Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 27 mar 2014, 19:13

PAPE ODLAZI

8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 mar 2014, 20:25

KAZEM DJABA PISKARANJE TO DO SAFETA NE DOPIRE....

djaba rasprave oko njega i oko poziva tini,ovom,onom,germanija itd... taj posao treba da rade novinari ali ne smiju,uvlakaci cekaju beneficije...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 mar 2014, 20:37

dubrovnik je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Dubrovnik: i Ruminija, Albanija, Bugarska pa i djeo Turske!

1. BiH
2. grcka
3. Slovacka
Itd

Uh ja zaboravi da je vas hrvate tukla grcka, ali ako nisi upratio mi smo njih tukli i pogledaj tabelu iznad
Ja sam iz Hrvatske a Hrvat nisam iako poslije BiH to mi je najdraza repka a nije ni cudo rodjen sam tamo zar ne. Nije problem ko je koga tuko Stimac je izgubio od Skotske i dobio nogu a Susic i radi Albanije ne bi nogu dobio.

Belgija
Hrvatska
Srbije
Skotska

Kad hvalis Susica napisi i iza 3 mjesta tko je bio, a ja bi tebe mogao pitat koja ti je Austria bila i je li ti Hadzic sta u rodu ali bi onda sugerirao da nisi radi RS u Austriji. Usput ovaj smoto od trenera ima samo jednu dobru stvar a to je velika sreca. Dobijamo gruope ko da je Platini Bosanac.
Ja sam radi RSa u Austriji! Hadzica nepoznajem,nepoznajemo se li svi u Austriji (Ried - Bec ti je negdje oko 300 km, a tvoja geografija je na nivou kako si nam dao do znanja!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 mar 2014, 20:39

slika

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 27 mar 2014, 20:45

Ma dribler je to stari, ovaj nas selektor, sve ce on ovo izvozat i na kraju poentirat ;) znamo mi da on i nije neki strucnjak, al znamo da boljeg tesko mozemo dovesti...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2014, 20:54

slika

Vec 20 pozvanih.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 27 mar 2014, 21:01

Goalgetter je napisao/la:slika

Vec 20 pozvanih.
Tih 20 moze svako nabrojat ;) al nama svima su izgleda problem ona 3 preostala mjesta, a sto se mene tice moze povest zenu i djecu ionako ko god da bude tesko da dobije priliku ;)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 21:10

Evo Avdija, Tino, Hadzic u 20 pozvanih :oops:

Zelimo jacu rep.BIH u svakom pogledu.

Zmire se igrati :? mi glupi...
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 mar 2014, 21:12

Begovic, Fejzic, Avdukic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic, Visca, Medunjanin, Vranjes, Vrsajevic.

To je 19 za mene, sto su sigurni.

Pod 90% sigurne bi dodao jos Hadzica ili Susica, ili vjerovatno cak i obojica, tu jos i Sunjic u konkurenciji. Ibricic takodje nije daleko od poziva, kao i Kvrzic, ali cudi me da vec sada salje pozivnice. Bas me interesuje ovo, neka neko postavi sutra ako bude kupovao Sport.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 21:17

Opet greska.I kako da ja sad ne napisem da je to zbog toga sto se boji da neki igraci koji su na klupi ili blizu klupe ne ostanu bez poziva(Medunjanin-vec klupa,Tino-tu je,vrlo blizu klupe...)a neki igraci se vracaju i igraju dobro(Štilić.Pandza,pa i Ibričić)
To nije nikakva teorija zavjere,ima jos cijeli mjesec dana prije objave spiska,zasto sad zvati nekog igraca koji mozda nece odigrati vise ni jednu utakmicu a da bez poziva ostane neki igrac koji ce mozda eksplodirati u slijedecih mjesec i nesto dana,povrede da i ne spominjem.Nekom se ocito zuri.
Jednostavno je puno toga da bi bilo slucajno.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 27 mar 2014, 21:18

Elegant je napisao/la:Ovi kriticari ce se do SP drzati svoga a to je "da Pape treba da podnese osavku, ako zelimo uspjeh na SP", a onda ce doci taj neki strucnjak i "imat cemo uspjeh na SP". Znaci taj novi nikako ne moze da pogrjesi samo ce biti bolje ...

A na kraju svi znam da nece doci do smjene do SP pa taman da izgubimo ove dvije zadnje prijateljske. Također ovi kriticari ce tokom SP jedva cekati kiks samo da mogu pametovati komentarima tipa "da nas vodi Barbarez mi bi prosli grupe, da igra Pricic bilo bi ovo, da igra Cocalic bilo bi ono" ...itd. Iz supljeg u prazno.

Hvala Bog pa je njih mala sascica, a nas normalnih navijaca koji smo uz reprezentaciju i u dobru i u zlu daleko vise.
Mi koji jedva cekamo SP i radujemo se prvom velikom takmicenju nase domovine i naravno nadamo se pozitivnom, uz svijest da su porazi sasvim moguci.
Potpisujem ovo iz posta :mrgreen: ostalo ne vrijedi komentarisat 8-)

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 21:20

Ali samo kako Visca moze iz druge lige turske biti toliko siguran :? :lol: naravno da je siguran.
Takodjer siguran je Susic Safet kad treba popljuvati Prcica i njegov "slabi klub" :oops:

Gledajte samo strucnjak ejjjjj 3 mj. prije pocetka on zna spisak, vjerovatno je to taj spisak protiv Egipta i sam je reko da je zadnja priprema za one koji mogu uletiti za SP :roll:
Germanija tj. Hadzic i Tino Sveno uletili nego sta i zadovoljili.
Zadnji vezni.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2014, 21:28

Goalgetter je napisao/la:Begovic, Fejzic, Avdukic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Kolasinac, Salihovic, Pjanic, Misimovic, Lulic, Hajrovic, Dzeko, Ibisevic, Visca, Medunjanin, Vranjes, Vrsajevic.

