FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 29 maj 2017, 17:57

@MocMahale444 u kome ti vidis rjesenje, upravia... itd ?
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 18:03

Zenzo je napisao/la:@MocMahale444 u kome ti vidis rjesenje, upravia... itd ?
Ma pusti ga, pljuvač. Izašao iz rupe.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 18:05

Zenzo je napisao/la:@MocMahale444 u kome ti vidis rjesenje, upravia... itd ?
Nista ja nisam pisao protiv uprave, nego kad se zavrsila sezona sam napisao da Slavko nije za nas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 29 maj 2017, 18:06

Joj kad nam ekipa bude najspremnija u ligi k'o i ove sezone, mozda torpedu uzmemo bod u LzP dogodine [emoji41] Jos cemo pred kraj imati 3 boda vise od Zrinjskog i 5 od malenih, bicemo sampioni !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 18:09

Samo se nadam da nam prvo pojacanje nece biti Sesar ili neko slican. To bi mi skratilo 10 godina zivota najmanje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 18:12

Zenzo ima Željin DNK-a.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 29 maj 2017, 18:16

Jel' moguće da nam se SD razdužuje ili me izvori varaju :O Kakav tužan dan za kolektiv FK Željezničar, ako je istina ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 18:17

Tek sad gledam ovaj izvjestaj i izjavu Vedrana. Lose bi za njega bilo da ostane u ovoj ligi. Momak odlicno brani. Volio bih da ostane i da produzi ugovor jer nam treba,ali mislim da bi bas bilo lose da ostane ovdje ako mu Zubanovic moze srediti nesto vani.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 18:23

Veliki hendikep će biti eventualni odlazak Vece na ljeto. Koliko nas je samo puta izvukao ove sezone, strašan je. Mislim da ga niko ne može zamjeniti iz ove lige jer je po meni tanak izbor golmana. Biće veoma interesantno koga će naši zapikat na tržištu kao zamjenu za Vecu ako ga prodaju neđe. Razmišljam ko bi to mogao biti i za sada mi jedino pada vjerovatno manje realna opcija dovođenja Karačića na posudbu iz Adanaspora. Sad je pitanje koliko će računati na njega naredne sezone. Znam da je bila nešto priča po portalima da ne brani puno nešto, ali evo gledam sad branio je u 12 utakmica ove sezone.

Segment koji definitvno se mora pojačati je odbrana. Za štopere sve znamo, Bocca se već oprostio od Želje, Kerla vjerovatno neće produžiti,a za Bogija iskreno ne znam hoće li ostati. Ostaje samo Kemo, tako da će biti mnogo posla oko ove pozicije. Svima je želja Vukotić, ali pitanje je da li finansije dozvoljavaju da platimo cifru koju Draško traži za njega. Ne znam koja je cifra tačno u pitanju, ali sumnjam da će iko iz naše lige iskeširati lupam 150-200k eura obeštećenja za nekog igrača. Nadam se također da će Kemo imati veću minutažu naredne sezone, jer ako prodamo i Vedrana mi više nećemo imati kvalitetnog mladog igrača u izlogu i šta onda? Nadam se da će se dovoljno dokazati na pripremama da možda bude čak i prva opcija naredne sezone što bi mi bilo jako drago.

Bekovi ofanzivno 0. Stana je lav ali ne može igrati neprirodnu poziciju, pa nigdje centaršuta normalnog nema. Siniša defanzivno odličan, ali isto ofanziva loša. Dva prva beka nam imaju po 1 asistenciju za čitavu sezonu. Eto Stana nije igrao kod Kostića doduše, ali opet mizerno. Koliko bi bili opasniji kad nam bili bekovi ofanzivno konkretniji, dodatna jedna dimenzija definitivno. Moje Želje za poziciju lijevog beka su Bojan Letić kojem ističe ugovor u Žilini ili Aleksandar Subić. Beširević nek bude backup.

Vezni red podhitno pojačati sa 2 vezna. Više mi je pun qrac čekat Blagojevića i Markovića da uvežu par dobrih utakmica. Nikakve dinamike, trke, agresivnosti te užasno spora distribucija lopte kroz sredinu. Vraća se i Dado pa ćemo da vidimo kako će funkcionisati pod Slavkom. Tu bih užasno volio Redžića ('96 godište) da vidim, kapitalac je momak samo takav. On i njegov kolega u vezi Dujaković ('97) godište su objasnili neke stvari veznim redovima Zrinjskog, Sarajeva i Želje. Kad sam napisao analizu pred utakmicu sa Krupom, objasnio sam otprilike neki njihov uticaj u igri:
Motor ove ekipe je tandem u sredini Redžić - Dujaković. Obojica imaju po 20 godina, Redžić nam je od ranije poznat po zapaženim igrama u Borcu i mladoj reprezentaciji BiH. Nijedan od njih nije klasični razbijač, ali su veoma "pokretan" tandem i djeluju rastrčano u oba pravca igre. Dosta su puta ove sezone pokazali brzu tranziciju igre nakon oduzete lopte, to im je veoma jako oružje. Redžić je više zadužen za organizaciju igre, dok je Dujaković nešto ofanzivno konkretniji
.

