PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ne moze se sa gindisom niko porediti!!! 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- PitarBordo
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:To je ono sto je admin rekao kad je usao onda ovamo, kaze ako nisi đubre sami te forumasi otjeraju sa ove teme!

Samo Saraj'vo.
Pa u Zenici vam tih nekoliko ljudi žele mir a vi ih tako napadate i psujete im, eto kakvi ste
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja,kad su cmeljini igraci i navijaci upitanju onda je to peace,a kad su Zenicani i Tuzlaci onda su cetnici..Stara sarajevska humanitarna pomoc,de malo probudite se nije vise rat da vam svi pomazu ahahhaMuhamedTM je napisao/la: Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.
Sto vi 99% pokazte 3 prsta kuci I 90% na strani. Znaci da ste negdje oko 1% normalni.
Priznaj raji koliko si puta podigao 3 prsta?
Ja svaki dan dizem tri prsta i u mojoj kuci svi dizu tri prsta,prije jela se prekrstimo i naravno poljubimo tri prsta.
Svi moji prijatelji dizu tri prsta,nedjeljom se ujutro druzimo..

!
-
- Kontakt:
To je zato sto imas kompleks, kao i vecina ovdje sto pise. Inace, Zeljeznicar ima ubjedljivo najveci uspjeh sto se tice BH klupskog fudbala u Evropi, a to je naravno tekma protiv Videotona. Dzaba vama govorit, i Zeljo da je osvojio ligu prvaka, vi bi mane trazili, tako je kad se nemoReš kompleksa rijesit lakoPitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha a daaaaaaaaaaaaaaj, ovaj uvodni pasus me je odnio u piizdu materinu.Nakon kraće stanke, Baza lingvista nastavlja s edukacijom navijača Željezničara, aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, iz oblasti pravopisa i gramatike.

- PitarBordo
- Kontakt:
De prihvati zajebanciju, nisam ti ja kriv što su te spalili tokom izbjeljivanja čmara.Sarajlija88 je napisao/la:To je zato sto imas kompleks, kao i vecina ovdje sto pise. Inace, Zeljeznicar ima ubjedljivo najveci uspjeh sto se tice BH klupskog fudbala u Evropi, a to je naravno tekma protiv Videotona. Dzaba vama govorit, i Zeljo da je osvojio ligu prvaka, vi bi mane trazili, tako je kad se nemoReš kompleksa rijesit lakoPitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha a daaaaaaaaaaaaaaj, ovaj uvodni pasus me je odnio u piizdu materinu.Nakon kraće stanke, Baza lingvista nastavlja s edukacijom navijača Željezničara, aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, iz oblasti pravopisa i gramatike.
I napiši negdje pored monitora "Ne se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom obliku".

Samo Saraj'vo.
Dobro ako si vlah imas pravo. Nastavi dizati 3 prsta I ja dizem **** cesto.bambus je napisao/la:Ma ja,kad su cmeljini igraci i navijaci upitanju onda je to peace,a kad su Zenicani i Tuzlaci onda su cetnici..Stara sarajevska humanitarna pomoc,de malo probudite se nije vise rat da vam svi pomazu ahahhaMuhamedTM je napisao/la: Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.
Sto vi 99% pokazte 3 prsta kuci I 90% na strani. Znaci da ste negdje oko 1% normalni.
Priznaj raji koliko si puta podigao 3 prsta?
Ja svaki dan dizem tri prsta i u mojoj kuci svi dizu tri prsta,prije jela se prekrstimo i naravno poljubimo tri prsta.
Svi moji prijatelji dizu tri prsta,nedjeljom se ujutro druzimo..
Nisi stavio koliko posto I odma slab post klikeru.
Feno ce vas satrati, maksuz selam za Fenu I onog sto mu je dao Feno dres.
Baci im fatwu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovo ne samo da je najludja tema na forumu, ovo je najludja tema na cijelom Internetu yebote.
Bilo bi extra kada bi neko napravio "best of" pa da sve imamo na jednom mjestu.

- PitarBordo
- Kontakt:
Pred početak ove sezone bilo je ovih sa pjeskom u vagini, malo su bili skeptičniTrunko je napisao/la:Ovo ne samo da je najludja tema na forumu, ovo je najludja tema na cijelom Internetu yebote.![]()

harry_90 je napisao/la:Gluplja tema na forumu nije otvorena od kako sam se ja regovao na ovaj forum..toliko glupih rasprava nisam vidio za svog zivota..
Admin neka ugasi ovu temu jer je ovo valjda ozbiljan forum,a ne gdje ce se skupina forumasa prepirati i vrijedjati !
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
e moj PitarBordo, de mi navedi koji kontra argument, da ima fajde ubacit se u diskusiju........... nema nista a
nemogucnost da se prihvati nesto sto je cinjenica, naziva se kompleks.

Kod nas u Zenici tri prsta su ti isto kao u sarajevu sandzaklije,Svako 3 metra...MuhamedTM je napisao/la:
Dobro ako si vlah imas pravo. Nastavi dizati 3 prsta I ja dizem **** cesto.
Baci im fatwu.
Satrao je vas Feno,ono momacki.Satro vam san o evropskoj grbavici,o evropskoj familiji hahaha
Poselami porodicu Brajlovic.Maksuz selam.
!
-
- Kontakt:
oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog gradabambus je napisao/la:Kod nas u Zenici tri prsta su ti isto kao u sarajevu sandzaklije,Svako 3 metra...MuhamedTM je napisao/la:
Baci im fatwu.
Satrao je vas Feno,ono momacki.Satro vam san o evropskoj grbavici,o evropskoj familiji hahaha

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima. 

Zar bi trebao imati kompleks ? Nema razloga...Ama bas nikakvog...obican grad kao i Livno.Sarajlija88 je napisao/la: oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog grada
!
Sarajlija88 trazi sebi vaginu za stemanje, bambusica je sad zauzeta vaginica koja ide od 3 prsta na jednom postu do maksuz selam na drugom. Kad ga kroz centrifugu probacim.bambus je napisao/la:Kod nas u Zenici tri prsta su ti isto kao u sarajevu sandzaklije,Svako 3 metra...MuhamedTM je napisao/la:
Baci im fatwu.
Ucim ga koliko je 2+2÷2

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Zenica je za Posusje velegrad, sad tek shvatih zasto pises mi iz Zenicebambus je napisao/la:Zar bi trebao imati kompleks ? Nema razloga...Ama bas nikakvog...obican grad kao i Livno.Sarajlija88 je napisao/la: oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog grada

- PitarBordo
- Kontakt:
Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici.SlevinKelevra je napisao/la:Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima.

Samo Saraj'vo.
Eh to volim cuti..Sarajlija88 je napisao/la:
Zenica je za Posusje velegrad, sad tek shvatih zasto pises mi iz Zenice

!
-
- Kontakt:
hajd ti nama napisi kolumnu od pet stranica kako istovremeno navijas za City i za Barcu, dosadilo i to a, sad malo o domacem fudbalu, neodlucan opet 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
EkskluzivaPitarBordo je napisao/la:Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici.SlevinKelevra je napisao/la:Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima.

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, GradKamena2, ristagrad, sebalos i 29 gostiju.