FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 20 sep 2017, 23:33

joker90 je napisao/la:Uzima Zrinjski ili Željkan koji je sad sa savezom ko prst i nokat! Sve ostalo su naši snovi. ;)
Zeljkan je najveca kurcina od ekipe, ali su prosle god ispekli zanat i zijanili namjestenu titulu tako da je ove sezone stimaju od prvog kola, jer laznog hadziju nista osim trofeja ne vadi
Za razliku od njih ova dole gamad ustaska ima najbolju ekipu u ligi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 sep 2017, 23:35

Inijesta je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Uzima Zrinjski ili Željkan koji je sad sa savezom ko prst i nokat! Sve ostalo su naši snovi. ;)
Zeljkan je najveca kurcina od ekipe, ali su prosle god ispekli zanat i zijanili namjestenu titulu tako da je ove sezone stimaju od prvog kola, jer laznog hadziju nista osim trofeja ne vadi
Sve ja to znam, tanji je Željkan igrački i od nas, ali su jači na onom bitnijem mjestu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 sep 2017, 23:39

joker90 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Sve ja to znam, tanji je Željkan igrački i od nas, ali su jači na onom bitnijem mjestu.
100% nazalost
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 sep 2017, 23:44

Ma ništa još nije gotovo. Zrinjski dobar, igraju bez pritiska. Željkan mi je daleko od neke šampionske ekipe, fali im dobra klupa. Strašan im je raspored do kraja godine.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 20 sep 2017, 23:45

Svi kukaju kako nas je izbacila Mjesna zajednica, pa sta ce ljudi nece reci hajde dajte nam 10 golova vi ste Sarajevo, treba ljudima cestitat. Koga briga sto su oni MZ kad su bolje organizovani od nas, kad imaju jednog direktora koji obavlja posao kao nasih sest, ljudi imaju sposobne ljude a ne uhljebe. Brzo smo zaboravili ko je pravi uzrok stanja u klubu, uzimaju nas na standardnu pricu sa trenerima i da ce sad bit bolje a i dalje nam je sportski direktor onaj cuko a direktorice su nam poznatije po slikama nego po nekom poslovnom uspjehu. Ali u ovom svemu je najzalosnije to sto se raja i ne nervira kao nekad, navikli su nas na ovo evo vec tri godine nam je cilj izlazak u Evropu, uzdaju se sad u Husrefa da ce nas izvuci iz govana, mozda i hoce ali sta poslije, vjerovatno opet ce nas neka Zarja otrest i tako u krug.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 sep 2017, 23:48

Ovo je vise smijesno na koliko nizak nivo je ova uprava srozala klub,a jos je smjesnije na koji nivo je Savez srozao ligu.
Tako da kad se sve sabere i oduzme ovo je sve zajedno jedna obicna smijurija,ali eto htio ne htio klub se voli i vezani smo za njega ma koliko to sve bilo lose i neozbiljno pa se ipak sikiramo oko svega toga.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 sep 2017, 23:55

Za veoma kratko vrijeme:
-Ispali od amatera u evropi
-Vezali tri poraza kući
-Oborili rekord najlošijeg starta u historiji kluba
-U prvih šest kola nas vodila četiri različita trenera
-Izgubili od graničnog prelaza na Koševu
-Popušili derbi
-Izbacila nas mjesna zajednica iz kupa odma

I neko optimistican, misli da se može stići Zrinjski, sezona nije skoro ni počela a zaostatak je dvocifren, veće su šanse da se taj zaostatak poveća nego da se smanji, eto odma prilike za vikend, ništa i ničeg pozitivnog nema, SVE JE TRUHLO, počevši od lopova i uhljebljenika u klubu.

Ogadili su mi fudbal, ogadili su mi sve, meni koji jedva čega utakmicu Sarajeva, nema veze jel ima prenos ili slušam preko radia ili je tekstualni prenos, da je ne znam kakva utakmica, pa bila i trening tekma, tog dana raspoložen ustajem i jedva čekam tih 2 sata utakmice. A sad mi muka kad je utakmica, znam da će u većini slučajeva razočarat, a i kad ne razočaraju, opet nemaš prevelikog razloga za radost jer si daleko, predaleko od mjesta na kojem moraš biti, od cilja kojem moraš težiti.

Upravo, svi odreda, želim vam najveću bolest svima i dug život!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 sep 2017, 00:03