Lijevo krilo ne treba dirati tu su Zakarić i Crnov što je sasvim dovoljno. Ofanzivni vezni Bekrić, Zeba, Žera i Dado može isto tu. Bekrić po meni višak, ne znam đe im je pamet bila da ga do 2019. potpišu isto ko da je u cvijetu mladosti bio kad je dolazio. Pitanje je koliko će Zeba doprinijeti u evropskim utakmicama gdje se mora dosta trčati. Nešto mi govori da bi bio igrač manje, ali hajde. Desno krilo i napadač će biti yebeno naći jer su to igrači koji su na svojim pozicijama najbolji u ligi i nema dostojne zamjene za njih u BiH.

Što se tiče stranaca, nadam se da će dovoditi igrači koji donose prevagu na terenu, a ne prosječne igrače za prvih 11 ili na klupi da sjedi. Kakva je glupost dovesti stranca da ti bude rezerva to je nevjerovatno šta se radilo. Volio bih isto da bar neko iz ove šampionske generacije juniora bude priključen prvom timu, e to je Željin DNK Ćenane.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 29 maj 2017, 18:34

Da je kako pokupiti ovaj dvojac iz Krupe, ne vjerujem da ce nasi placati neka luda obestecenja.
- Zeljeznicar -

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 maj 2017, 18:38

http://sou.rce.ba/clanak/Amila/439781/% ... e-balijske

''Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek super slagao'', govori nam Lendrić.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 maj 2017, 18:41

braco je napisao/la:http://sou.rce.ba/clanak/Amila/439781/% ... e-balijske

''Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek super slagao'', govori nam Lendrić.
Kad ti igrac to kaze javno, onda mozes misliti kako je u svL.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 18:45

Smijesni ste vi svi Ivane. I trener i igraci.Ljudi se jucer smiju jer ne znate loptu dodati jedan drugom kako Bog zapovijeda.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 18:46

Lendrić žrtva. Izdrži!

Navijači su krivi a mogli smo milion € uzeti.

UPRAVA NAPOLJE!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 maj 2017, 18:53

Neandertalac je napisao/la:Lendrić žrtva. Izdrži!

Ja sam mislio da sam ja najvise ljut nakon svega al vidim da ti nisam ni do koljena
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2017, 19:01

maldini3 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Lendrić žrtva. Izdrži!

Ja sam mislio da sam ja najvise ljut nakon svega al vidim da ti nisam ni do koljena
Ko je ba ljut, normala vjeruj. Shvatio sam da je Slavko pravo rješenje i da najveća blamaža u istoriji kluba nije njegova krivica. Dok prođe pripreme bit će sve ok i kada namiriše kojeg mladog igrača. Ima nos.

UPRAVA NAPOLJE!

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 29 maj 2017, 19:05

Rokoko87 je napisao/la:Bogičević out
Kerla out
Marković out
+1000000000000000
Prvi i drugi su nas kostali titule a treceg mogu i ja zamjeniti.Pas nazad od 5 metara znam nekad i petom ono atraktivno izvesti .
U srcu nosim te ja ! 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 maj 2017, 19:10

Kako nas brukaju Boze sacuvaj. Ovom trener smijesan, treneru smeta negativna atmosfera. Ocigledno da mu nije jasno sta znaci kad izgubis gradski derbi i jos titulu popusis u toj utakmici. Najtuze sto se i navijaci brukaju pa jednu psuju sto ne treba,a drugi skidaju dresove umjesto da su samo izdvojili Miru,Zerica,Osmankovica i Vecu a ostatak poslali gdje im je i mjesto. Zalosno.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 maj 2017, 19:28

braco je napisao/la:Veliki hendikep će biti eventualni odlazak Vece na ljeto. Koliko nas je samo puta izvukao ove sezone, strašan je. Mislim da ga niko ne može zamjeniti iz ove lige jer je po meni tanak izbor golmana. Biće veoma interesantno koga će naši zapikat na tržištu kao zamjenu za Vecu ako ga prodaju neđe. Razmišljam ko bi to mogao biti i za sada mi jedino pada vjerovatno manje realna opcija dovođenja Karačića na posudbu iz Adanaspora. Sad je pitanje koliko će računati na njega naredne sezone. Znam da je bila nešto priča po portalima da ne brani puno nešto, ali evo gledam sad branio je u 12 utakmica ove sezone.

