FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dzaba nama sve ako opet dodju neki polovnjaci. Vidjelo se jucer da je Kemo trebao igrati. Mogli su tu uletiti jos neki igraci,ali eto. Sad treba dovesti prava pojacanja i ukljuciti 2-3 juniora. Ja bih iskreno ostavio samo Zebu i Stevu od ovih starijih. Bekricu dati neki posao u klubu,a Bogicevica otjerati pa nek sam sebe tuzi. Zivot mi je skratio sa Kerlom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sad ide remont , Kerla je bivsi samo cekajmo da objave ha ha ! Ma ostanak slavke znaci iduce sezone nema tituleMocMahale444 je napisao/la:Covjek nema igre ba ostao u kamenom dobu. Neka nam pomogne dragi Bog
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nek nam je dragi Bog na pomoći.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
Neymar11 je napisao/la:Sad ide remont , Kerla je bivsi samo cekajmo da objave ha ha ! Ma ostanak slavke znaci iduce sezone nema tituleMocMahale444 je napisao/la:Covjek nema igre ba ostao u kamenom dobu. Neka nam pomogne dragi Bog

Kerla ce igrati rukomet izgleda.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 29 maj 2017, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nama treba Bozija pomoc po pitanju igraca, tener je mnogo manji problem samo ste pojedini prvise optereceni time da nam nema uspjeha nego do Amara.
Petroiv, Amar, Murinjo, ... nebitno kolio para za igrace toliko cemo imati na terenu.
Petroiv, Amar, Murinjo, ... nebitno kolio para za igrace toliko cemo imati na terenu.
- Zeljeznicar -
Pogledajte broj bodova Zelje i konkurenata od kada je dosao Slavko iz Radnika... čovjek je apsolutno zasluzio drugu sansu... kad je dosao evropa nam je ozbiljno visila, a na kraju smo mogli cak i titulu uzeti... samim time ako cemo gledati krivnju po hijerarhiji njegova je ubjedljivo najmanja...
Opet čovjek ne moze toliko biti ni protiv uprave kad je ista u koheziji sa armijom navijaca i sponzora uradila nesto sto vise od 15 godina druge uprave nisu uradile.... a to je tribina... jos ako jug urade...
Opet celo je zasluzio drugu sansu... sto se ne bi moglo reci za neke ljude u upravi, ili za neke igrace... a pogotovo neki navijaci nisu zaslužili drugu sansu za ono jucer...
Opet čovjek ne moze toliko biti ni protiv uprave kad je ista u koheziji sa armijom navijaca i sponzora uradila nesto sto vise od 15 godina druge uprave nisu uradile.... a to je tribina... jos ako jug urade...
Opet celo je zasluzio drugu sansu... sto se ne bi moglo reci za neke ljude u upravi, ili za neke igrace... a pogotovo neki navijaci nisu zaslužili drugu sansu za ono jucer...
- plavousrcu
- Kontakt:
Duzni su navijacima reci preuzimali neko odgovornost za neispunjene ciljeve drugu godinu zaredom. Petrovic nije kriv, neko jeste. Mozda SD, Nikolic, Vukotic, Misimovic. Preuzimanje odgovornosti ne znaci ostavku.Zeljo92 je napisao/la:Da ima bolja opcija od Slavke trenutno da hoce sjesti na klupu FK Zeljeznicar Slavko Petrovic vise ne bi bio trener. Realno, skontajte malo jbg, boljeg ne mozemo trenutno naci.
Plavosrcu idi pred klub i trazi ostavke.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema boljeg trenera od Petrovića, da ima uprava bi ga dovela.
Taman ove sezone tabelu računamo od početka jer je i Slavko tu.
Taman ove sezone tabelu računamo od početka jer je i Slavko tu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Ko izgubi titulu na onakav nacin kao doticni, nije zasluzio šansu.
Jeste tacno kad nas je preuzeo da smo bili donji.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tačno, izvadio nas je iz govana a možda bi ispali da nije on došao.MocMahale444 je napisao/la:Ko izgubi titulu na onakav nacin kao doticni, nije zasluzio šansu.
