FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarić... 

Ko na treningu kad uigravaš golmanaMemara je napisao/la:Sarić...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mlitavac. Džukela dubrovačko-tuzlanska.Memara je napisao/la:Sarić...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Fuj.
Mada nije saric kriv, krivi su o I sto ga pustaju da puca, bez obzira sto je on samouvjeren I sto se nudi.
Mada nije saric kriv, krivi su o I sto ga pustaju da puca, bez obzira sto je on samouvjeren I sto se nudi.
UPRAVA NAPOLJE!
Daj naivnim navijacima Husrefa,zamazi im oci i opet radi kako hoces.
Bas me zanima koga ce slijedeceg zrtvovati.
Bas me zanima koga ce slijedeceg zrtvovati.
31.12.2017 Pavloviću ističe ugovor. Realno slab i prosječan golman i jedva čekam da nas napusti.
Barem smo sigurno do sedmog mjeseca, penala nema, barem ne u serijama. 

Ja bih halalio ovo ispadanje u kupu, samo da dobijemo u Bijeljini. Iskreno igranje u kupu sa ovakvim zaostatkom i ligi bi bio mac sa dvije ostrice. Zato gurati ligu, kao sto Hus rece uzeti sto je vise moguce bodova.
- Orangina85
- Kontakt:
Nije zebi...skinuo penal bratuInijesta je napisao/la:Mislim da he derbi sto smo 2-0 zijanili skinuo je onom hinjavcu zebi penalskoroalen je napisao/la:Adi je na jednom derbiju skinuo kreč, mislim one sezone kad je Dilaver Zrnanović zabio autogol.Inijesta je napisao/la:Gore je neko napiso da se mozemo zahvaliti vojnicima kluba za sve ovo pogotovo Repuhu, sezona je izgubljena jer nisi u situaciji da ganjas bilo sta u ligi
Mene samo strah da nam u narednim sezonama ovo ne postane normalno, mislim da idemo u tom pravcu da cemo se sa trofejima pozdravljat u septembru
Husrefu nikad al bas nikad ne treba psovati jer za sve ovo su krivi uhljebi iz uprave
Moja jedina zamjerka za danas sto su ostavili onog idiota retardiranog na golu da brani penale, mogla se izmjena napravit i ubacit Adilovic ako nista znao je skinuti penale u dosta tekmi
Al brate odavno golmana da losije penale brani od pavlovica nisam vidio, pa igrac i ne pridje lopti on je vec lego ko krava
Sarica i Ahmetovica otjerat dva ammatera nek idu sto prije gurnut Kovacevica umjesto Pavlovica vidim ga maloprije na Imzit pumpi u majci Sarajeva flegma boli ga uvo
Sad bas gledam snimak ovaj na portalu, je.bo te zivot covjek svaki penal isto sutira, tj. dodaje golmanu.Memara je napisao/la:Sarić...
Sastavi je jednom punim, da probije i golmana i mrezu **** ga i penal i sve vise.
- Osttribine
- Kontakt:
Posto vidim da vas velika vecina nije ni bila danas na utakmici, a niti ste imali prilike gdje gledati pa rekoh onako da bacim komentar i ono sto sam ja danas tamo vidio, a to je da je utakmica najmanje utakmica bila, oni jednu sansu (precka) mi jednu (stativa) i beskonacno valjanje njihovih igraca nakon svakog kontakta, a penali ko penali, koliko god da su Ahmet i Saric krivi, krivlji mi je ovaj Pavlovic koji je danas samo jednom cini mi se stranu potrefio, i nekakva bezvezna skakutanja po liniji i bacanja prije vremena. Nadam se da cemo kakvog novog golmana traziti. Danasnja nasa igra ni sjena u ove prethodne dvije ligaske tekme, uz izuzetak ponovo ovog momka Stanojevica koji je i danas odradjivao odlican posao. A koliko god se na Hebibovica ljutili i bili s pravom nezadovoljni, Kuzmanovic je duplo gori od njega, sto je i danas potvrdio. Uglavnom jos jedna propala sezona, ali sta da se radi, nije da nismo navikli.
-
- Kontakt:
Al neshvatljivi su mi ovi kojima je okej ispadanje ako cemo biti bolji u ligi. Šta mi možemo očekivati u ligi?? S obzirom na start, puna šaka brade je ako završimo na mjestu koje vodi u evropu (3/4 mjesto). Nama je nakon ovakvog starta pod moranje bilo sve karte baciti na kup.
Mi jednostavno ne možemo ispraviti ovaj start, nažalost. Mi do sada nismo ništa pokazali, tek dvije dobre utakmice, čak i raspali Čelik je imao toliko "dobrih" utakmica. Zrinjski redom gazi, njihova igra je spram naše svemirski brod, gledajuci sve utakmice. Ostali nisu puno pokazali. Gledajući imena igrača, možda taj zaostatak ne bi trebao biti toliki ali naš najveći problem je nesposobna uprava, sve je truhlo unutar kluba i sve se to odrazuje i na rezultata. S ovakvim stanjem, napretka nema, moze samo biti gore i gore. Maximum je izvuci nekako evropu, mada i to je skroz upitno, od trofeja smo se oprostili yebenog 20og septembra, porazavajuca cinjenica.
Ako Hajduk može ove sezone osvojiti titulu pored Dinama i Rijeke, možemo i mi. Nekako mi realno povuc paralelu.
Mi jednostavno ne možemo ispraviti ovaj start, nažalost. Mi do sada nismo ništa pokazali, tek dvije dobre utakmice, čak i raspali Čelik je imao toliko "dobrih" utakmica. Zrinjski redom gazi, njihova igra je spram naše svemirski brod, gledajuci sve utakmice. Ostali nisu puno pokazali. Gledajući imena igrača, možda taj zaostatak ne bi trebao biti toliki ali naš najveći problem je nesposobna uprava, sve je truhlo unutar kluba i sve se to odrazuje i na rezultata. S ovakvim stanjem, napretka nema, moze samo biti gore i gore. Maximum je izvuci nekako evropu, mada i to je skroz upitno, od trofeja smo se oprostili yebenog 20og septembra, porazavajuca cinjenica.
Ako Hajduk može ove sezone osvojiti titulu pored Dinama i Rijeke, možemo i mi. Nekako mi realno povuc paralelu.
Meni inace nikada nece biti jasno zbog cega igraci pucaju po zemlji penale. Haj shvatam one koji su toliko sigurni da ce pogoditi, al ovo je vec ko zna koji put da penal ovamo sutamo i naravno odbrani nam golman. Brate digni malo loptu. Isto koda su amateri.. Jel ono nama Saric bio jedno vrijeme glavni za penale, pa je ovo sad mozda 3.koji masi..Memara je napisao/la:Sarić...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne vidim neku veliku tragediju u ovom ispadanju. Penali su uvijek lutrija, još ako na golu imaš Pavlovića koji nijednom nije stranu pogodio... Ozbiljno ne vidim neku veliku tragediju, slažem se, odlično je zbog Evrope, ali ništa strašno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Evolution87
- Kontakt:
Ovakve suteve golman ne brani samo ako ne zeli da odbrani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zato što ne znaju po zrakuZagor je napisao/la: Meni inace nikada nece biti jasno zbog cega igraci pucaju po zemlji penale.

