vrijedjaju igrace na nacionalnoj osnovi. FUJ!
Mi smo Željo, a ne Zieg Hail klub.
Da se sramotimo zbog nekih degena na tribini, bez obzira kakav je igrač pa i najgori da je naš je, i plus naj strijelac lige.
Idemo na volej onima koji mrze Želju i ono sve pozitivno što se gradi sroza se u sekundi.
Pa dokle više?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 maj 2017, 12:11

Klub bi nesto morao poduzeti u vezi ovoga jucer sa Lendricem, barem izjavu u kojoj osudjuju ovaj sovinizam pojedinaca sa tribina.
Ovo i onaj striptiz pred juznom tribinom... Bas kad pomislis da ne moze gore nakon derbija, ide demant :tokralju: :puke:

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 29 maj 2017, 12:16

anonimni je napisao/la:
Šta ćeš bolan ti?
Samo možeš bit lud, drogiran ili pjan da psuješ svom najbolje igraču one stvari to nisu navijači to su divljaci i to treba zabranit da dolazi na utakmicu.

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 29 maj 2017, 12:18

Jel' to onaj Musemić kojeg je Petrović Slavko išamarao prošle sezone u dvije finalne utakmice KUP-a ? Jel' to onaj Musemić koji u Slobodi nije mogao meda u ovaoj sezoni ? Jel' njega priželjkujemo ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 maj 2017, 12:19

Izlazna strategija za smirivanja sve veceg broja navijaca koji kontaju da nije samo i uvijek do trenera i igraca jos nije napravljena. Cinise tako jer se sluzbena ne oglasava. Pametni budite i mislite na Zelju nikako na zadovoljavanje svog ega.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 29 maj 2017, 12:23

...
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 29 maj 2017, 12:23

To je onaj Musemić što je nama očitao lekciju u KUP-u. To je onaj Musemić što se borio na dva fronta do zajdnjeg kola. I jest ga dobio Slavko u KUP-u, ali Slavko je odmarao ekipu istao kao Široki ove sezone. A pogledaj tabelu kada je otišao Musemić s klupe Slobode. Kada je nama bila smjena Kostić-Pretrović, Musemić sa Slobodom je bio prvi na tabeli...
Samo pišem...
"Truth begins in lies."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 maj 2017, 12:30

Sve su prilike da ce Slavko ostati jer nema vremena za promjene, ako koji slucajem ode Amar nece doci, Musemic pogotovo, nego neko treci manje poznat ili covjek iz inostrasnstva u sta ne vjerujem.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Lokomotifa, NazorUso i 40 gostiju.