-6 na 28 kola do kraja. Slavko hvala ti.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pohvale za upravu. In Slavko we trust!
- MocMahale444
Nemoj tako njegove ekipe su spremne samo tako. Isti igraci mogu igrati kup i ligu.Neandertalac je napisao/la:Tačno, izvadio nas je iz govana a možda bi ispali da nije on došao.MocMahale444 je napisao/la:Ko izgubi titulu na onakav nacin kao doticni, nije zasluzio šansu.
-6 na 28 kola do kraja. Slavko hvala ti.
In Slavko we trust!!!
Strucni stab se mora pojacati. Dovesti kondicionog jer nasi nemaju snage ni za bajramskog turnira,a ne za ovu ligu kakva god da je. Ukljuciti jos Adzema jer on zna mogucnosti nase djece. Slavki mora biti jasno da ne moze sve sam koliko god se on hvalio vidjeli smo da ne ide. Tvrdoglavost nek negdje drugo ostavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobice slavko pomocnika 100% bio sam i sam ko vecina protiv njegovog ostanka, al kad skontas Bolje opcije nema covjek je uzeo 56 bodova,sad ce pogotovo Slavko imat odjresene ruke stose tice igraca i svega drugog.. Uprava mu je zadala cilj a tje Titulu da se uzme ! E sad dal je bas dobra odluka da se ostavi Celo na klupi to cemo saznati iduce sezoneLjoZee je napisao/la:Strucni stab se mora pojacati. Dovesti kondicionog jer nasi nemaju snage ni za bajramskog turnira,a ne za ovu ligu kakva god da je. Ukljuciti jos Adzema jer on zna mogucnosti nase djece. Slavki mora biti jasno da ne moze sve sam koliko god se on hvalio vidjeli smo da ne ide. Tvrdoglavost nek negdje drugo ostavi.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Neandertalac
- Kontakt:
Nadam se da će Slavko otkriti ko su truHle jabuke u ekipi.
Ne miješati mu se u posao, samo nametnuti stručni štab. I dovest igrače.
Ne miješati mu se u posao, samo nametnuti stručni štab. I dovest igrače.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Odlično, veoma brza reakcija uprave da se u startu obeshrabre svi insajderi i sve špekulacije koji bi bilo milion.
Siguran sam da je Slavko naučio lekciju i da će već sutra početi raditi na novoj sezoni, zna šta ga čeka, zna kome može vjerovati i nadam se da su već počeli raditi na pojačanjima.
Siguran sam da je Slavko naučio lekciju i da će već sutra početi raditi na novoj sezoni, zna šta ga čeka, zna kome može vjerovati i nadam se da su već počeli raditi na pojačanjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je sada bio Slavkin neuspjeh. Eventualni slab rezulatat u evropi ili ne osvojena titula vise nije njegov kiks nego kiks onih koji ga nisu smjenili danas. Ja im zelim sve najbolje al ovo nece dugo potrajati
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Previse si ti razmazen. Sigurno nisi pozivao na odgovornost ljude koji su nam klub doveli pred stecaj. Tutanj, dosadan si.plavousrcu je napisao/la:Duzni su navijacima reci preuzimali neko odgovornost za neispunjene ciljeve drugu godinu zaredom. Petrovic nije kriv, neko jeste. Mozda SD, Nikolic, Vukotic, Misimovic. Preuzimanje odgovornosti ne znaci ostavku.Zeljo92 je napisao/la:Da ima bolja opcija od Slavke trenutno da hoce sjesti na klupu FK Zeljeznicar Slavko Petrovic vise ne bi bio trener. Realno, skontajte malo jbg, boljeg ne mozemo trenutno naci.
Plavosrcu idi pred klub i trazi ostavke.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Zar i ti ode u mornare.Virtu4l je napisao/la:Odlično, veoma brza reakcija uprave da se u startu obeshrabre svi insajderi i sve špekulacije koji bi bilo milion.