Segment koji definitvno se mora pojačati je odbrana. Za štopere sve znamo, Bocca se već oprostio od Želje, Kerla vjerovatno neće produžiti,a za Bogija iskreno ne znam hoće li ostati. Ostaje samo Kemo, tako da će biti mnogo posla oko ove pozicije. Svima je želja Vukotić, ali pitanje je da li finansije dozvoljavaju da platimo cifru koju Draško traži za njega. Ne znam koja je cifra tačno u pitanju, ali sumnjam da će iko iz naše lige iskeširati lupam 150-200k eura obeštećenja za nekog igrača. Nadam se također da će Kemo imati veću minutažu naredne sezone, jer ako prodamo i Vedrana mi više nećemo imati kvalitetnog mladog igrača u izlogu i šta onda? Nadam se da će se dovoljno dokazati na pripremama da možda bude čak i prva opcija naredne sezone što bi mi bilo jako drago.

Bekovi ofanzivno 0. Stana je lav ali ne može igrati neprirodnu poziciju, pa nigdje centaršuta normalnog nema. Siniša defanzivno odličan, ali isto ofanziva loša. Dva prva beka nam imaju po 1 asistenciju za čitavu sezonu. Eto Stana nije igrao kod Kostića doduše, ali opet mizerno. Koliko bi bili opasniji kad nam bili bekovi ofanzivno konkretniji, dodatna jedna dimenzija definitivno. Moje Želje za poziciju lijevog beka su Bojan Letić kojem ističe ugovor u Žilini ili Aleksandar Subić. Beširević nek bude backup.

Vezni red podhitno pojačati sa 2 vezna. Više mi je pun qrac čekat Blagojevića i Markovića da uvežu par dobrih utakmica. Nikakve dinamike, trke, agresivnosti te užasno spora distribucija lopte kroz sredinu. Vraća se i Dado pa ćemo da vidimo kako će funkcionisati pod Slavkom. Tu bih užasno volio Redžića ('96 godište) da vidim, kapitalac je momak samo takav. On i njegov kolega u vezi Dujaković ('97) godište su objasnili neke stvari veznim redovima Zrinjskog, Sarajeva i Želje. Kad sam napisao analizu pred utakmicu sa Krupom, objasnio sam otprilike neki njihov uticaj u igri:
Motor ove ekipe je tandem u sredini Redžić - Dujaković. Obojica imaju po 20 godina, Redžić nam je od ranije poznat po zapaženim igrama u Borcu i mladoj reprezentaciji BiH. Nijedan od njih nije klasični razbijač, ali su veoma "pokretan" tandem i djeluju rastrčano u oba pravca igre. Dosta su puta ove sezone pokazali brzu tranziciju igre nakon oduzete lopte, to im je veoma jako oružje. Redžić je više zadužen za organizaciju igre, dok je Dujaković nešto ofanzivno konkretniji
.

Lijevo krilo ne treba dirati tu su Zakarić i Crnov što je sasvim dovoljno. Ofanzivni vezni Bekrić, Zeba, Žera i Dado može isto tu. Bekrić po meni višak, ne znam đe im je pamet bila da ga do 2019. potpišu isto ko da je u cvijetu mladosti bio kad je dolazio. Pitanje je koliko će Zeba doprinijeti u evropskim utakmicama gdje se mora dosta trčati. Nešto mi govori da bi bio igrač manje, ali hajde. Desno krilo i napadač će biti yebeno naći jer su to igrači koji su na svojim pozicijama najbolji u ligi i nema dostojne zamjene za njih u BiH.

Što se tiče stranaca, nadam se da će dovoditi igrači koji donose prevagu na terenu, a ne prosječne igrače za prvih 11 ili na klupi da sjedi. Kakva je glupost dovesti stranca da ti bude rezerva to je nevjerovatno šta se radilo. Volio bih isto da bar neko iz ove šampionske generacije juniora bude priključen prvom timu, e to je Željin DNK Ćenane.
Kerla, Bekric, ugljesa, Markovic, Sinisa, Bogicevic ce bit bivsi jos trojica ... Kerla je prvi ide 100% znaci stopera dva nam trebaju , vukotic, kostic i kemo, ljevi bek subic, desni bek stana ako sinisa dobije nogu a sve su priilike da hoce koga dovest tu ? Vezni red petrak- besirevic ili redzic- ili ordagic- Napad je dilema velika obradovic, koljic, ili skuletic, krilo desno Dzelmic ili peco ili kuzmanovica na ljevo a zakia na desno.. Hajd uglavnom ide prestavljenje dresova za nekih 15 do 10 dana u tom ce dovodit igraci slavko ima odjresene ruke stose tice igraca ima zelja nekih e sad jesul nasi u mogucnosti da mu ih ispune vidjecemo, pojaca se 100% strucni stab, Slavkin na sastanku je receno cilj Titula . Dovidjenja prijatno :salut:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 maj 2017, 19:38

Dobra odluka. Probali smo mijenjati trener k'o carape, nije uspjelo. Vrijeme je da se proba i drugi recept, da se napokon ukaze povjerenje nekom.
Jucerasnji dan bolje da nije ni svanuo. Svi smo iz njega izasli kao gubitnici :(

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.