To je 19 za mene, sto su sigurni.

Pod 90% sigurne bi dodao jos Hadzica ili Susica, ili vjerovatno cak i obojica, tu jos i Sunjic u konkurenciji. Ibricic takodje nije daleko od poziva, kao i Kvrzic, ali cudi me da vec sada salje pozivnice. Bas me interesuje ovo, neka neko postavi sutra ako bude kupovao Sport.
Mislim da Pape čeka Stevanovića ;)

Taj gore spisak je ok, svi koje si nabrojao su zaslužili da se nađu u Brazilu. Međutim oni su nebitni, bitna su tri preostala mjesta, yebeš ove standardne...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 21:35

Dokle smo mi dosli da se poziv Avdiji Vrsajevicu s razumijevanjem prihvata,bez trunke kritike i bez pitanja poput:zasto,kako,odkud,na osnovu cega,na koju poziciju...?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2014, 21:43

DonCorleone je napisao/la:Postalo je pravo moderno neistomisljenike nazivati placenicima itd., a visi se na internetu podjednako kao i druga strana. Matematicki ne vazi dzabe ako je A=B, a B=C, da je i A=C. Ko konta, skontace.

Ja na primjer ne kontam sledece hipoteze Papetovih placenika,

-Kruticari prave planski i organizovano losu atmosferu na forumu kao i medju navijacima i unutar reprezentacije.

-Kruticari su mali misevi i placenici koji nemaju zivot i pljuju mucki Papeta a nemaju nikakav uticaj na reprezentaciju.

Pa sta sada? Je li kriticari ruse atmosferu ili nemaju uticaj na reprezentaciju? Odlucite se placenici.
Yebes kruticare,cuvaj zdravlje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 27 mar 2014, 21:44

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Sulejman Tihic!
Gringo, Zlatko ili Fahro? Koliko kostas?
Komsic ;)
Ako nisi za ovih 5 god skontao da nisam Vrba iz price o "Hrastu i Vrbi" hebajiga... ;)
Gringo prijatelju puna podrška tebi i tvom pisanju na ovom forumu! Izgleda da je sve manje i manje Papeljubaca a sve više nas što razmišljamo svojom glavom!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 mar 2014, 21:53

drummer je napisao/la:Dokle smo mi dosli da se poziv Avdiji Vrsajevicu s razumijevanjem prihvata,bez trunke kritike i bez pitanja poput:zasto,kako,odkud,na osnovu cega,na koju poziciju...?
Danas sam ti napisao odgovor na slicno pitanje, i ti si se donekle slozio sa mnom. Vidim ti si tu bio cijeli dan i postavljao potpuno ista pitanja, kao pokvarena ploca. I kako da covjek ne pomisli da nisi neki placenik na radnom zadataku? Svaki dan postavljas ista pitanja, bez obzira odgovori li ti neko na njih ili.
Znaci treca opcija na desnom beku je glavni problem nase reprezentacije i ne da ti spavati? Super.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 27 mar 2014, 22:04

Kad se vec toliko diskutuje o Papetu, nemojte zaboraviti koji post baciti na temu jedne ublehe, senilca i idiota pod nazivom "Ivica Osim Svabo - Hvala ti za sve". Ova tema i ta nece moci jedna bez druge. Jedna stara mazga daje podrsku neznalici, telecem pogledu, itd.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 22:05

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Dokle smo mi dosli da se poziv Avdiji Vrsajevicu s razumijevanjem prihvata,bez trunke kritike i bez pitanja poput:zasto,kako,odkud,na osnovu cega,na koju poziciju...?
Danas sam ti napisao odgovor na slicno pitanje, i ti si se donekle slozio sa mnom. Vidim ti si tu bio cijeli dan i postavljao potpuno ista pitanja, kao pokvarena ploca. I kako da covjek ne pomisli da nisi neki placenik na radnom zadataku? Svaki dan postavljas ista pitanja, bez obzira odgovori li ti neko na njih ili.
Znaci treca opcija na desnom beku je glavni problem nase reprezentacije i ne da ti spavati? Super.
Ja nisam tu cijeli dan,tvoj prijatelj jeste.
Imam ja i drugih obaveza,hljeb mi nije na forumu.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 mar 2014, 22:10

Mensur Mujdza i Ognjen Vranjes su opcije na desnom beku.Zasto Avdija i zasto tri igraca na desnom beku a recimo samo jedan na lijevom,ili zasto tri opcije na desnom beku a dva napadaca,ili ni jedna na def.veznom,ili zasto 4 desna krila a ne igramo ni sa jednim,ili..............?

Probaj odgovoriti na pitanja,nemoj floskule prosipati.
Mislim ne moras ali dobrovoljno se javljas kao advokat.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.