FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 06 maj 2013, 21:43

VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, kakav vam je ovaj Šerif Husić što ne može igrati sada protiv nas zbog kartona, šta igra?

Koliko ste oslabljeni ne igranjem njega i Čejvanovića?

(nikakva provokacija, pitanje čisto da vidim kakve su nam šanse u subotu)
Serif Hasic igra jako lose u zadnje vrijeme, ne zna lopte sutnut kako treba, a sto se tice Cejvanovica on je dao nekoliko golova ali je i on bio prelos u zadnje vrijeme, nista ova dvojica nisu pokazala bar mene nisu inpresionirali, tako da mislim da nam nece puno falit-
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 06 maj 2013, 23:19

staragarda je napisao/la:ako su povukli tuzbu tacno nekom mater treba j.e.b.a.t.....cccccc...nikad mi na zelenu granu sa lopovima i krimosima
zbog nedostatka dokaza optuzba se pobija :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 07 maj 2013, 12:05

fukara87 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, kakav vam je ovaj Šerif Husić što ne može igrati sada protiv nas zbog kartona, šta igra?

Koliko ste oslabljeni ne igranjem njega i Čejvanovića?

(nikakva provokacija, pitanje čisto da vidim kakve su nam šanse u subotu)
Serif Hasic igra jako lose u zadnje vrijeme, ne zna lopte sutnut kako treba, a sto se tice Cejvanovica on je dao nekoliko golova ali je i on bio prelos u zadnje vrijeme, nista ova dvojica nisu pokazala bar mene nisu inpresionirali, tako da mislim da nam nece puno falit-
Serif po meni nikad nije igrao dobro ni prije ( nekih 5 - 6 godina mozda cak i vise sjecam se da su ga zvali lasta s kosicom leprsavom) a ni sad... :mrgreen:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 maj 2013, 12:37

Ja iskreno mislim da ce nam Hasic falit, jer kako god on je jedan od iskusniji, vidilo se protiv Rudara prvo poluvrijeme smo nesto i imali u veznom redu (iako je on pola lopti sjbo) al u drugom kad ga je izveo veza nam je skroz grohnula.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 14:47

klasik je napisao/la:Ja iskreno mislim da ce nam Hasic falit, jer kako god on je jedan od iskusniji, vidilo se protiv Rudara prvo poluvrijeme smo nesto i imali u veznom redu (iako je on pola lopti sjbo) al u drugom kad ga je izveo veza nam je skroz grohnula.
Izvini, bez uvrede, ja ne znam koju si ti utakmicu gledao. Protiv Rudara kada je Hasić izašao smo počeli da "igramo". Pršeš mali kada je ušao je i počeo da kombinuje nešto, do tada smo na terenu bili mrtva nula. Po meni Hasić neće bit veliki hendikep za ovu utakmicu jer imamo Omu i ne znam zašto ovaj Smajl počinje utakmicu s dva "udarača" (Oma i Hasić). Mislim da je Oma sasvim dovoljan :) .
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 maj 2013, 14:52

Mirza je u ovom dijelu uvijek igrao toplo-hladno, il' je dobar il' je flop, rijetko kad "standardan". Slažem se s tobom tzbulevar da smo se razigrali kad je Hasić izašao, i mali Ribić je isto dobar bio kad je ušao, trudio se. Sigurno će nam više nedostajati Čejvanović nego Hasić - kad bude igrao na pozadi, a ne u špicu k'o protiv Kaknja.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 07 maj 2013, 15:05

Nece nam nijedan nedostajat, iste tipove ako ne i bolje igrace imamo na klupi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2013, 16:06

ma falit ce oba igraca, kako nece. Iskusni momci i solidni za ovu sabaniju od lige. Sad je to druga strana medalje sto oni uopce ni jedan ne bi trebali da igraju u timu koji se bori za PL, ali nemamo mi neku ekipu. Realan domet po kvalitetu je sredina tabele, ali djeca su ovo uzela na euforiju, na srcanost, na borbenost pa zaredali sa par dobrih rezultata . Inace ekipi treba 6-7 dobrih ciljanih pojacanja ( dva bocna, centralni vezni, kreativac i rasni strijelac) da bi se naredne sezone borila za PL..