mensur55 je napisao/la:Svi kukaju kako nas je izbacila Mjesna zajednica, pa sta ce ljudi nece reci hajde dajte nam 10 golova vi ste Sarajevo, treba ljudima cestitat. Koga briga sto su oni MZ kad su bolje organizovani od nas, kad imaju jednog direktora koji obavlja posao kao nasih sest, ljudi imaju sposobne ljude a ne uhljebe. Brzo smo zaboravili ko je pravi uzrok stanja u klubu, uzimaju nas na standardnu pricu sa trenerima i da ce sad bit bolje a i dalje nam je sportski direktor onaj cuko a direktorice su nam poznatije po slikama nego po nekom poslovnom uspjehu. Ali u ovom svemu je najzalosnije to sto se raja i ne nervira kao nekad, navikli su nas na ovo evo vec tri godine nam je cilj izlazak u Evropu, uzdaju se sad u Husrefa da ce nas izvuci iz govana, mozda i hoce ali sta poslije, vjerovatno opet ce nas neka Zarja otrest i tako u krug.
To'e to, nek je džemat obični a ne mjesna zajednica, niko ti se neće naprčit i reć' "de nas **** dok smo vrući". Ljudi igraju lopte, igraju je bolje nego Sarajevo. Nismo mi kone da se vadimo na metropolu. Bruka jest, sramota jest al je to naša sramota, a svejedno da li nas je nadigrala Mladost iz mjesne zajednice i GOŠK s graničnog prelaza, il' Željezničar iz metropole. Mi smo loši, ove generacije brukaju ime koje se godinama stvaralo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 sep 2017, 00:29

Da smo igrali sa mladim igračima danas, pa i da smo ispali, opet je omladina igrala, lakše bi pao poraz možda.
Ovako smo igrali sa prvom ekipom koja je opet dokazala da imamo igrače seoskog mentaliteta, yebem im pomrle svima odreda ovom prilikom, ko god ih doveo. Sve dok budemo dovodili igrače iz provincije koji su imali jednu dobru sezonu, dođu kod nas nisu u stanju da potrče, šatro ne mogu zbog pritiska. Pa mrš u provinciju pa tamo igraj.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 sep 2017, 04:21

Ovo je tezi poraz od zarije.
Imidz kluba se urusio do te mjere da smo u rangu nekog sb ili radnika iz bjeljine.
Husref
Dzenan
Kodro
Dzenan
Jesic
Kurcic
Mehmed
Propuh
Husref

9 trenera za 3 godine i opet se vratili na staro. Otjerali stojceva i nermina bibliju prodali gojka doveli sarica i ivetica

Otjerali benka doso ahmet

Otisla pijanica pusygaca disla slina bekic

Otiso oliver kan DELAC doso pavle

Otiso fening i covjek koji ima punca dosla manekenka facebooka i cuko sa grbavice porijeklom visoko

Kapiten ekipe je onaj na kojem klub moze nesto zaradit a ne neko ko moze da koristi traku na terenu da pomogne ekipi.

Sad ovo sve kad prpcitate vidjecete sta trebas da imas u ekipi da bi bio prvak i ujedno mozete vidjet sta mi imamo.

Btw; nema nista proti husrefa uvjek sam piso ovde da se on vrati u klub, ovo je striktno opis koliko imamo slabu ekipu

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 21 sep 2017, 04:35

Pitar6785 je napisao/la:
Otiso fening i covjek koji ima punca dosla manekenka facebooka i cuko sa grbavice porijeklom visoko
:urnebes:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 sep 2017, 06:51

Derdiyok je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 07:51

Nismo mogli probiti njihove stopere nikako, svaki duel sa Ahmetom su odnijeli Regoje i Isakovic, moglo se igrati jos 17 000 godina ne bi ga dali. Oni su sve radili da dodu do penala i uspjeli su u svojoj namjeri. Nije Hus kriv sto Ahmet nije duela dobio, sto krila ne postoje Hebib i velkoski, Mico jos gori. Samo mu zamjerim sto je Saric sutao, hljeb te yebo golman izasao sedam metara da pokupi loptu. Kakav je to tokmak i profesionalac, vidis da je blato usporava loptu ne sutaj po zemlji, sutni je po zraku mokra lopt bjezi golmanu joj joj, do kad ovako glupe stvari ce se desavati. A golman je k.urcina yebena, ne bi meni nikad branio nije strane u stanju da pogodi!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 sep 2017, 09:36

Husref je grmio citav mec, kaze raja hebiba umalo stocem ne spuca. Nasi nasjeli na njihovu igru nabijanja, duel igru koja nam ne pase, nemamo igrace za to. Nije trebao Saric pucat bez obzira sto je rekao sefe ja cu spreman sam.
UPRAVA NAPOLJE!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 sep 2017, 09:37

Derdiyok je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

:tokralju:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 21 sep 2017, 09:45

Vrlo vazna tekma sad u Bijeljini .... 3 boda vrlo bitna

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 21 sep 2017, 10:06

hrn je napisao/la:Vrlo vazna tekma sad u Bijeljini .... 3 boda vrlo bitna
Nama je svaka važna ako želimo biti treći i izaći u euro takmičenja, ovi što imaju mokre snove da možemo nekoga stići do prvog mjesta nek se odmah probude!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2017, 10:07

U subotu igramo u Bijeljini u 16.Trebala biti u nedelju utakmica medjutim ovi papci sto snimaju nisu u stanju da stignu sve i zbog njih se pomjera dan ranije,nasi trazili ako se vec mjenja da se igra dan kasnije tj ponedeljak medjutim Radnik nije pristao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 sep 2017, 10:19

3 boda su pod moranje.
UPRAVA NAPOLJE!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 21 sep 2017, 10:40

Nije nam niko kriv sto smo u k.rcu osim nas samih. Je.o ba vise i price i zavjere o savezu, konama, svinjskom, ovom ili onom. Daj da poradimo na sebi prvo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”