Po mogucnosti, dobar dobarBassha je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/2796 ... ez-granica
od 9:00, zanimljiv odgovor Penave![]()

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Po mogucnosti, dobar dobarBassha je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/2796 ... ez-granica
od 9:00, zanimljiv odgovor Penave![]()
Valjda se Mirza aktivira oko njega, kad mogu svi pravoslavci igrat za Srbiju moze i on za nasTracy3McGrady je napisao/la:Smajlagić brutalno zakucavanje na ljetnoj ligi
Mislim da su ga već kontaktiraliMElloo je napisao/la:Valjda se Mirza aktivira oko njega, kad mogu svi pravoslavci igrat za Srbiju moze i on za nasTracy3McGrady je napisao/la:Smajlagić brutalno zakucavanje na ljetnoj ligi
Hoce li tu biti nekog hajra, imas li kakvih informacija?Tracy3McGrady je napisao/la: Mislim da su ga već kontaktirali
Glupo je sad reći imam, kad nije iz prve ruke. Ali ovaj jedan srbin što mi prenosi informacije ima uvijek pouzdane informacije, kaže da postoji obostrani interes.Federer17 je napisao/la:Hoce li tu biti nekog hajra, imas li kakvih informacija?Tracy3McGrady je napisao/la: Mislim da su ga već kontaktirali
Da nam Srbijanci prepuste NBA igraca ... da je i taj film vidjet' ...Tracy3McGrady je napisao/la:Glupo je sad reći imam, kad nije iz prve ruke. Ali ovaj jedan srbin što mi prenosi informacije ima uvijek pouzdane informacije, kaže da postoji obostrani interes.Federer17 je napisao/la:Hoce li tu biti nekog hajra, imas li kakvih informacija?Tracy3McGrady je napisao/la: Mislim da su ga već kontaktirali
DaVinci je napisao/la:https://sc.sport.b.a/kamp-kosarka-bez-g ... cesnicima/
Ajdin se ljeti druzi po kampovima a gadi mu se druzit na pripremama repke ... buduci kapiten repke ...
Zbog čega niste imali neku veliku minutažu protekle sezonu?
- To je pitanje za trenera Velimira Perasovića. Imam dojam da ne vjeruje mladim igračima. Nadam se da ću dobiti šansu u narednoj sezoni, jer sam siguran da imam mjesta i da mogu igrati.
Iako su vas navijači i selektor Vedran Bosnić očekivali, niste zaigrali za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zbog čega?
- Nisam imao priliku da biram. Klub se pita, a ja sam poštovao njihovu odluku. Srcem i dušom želim igrati za reprezentaciju svoje zemlje. Nadam se da će brzo doći vrijeme i da ću s ponosom obući dres Bosne i Hercegovine.
Razgovarao sam sa selektorom Vedranom Bosnićem, koji sve razumije. On mi daje podršku i savjete. Imamo odličan odnos i jedva čekam da sarađujem s njim.
Znaci smije bit u Bosni i samostalno trenirat ali ne smije trenirat s repkom ... sta tek ne bi sve smio da je iole bitan igrac u klubu ...Bassha je napisao/la:DaVinci je napisao/la:https://sc.sport.b.a/kamp-kosarka-bez-g ... cesnicima/
Ajdin se ljeti druzi po kampovima a gadi mu se druzit na pripremama repke ... buduci kapiten repke ...Iako su vas navijači i selektor Vedran Bosnić očekivali, niste zaigrali za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Zbog čega?
- Nisam imao priliku da biram. Klub se pita, a ja sam poštovao njihovu odluku. Srcem i dušom želim igrati za reprezentaciju svoje zemlje. Nadam se da će brzo doći vrijeme i da ću s ponosom obući dres Bosne i Hercegovine.
Divos je napisao/la:% се " Пенаве он је $ ¥, % ? ". А ту су ? " " ".
" ово ". У $ ? " ? ' " $ (? ¥) "странца". " са ? EXT. """ су " " " ' $ & (? &) $ " /.
" " " ? EUR (ту је Пенава), " не $ се ? & """.
" ? на & " (" & ") ' " у саставу " ? ¥ 4 "%" ", " са ? JFL.
Наравно, " " ' у саставу % - $. " & ?. ", """ " (?.JFL) $ % су " " " су у ? " ? 3 $ у % ". По ' основу у " су """ $ (" " " % & $), ?, Грејнџер " $. " у $ " " у " је $ $ " & 12 " " ? света, ? " " - по ' основу ($ су ? 3 $ у ? " у % ") " """, те ту регрутују нове "%" ".
& $ се $ не " за ' ' 12, - ' 8, " ту се % ", & % на његовој поз. ту " ? а $ се % " ' (? $ се на & " '). " ту " $ ", $ ' то ? у " " $ ' " у саставу " " ' $ " ".
За ? $ $, " ' је по ' основу (" провео је - 3 $ у ? " у % ") $ ?.JFL, то јест & статус "%" " (" наравно остаје & "), " " " у $ $ " ' у $ ?.
За Пенаву " по " ? / $ " $, % -, " у $ управо " те " " " ", " " ', $ опет & зна.
$, то је ¥ за ?.Bassha je napisao/la:U EL nema pravila o broju stranaca i da je pokazao nesto sigurno bi ga Perasovic stavio u tim da igra. Pogotovo u periodu kada su Toko i Sedekerskis bili povredjeni
15. jula ce biti objavljen domacin, a 22. je zrijeb.Tracy3McGrady je napisao/la:Kvalifikacije za EP, 4 grupe po 4 ekipe, prve tri idu na evropsko, ako to ne uspijemo trebamo se ugasiti, do kraja mjeseca će se znati grupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.