Ne zna svako penal opucati, za dobar penal je potrebno mnogo truda i vježbe.
Sarić očigledno nit ima znanja nit samopouzdanja da šutne malo jače tu loptu. U suštini, mislim da kad on puca penal, da se u sebi uzda samo da će golman pogriješiti stranu, jer ako pogodi to je odbrana. I nije on kriv, krivi su oni koji ga postave da puca penale, a možda i nemamo boljeg od njega.
Pogledati kako jedan Cavani izvodi penale, poluvisoka, jako snažna lopta u malu mrežicu, neodbranjiv penal.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da he derbi sto smo 2-0 zijanili skinuo je onom hinjavcu zebi penal
Al brate odavno golmana da losije penale brani od pavlovica nisam vidio, pa igrac i ne pridje lopti on je vec lego ko krava[/quote]
Nije zebi...skinuo penal bratu[/quote]
Upravu si brate, a znam da je par tekmi i u celiku i u grckoj skino penal
Mada ja licno prije bi igraca stavio da penale nego Pavlovica, za mene je taj momak propo sa tekmom protiv oni amatere Zarije, one penale ako nije prodo onda he i on teski amater
Al brate odavno golmana da losije penale brani od pavlovica nisam vidio, pa igrac i ne pridje lopti on je vec lego ko krava[/quote]
Nije zebi...skinuo penal bratu[/quote]
Upravu si brate, a znam da je par tekmi i u celiku i u grckoj skino penal
Mada ja licno prije bi igraca stavio da penale nego Pavlovica, za mene je taj momak propo sa tekmom protiv oni amatere Zarije, one penale ako nije prodo onda he i on teski amater
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Toliko nam je igra bijedna postala da nemam vise snage ni komentarisati...Mi smo ovo morali rjesiti u 90 minuta, kakvi penali. A oni gurbeti s Grbavice nasladjujul se nasladjuju. Izgleda da nam je ovo domet sad zasad i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Nantess, Rule_hz, Sinfoc1986, skoJaa i 80 gostiju.