PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

dejavu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dejavu » 06 maj 2016, 17:04

Ne moze se sa gindisom niko porediti!!! :opaopa:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2016, 17:05

joker90 je napisao/la:To je ono sto je admin rekao kad je usao onda ovamo, kaze ako nisi đubre sami te forumasi otjeraju sa ove teme! :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 maj 2016, 17:05

Pa u Zenici vam tih nekoliko ljudi žele mir a vi ih tako napadate i psujete im, eto kakvi ste
Nad tobom sunce najljepše sja

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 06 maj 2016, 17:09

MuhamedTM je napisao/la: Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.
Sto vi 99% pokazte 3 prsta kuci I 90% na strani. Znaci da ste negdje oko 1% normalni.
Priznaj raji koliko si puta podigao 3 prsta?
Ma ja,kad su cmeljini igraci i navijaci upitanju onda je to peace,a kad su Zenicani i Tuzlaci onda su cetnici..Stara sarajevska humanitarna pomoc,de malo probudite se nije vise rat da vam svi pomazu ahahha
Ja svaki dan dizem tri prsta i u mojoj kuci svi dizu tri prsta,prije jela se prekrstimo i naravno poljubimo tri prsta.
Svi moji prijatelji dizu tri prsta,nedjeljom se ujutro druzimo.. :)
!

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 06 maj 2016, 17:15

PitarBordo je napisao/la:
Nakon kraće stanke, Baza lingvista nastavlja s edukacijom navijača Željezničara, aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, iz oblasti pravopisa i gramatike.
Hahahahahahahahahahaha a daaaaaaaaaaaaaaj, ovaj uvodni pasus me je odnio u piizdu materinu.
To je zato sto imas kompleks, kao i vecina ovdje sto pise. Inace, Zeljeznicar ima ubjedljivo najveci uspjeh sto se tice BH klupskog fudbala u Evropi, a to je naravno tekma protiv Videotona. Dzaba vama govorit, i Zeljo da je osvojio ligu prvaka, vi bi mane trazili, tako je kad se nemoReš kompleksa rijesit lako :kafa:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2016, 17:17

Sarajlija88 je napisao/la:
Nakon kraće stanke, Baza lingvista nastavlja s edukacijom navijača Željezničara, aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, iz oblasti pravopisa i gramatike.
Hahahahahahahahahahaha a daaaaaaaaaaaaaaj, ovaj uvodni pasus me je odnio u piizdu materinu.
To je zato sto imas kompleks, kao i vecina ovdje sto pise. Inace, Zeljeznicar ima ubjedljivo najveci uspjeh sto se tice BH klupskog fudbala u Evropi, a to je naravno tekma protiv Videotona. Dzaba vama govorit, i Zeljo da je osvojio ligu prvaka, vi bi mane trazili, tako je kad se nemoReš kompleksa rijesit lako :kafa:
De prihvati zajebanciju, nisam ti ja kriv što su te spalili tokom izbjeljivanja čmara.

I napiši negdje pored monitora "Ne se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom obliku". :salut:
Samo Saraj'vo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 17:17

bambus je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la: Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.
Sto vi 99% pokazte 3 prsta kuci I 90% na strani. Znaci da ste negdje oko 1% normalni.
Priznaj raji koliko si puta podigao 3 prsta?
Ma ja,kad su cmeljini igraci i navijaci upitanju onda je to peace,a kad su Zenicani i Tuzlaci onda su cetnici..Stara sarajevska humanitarna pomoc,de malo probudite se nije vise rat da vam svi pomazu ahahha
Ja svaki dan dizem tri prsta i u mojoj kuci svi dizu tri prsta,prije jela se prekrstimo i naravno poljubimo tri prsta.
Svi moji prijatelji dizu tri prsta,nedjeljom se ujutro druzimo.. :)
Dobro ako si vlah imas pravo. Nastavi dizati 3 prsta I ja dizem **** cesto.
Nisi stavio koliko posto I odma slab post klikeru.
Feno ce vas satrati, maksuz selam za Fenu I onog sto mu je dao Feno dres.
Baci im fatwu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Trunko
Kontakt:

Post Postao/la Trunko » 06 maj 2016, 17:18

Ovo ne samo da je najludja tema na forumu, ovo je najludja tema na cijelom Internetu yebote. :tokralju:

Bilo bi extra kada bi neko napravio "best of" pa da sve imamo na jednom mjestu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2016, 17:22

Trunko je napisao/la:Ovo ne samo da je najludja tema na forumu, ovo je najludja tema na cijelom Internetu yebote. :tokralju:

Bilo bi extra kada bi neko napravio "best of" pa da sve imamo na jednom mjestu.
Pred početak ove sezone bilo je ovih sa pjeskom u vagini, malo su bili skeptični :kafa:
harry_90 je napisao/la:Gluplja tema na forumu nije otvorena od kako sam se ja regovao na ovaj forum..toliko glupih rasprava nisam vidio za svog zivota..

Admin neka ugasi ovu temu jer je ovo valjda ozbiljan forum,a ne gdje ce se skupina forumasa prepirati i vrijedjati !
Samo Saraj'vo.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 06 maj 2016, 17:22

e moj PitarBordo, de mi navedi koji kontra argument, da ima fajde ubacit se u diskusiju........... nema nista a :lol: nemogucnost da se prihvati nesto sto je cinjenica, naziva se kompleks.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 06 maj 2016, 17:23

MuhamedTM je napisao/la:
Baci im fatwu.
Kod nas u Zenici tri prsta su ti isto kao u sarajevu sandzaklije,Svako 3 metra...
Satrao je vas Feno,ono momacki.Satro vam san o evropskoj grbavici,o evropskoj familiji hahaha
Poselami porodicu Brajlovic.Maksuz selam.
!

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 06 maj 2016, 17:24

bambus je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Baci im fatwu.
Kod nas u Zenici tri prsta su ti isto kao u sarajevu sandzaklije,Svako 3 metra...
Satrao je vas Feno,ono momacki.Satro vam san o evropskoj grbavici,o evropskoj familiji hahaha
oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog grada :opaopa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 maj 2016, 17:28

Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima. :tokralju:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 06 maj 2016, 17:28

Sarajlija88 je napisao/la: oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog grada :opaopa:
Zar bi trebao imati kompleks ? Nema razloga...Ama bas nikakvog...obican grad kao i Livno.
!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 maj 2016, 17:29

bambus je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Baci im fatwu.
Sarajlija88 trazi sebi vaginu za stemanje, bambusica je sad zauzeta vaginica koja ide od 3 prsta na jednom postu do maksuz selam na drugom. Kad ga kroz centrifugu probacim.
Ucim ga koliko je 2+2÷2 :D pomoz Bog bambi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 06 maj 2016, 17:30

bambus je napisao/la:
Sarajlija88 je napisao/la: oooo momcino, kad ti iz Posusja preseli u Zenicu, mora da studiras nesto tamo!? Drmaju i tebe malo kompleksi glavnog grada :opaopa:
Zar bi trebao imati kompleks ? Nema razloga...Ama bas nikakvog...obican grad kao i Livno.
Zenica je za Posusje velegrad, sad tek shvatih zasto pises mi iz Zenice :tralala:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2016, 17:31

SlevinKelevra je napisao/la:Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima. :tokralju:
Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 06 maj 2016, 17:32

Sarajlija88 je napisao/la:
Zenica je za Posusje velegrad, sad tek shvatih zasto pises mi iz Zenice :tralala:
Eh to volim cuti.. :tralala:

:bih: :bih:
!

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 06 maj 2016, 17:33

hajd ti nama napisi kolumnu od pet stranica kako istovremeno navijas za City i za Barcu, dosadilo i to a, sad malo o domacem fudbalu, neodlucan opet :)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 maj 2016, 17:34

SlevinKelevra je napisao/la:Yebote, tek sam vidio da pitari imaju cast da sa njima na temi u raspravi ucestvuje igrac njihovog tima. :tokralju:
Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici. :urnebes:
Ekskluziva :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, GradKamena2, ristagrad, sebalos i 29 gostiju.