FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Booooooooom
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Hoce li sta sutra tacnije danas biti ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Molim te da upamtiš sve ove hitove i da ih otpjevaš Amaru na uho u sred TuborgaNeandertalac je napisao/la:Bit će Željo opet Šampion!
a ide jedna i za lobotomce
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Niko da mi odgovori...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Here comes da boom
vintajjjjjjjjj
Druze Tito mi ti see kunemooo
Ovaj Nea leti prije 
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Na lobotomiji čast brane Heisemberg@ i Nikolaj@
Stari Željovci.
Ko bude zadnji izlazio nek ugasi svjetlo.
Stari Željovci.
Ko bude zadnji izlazio nek ugasi svjetlo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Najavio je nas dragi Vlado danas titulu sa Slobodom sljedece sezone. Znaci mi nemamo nikakve sanse. Vlado sto obeca on to i ispuni. Rijetko,ali desi se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Dosta je njih za Amara i tamo, treba biti iskren, ima par zlobnika ali vecina su oke.
Vladexx ispirio kaj Rifet.
Evo Vladexxa u glavnoj ulozi.
Vladexx ispirio kaj Rifet.
Evo Vladexxa u glavnoj ulozi.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 01 jun 2017, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Moraju da mu slijepo vjeruju jer ako mu daju otkaz znaju da će ih stići njegovo prokletstvo.LjoZee je napisao/la:Najavio je nas dragi Vlado danas titulu sa Slobodom sljedece sezone. Znaci mi nemamo nikakve sanse. Vlado sto obeca on to i ispuni. Rijetko,ali desi se.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sinan napravio pometnju. A ubleha teška 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma nema veze, ne znaš ko je u većoj panici pitari ili lobotomciNeandertalac je napisao/la:Sinan napravio pometnju. A ubleha teška
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MocMahale444
Hajde ti si srko kafu s Amarom imas sigurno njegov mobilni, okreni ga VirCho i pitaj pa donesi haber.
Poruka za Ćenana i Deju:
[youtube][/youtube]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
[youtube][/youtube]
Evo ja pogazih svoju riječ od februara prošle godine, kada sam rekao da nikada više neću napisati nijedan post na podforumu "FK Željezničar" ovog foruma.
Ali morao sam, neke stvari me kopkaju i želim da ih razjasnim na ovoj temi, a ne na nekim drugim temama ili preko PP-ova.
Boga vam, što mislite da su forumaši (među kojima sam i sam) sa drugog foruma pod nečijim uticajem i da imaju neka dijametralno suprotna mišljenja od vas?
Ali morao sam, neke stvari me kopkaju i želim da ih razjasnim na ovoj temi, a ne na nekim drugim temama ili preko PP-ova.
Boga vam, što mislite da su forumaši (među kojima sam i sam) sa drugog foruma pod nečijim uticajem i da imaju neka dijametralno suprotna mišljenja od vas?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemaš ti moj @Faraon, ali imaju pojedine pudliceRaonffa je napisao/la:Evo ja pogazih svoju riječ od februara prošle godine, kada sam rekao da nikada više neću napisati nijedan post na podforumu "FK Željezničar" ovog foruma.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ooo bujrum neka si doso, niko nema nista protiv iskreno ja sam s vecinom oke. Ima par levata isto kao i ovdje.Raonffa je napisao/la:Evo ja pogazih svoju riječ od februara prošle godine, kada sam rekao da nikada više neću napisati nijedan post na podforumu "FK Željezničar" ovog foruma.
- Neandertalac
- Kontakt:
Slažem se. Par ljudi sa ko zna koliko acc nisu većina
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Baš tako, ima tamo dosta finih ljudi, koji misle svojom glavom, a tu je i nekolicina kloceva i ljudi bez obraza i čašti ...MocMahale444 je napisao/la:Ooo bujrum neka si doso, niko nema nista protiv iskreno ja sam s vecinom oke. Ima par levata isto kao i ovdje.Raonffa je napisao/la:Evo ja pogazih svoju riječ od februara prošle godine, kada sam rekao da nikada više neću napisati nijedan post na podforumu "FK Željezničar" ovog foruma.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, ristagrad i 33 gosta.