od ove ekipe ja bih ostavio max 9-10 igraca od toga 6-7 na klupu i samo Oma, Mirnes mali , Grado i Reno za prve postave. Sad kad je pala euforija oko PL i pocetni zamah, ja ocekujem sve vise kikseva do kraja sezone jer nije realno ocekivati da djeca melju sve redom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 16:45

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 maj 2013, 16:45

Pantić i Efendić su vaša djeca a odlični igrači za ovu ligu,,,,,ako ih uspijete vratit u Slobodu to bi vam bio odličan potez,,,po meni Efendić može igrat u bilo kojem klubu u Miki maus ligi,,,Pantić ima problem u glavi inače je solidan igrač,,, ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 17:44

Slazem se u potpunosti. Efendic ce vrlo vjerovatno na ljeto bit naš igrač dok Panta baš to što ti kažeš nije dobar u glavi. Pričo sam sa njim skoro u vezi tog pa mi je dao odgovor koji nisam nikako skontao al ajd on je od onih koji danas misle ovako, sutra onako, ako me razumiješ :mrgreen:
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 maj 2013, 17:50

TzBulevar87 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Efendic ce vrlo vjerovatno na ljeto bit naš igrač dok Panta baš to što ti kažeš nije dobar u glavi. Pričo sam sa njim skoro u vezi tog pa mi je dao odgovor koji nisam nikako skontao al ajd on je od onih koji danas misle ovako, sutra onako, ako me razumiješ :mrgreen:
Ma Panta moj komsija, jednostavno covjek dok je bio u Slobodi igro za kikiriki, otiso dole u Gracanicu i sad je dole jedan od igraca koji je najduze u klubu, plata redovna, vole ga dole, sigurno zna da ce prvog il kojeg vec dobit platu, ne sikira se.
I ja znam da sigurno on nije htio se vratit dok su bili ovi predsjednici sto daju jednu pa nema 3 plate, eh sad su druge struje u Slobodi, i drugi ljudi pa valjda se i Pantic vrati.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 maj 2013, 17:56

Bilo bi dobro Mujkica vratit na gol Slobode :D ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 18:01

ima dosta kandidata, a svakako da svakog od njih možemo vratit' sa ovim predsjednikom .. Mujkić, Efendić, Pantić, M. Mujić, S. Mujić (kako bi nam samo valjao za ove lige), Amar Rahmanović, Almir Bekić (možda bi došao u ovu šabaniju ako mu damo pare), probati sa Amerom Bekićem, Tosunović, ovi iz Radničkog, Jaranović i Trumić, dobar im je i golman .. ne znam kakav je Sarajka, samo da se malo potrude ovi naši, mogu se naći dobra pojačanja i povratak u PL neće izostati
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 maj 2013, 18:08

JTS je napisao/la:ima dosta kandidata, a svakako da svakog od njih možemo vratit' sa ovim predsjednikom .. Mujkić, Efendić, Pantić, M. Mujić, S. Mujić (kako bi nam samo valjao za ove lige), Amar Rahmanović, Almir Bekić (možda bi došao u ovu šabaniju ako mu damo pare), probati sa Amerom Bekićem, Tosunović, ovi iz Radničkog, Jaranović i Trumić, dobar im je i golman .. ne znam kakav je Sarajka, samo da se malo potrude ovi naši, mogu se naći dobra pojačanja i povratak u PL neće izostati
Pa dobro sad.. Mujkić više definitivno nije kvalitet od prije al bi bilo dobro da je tu. Pirića iz Gradine obavezno vratit (obaveza ko struju uplatit) ako ikako može. Bekić, Bekić i Rahmanović vrlo teško da bi želili igrat u šabaniji, jedino možda Almir Bekić jer on igra najrasterećenije od ove trojice, njega boli briga pare mu kapaju. Ima tu dosta igrača koje bi trebalo vratit a Bgm i pokupit neke i iz ove lige :)
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 07 maj 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
075

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 18:09

JTS je napisao/la:ima dosta kandidata, a svakako da svakog od njih možemo vratit' sa ovim predsjednikom .. Mujkić, Efendić, Pantić, M. Mujić, S. Mujić (kako bi nam samo valjao za ove lige), Amar Rahmanović, Almir Bekić (možda bi došao u ovu šabaniju ako mu damo pare), probati sa Amerom Bekićem, Tosunović, ovi iz Radničkog, Jaranović i Trumić, dobar im je i golman .. ne znam kakav je Sarajka, samo da se malo potrude ovi naši, mogu se naći dobra pojačanja i povratak u PL neće izostati
Jasmin Jaranović neće u Slobodu sigurno, ali i napušta Radnički definitvno, novi klub znat će se ubrzo, mislim da su pregovori i završeni, samo se čeka kraj sezone pa da se to zvanično i potvrdi.....;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 maj 2013, 18:18

TzBulevar87 je napisao/la:
Pa dobro sad.. Mujkić više definitivno nije kvalitet od prije al bi bilo dobro da je tu. Pirića iz Gradine obavezno vratit (obaveza ko struju uplatit) ako ikako može. Bekić, Bekić i Rahmanović vrlo teško da bi želili igrat u šabaniji, jedino možda Almir Bekić jer on igra najrasterećenije od ove trojice, njega boli briga pare mu kapaju. Ima tu dosta igrača koje bi trebalo vratit a Bgm i pokupit neke i iz ove lige :)
ma to ja ovako naše djece, pa sad koliko je moguće .. mislim, svi mogu dobiti "pare" a kolika je želja da igraju šabaniju, to ne znam .. da, Pirića sam zaboravio, svakako on ili Mujkić na gol .. ma treba malo u šoping u Srebrenik, valjda je bolje igrati u Slobodi kad imaju plate, nego u Gradini, a ta Gradina prekuca ligu prošle sezone, znači da su ti igrači dobri za šabaniju, ha ya .. treba nama po jedan "Duro" ili "Grado"u svakoj liniji .. čisto iskustvo da se zna
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 07 maj 2013, 18:32

Da nam je Sakiba na klupu odma po zavrsetku sezone pa cemo vidit ona dalje sta i kako, ako nista vise ne moramo plasit za pripreme i slicno, organizacija na nivou.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 maj 2013, 18:37

TzBulevar87 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Efendic ce vrlo vjerovatno na ljeto bit naš igrač dok Panta baš to što ti kažeš nije dobar u glavi. Pričo sam sa njim skoro u vezi tog pa mi je dao odgovor koji nisam nikako skontao al ajd on je od onih koji danas misle ovako, sutra onako, ako me razumiješ :mrgreen:
ma u Bratstvu ima status nedodirljivog i ljudi ga vole jer igra isto i kući i na strani šta je raritet za ovu ligu,plata jest ono u pet deset dana a sad u Slobodi su neki drugi vjetrovi i moguće je da će situacija svakim danom nabolje ....on je izmišljen igrač za ovu ligu i nebi pogriješili sigurno da ga vratite,,,

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 maj 2013, 19:11

JTS je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
ma to ja ovako naše djece, pa sad koliko je moguće .. mislim, svi mogu dobiti "pare" a kolika je želja da igraju šabaniju, to ne znam .. da, Pirića sam zaboravio, svakako on ili Mujkić na gol .. ma treba malo u šoping u Srebrenik, valjda je bolje igrati u Slobodi kad imaju plate, nego u Gradini, a ta Gradina prekuca ligu prošle sezone, znači da su ti igrači dobri za šabaniju, ha ya .. treba nama po jedan "Duro" ili "Grado"u svakoj liniji .. čisto iskustvo da se zna
Teško da Pirića možete vratit..skoro je dao izjavu da će ga menadzer husaric pustit iz Gradine samo u slučaju inozemnog angazmana..sigurno će momak imat dosta ponuda i ekipa iz Premijer Lige..
U Gradini igraju sve momci iz Srebrenika i imaju redovne plate..njima je Gradina draža i od Barcelone,Reala a kamol od Slobode,naravno pod istim uslovima,isti rang,plate itd..okosnicu ekipe čine iskusniji igrači,igrači koji imaju porodice(Smajlović,Delić,Turbić)nevjerujem da bi išli igrat u Slobodu za neki 100km vise..uprava u kojoj se nalaze privrednici sa Općine Srebrenik najavili su da idu odmah na povratak u PL tako da to vaše odvodjenje igrača iz Gradine kao plaćanje struje sigurno nećete gledat..
OFK Gradina Srebrenik

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.