FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mensur55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mensur55 » 21 sep 2017, 11:06

skoroalen je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Svi kukaju kako nas je izbacila Mjesna zajednica, pa sta ce ljudi nece reci hajde dajte nam 10 golova vi ste Sarajevo, treba ljudima cestitat. Koga briga sto su oni MZ kad su bolje organizovani od nas, kad imaju jednog direktora koji obavlja posao kao nasih sest, ljudi imaju sposobne ljude a ne uhljebe. Brzo smo zaboravili ko je pravi uzrok stanja u klubu, uzimaju nas na standardnu pricu sa trenerima i da ce sad bit bolje a i dalje nam je sportski direktor onaj cuko a direktorice su nam poznatije po slikama nego po nekom poslovnom uspjehu. Ali u ovom svemu je najzalosnije to sto se raja i ne nervira kao nekad, navikli su nas na ovo evo vec tri godine nam je cilj izlazak u Evropu, uzdaju se sad u Husrefa da ce nas izvuci iz govana, mozda i hoce ali sta poslije, vjerovatno opet ce nas neka Zarja otrest i tako u krug.
To'e to, nek je džemat obični a ne mjesna zajednica, niko ti se neće naprčit i reć' "de nas **** dok smo vrući". Ljudi igraju lopte, igraju je bolje nego Sarajevo. Nismo mi kone da se vadimo na metropolu. Bruka jest, sramota jest al je to naša sramota, a svejedno da li nas je nadigrala Mladost iz mjesne zajednice i GOŠK s graničnog prelaza, il' Željezničar iz metropole. Mi smo loši, ove generacije brukaju ime koje se godinama stvaralo.
:thumbup:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 sep 2017, 11:16

Ovu ekipu mogu samo pobjede izvući iz sivila. Fazon je što oni mogu uvezati 3,4 pobjede zaredom, prošla sezona je najbolji pokazatelj. Problem je u tome što padaju fizički, ekipa je fizički inferiorna, malo se radi na kondiciji. Husref je došo kolko u dobrom tolko u lošem trenutku. Mora ih sad opet dizati nakon ispadanja, isto mala djeca, nemaju to nešto što je potrebno da nakon kiksa sebi kažu idemo dalje, bilo prošlo, nismo imali sreće taj dan, zakazali itd. Nego im je potrebno vremena da se dohavizaju. To je taj luzerski mentalitet koji imaju pojedinci u ekipi, dovoljno je da imamo 2,3 takva koji padnu, povuku i ostale sa sobom. Takvih se treba riješiti pod hitno na pauzi.
U ovoj tekmi je trebo ubaciti Herića, Hadžića, Radovca, Smajlagića, dati priliku Pidri, Mujakiću zadnjih 15,20 min., zajedno sa Lelićem, Kuzmanovićem, pa šta bude, odmarati ostale za Radnik. Kup je trofej, ali jednostavno mi nemamo mentalitet više za osvajanje trofeja, toliko je uprava spustila nivo, da nas i njih boli racku za bilo koji trofej.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 sep 2017, 11:17

Ma ovaj Radnik moramo uzeti. Zbog kupa mi nije nimalo krivo, ja da se pitam trazili bi da ne igramo to takmicenje nikako, al mi je krivo sto ove seljake nismo uzeli kad ga vec igramo.
Ipak, Husref nije harry potter pa da za heftu sve poslozi, al napredak u igri se svakako vidi. To ne vide samo oni koji preko foruma prate klub. Husrefov pravi ispit ce biti zimski prelazni i sta ce napraviti od Hadzica i Herica ove sezone. I njemu i ekipi treba pruzati podrsku i ulijevati pozitivu.

Skroz odvojeno od ekipe treba gledati na upravu, i nastaviti raditi sve da se tu dese promjene u kadru. Prozivati, pisati mailove, lijepiti plakate, sve sto nam padne na pamet.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 11:31

RichmanBiH je napisao/la:Husref je grmio citav mec, kaze raja hebiba umalo stocem ne spuca. Nasi nasjeli na njihovu igru nabijanja, duel igru koja nam ne pase, nemamo igrace za to. Nije trebao Saric pucat bez obzira sto je rekao sefe ja cu spreman sam.
Kad je ovo bilo za Hebiba, prilikom izlaska iz igre ja nista nisam vidio osim sto mu je nabacio peticu najnormalnije? Jedini mu Saric nije smio na oci, igraci su ga zaklonili do svlacionice. Horde im aplaudirase koliko sam vidio, zanimljivo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 sep 2017, 12:35

Meni samo ostaje pitanje u glavi da nisu doveli Musemica, tj.da su ostavili Repuha, Calu il postavili Svrakica, mi bi mozda u totalnom rasulu bili. Sreca pa Musemic zna, pa necemo se toliko provaliti ove sezone. Izlazak u Evropu vrh.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 12:39

Sta bi sa onim Rahmanovicem, propao kao kauc lik samo pada i udara protivnicke igrace. Arezina je za njega Ezil bilo, sta mu bi jbt :?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 12:45

I onaj skraceni korner, ja bih sebi nogu iz kuka iscupa kad vidim ono :damn:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 sep 2017, 12:56

Sarajlijica1946 je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Husref je grmio citav mec, kaze raja hebiba umalo stocem ne spuca. Nasi nasjeli na njihovu igru nabijanja, duel igru koja nam ne pase, nemamo igrace za to. Nije trebao Saric pucat bez obzira sto je rekao sefe ja cu spreman sam.
Kad je ovo bilo za Hebiba, prilikom izlaska iz igre ja nista nisam vidio osim sto mu je nabacio peticu najnormalnije? Jedini mu Saric nije smio na oci, igraci su ga zaklonili do svlacionice. Horde im aplaudirase koliko sam vidio, zanimljivo.
Pa to kad mu je nabacivao peticu vjerovatno neki pomislili da ce ga štocem odvalit’. :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 12:58

zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Pa to kad mu je nabacivao peticu vjerovatno neki pomislili da ce ga štocem odvalit’. :D
Hebib ckapi teska, on je igrac manje za ekipe koje vodi onaj seljak Mulalic, lik nista bukvalno nije odigrao Hodza poludio igrajuci sa njim i Micom :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 sep 2017, 13:04

A tesko ce ovo i Husref puno popraviti,pa ljudi moji ovu ekipu su selektirali ponajvise Sabrina i Faruk!
Od Husrefa se moze ocekivati nesto tek nakon zimskog prelaznog roka i to pod uslovom da ga Uprava ispostuje po pitanju pojacanja i sklapanja ekipe po njegovom ukusu. Ali pouceni iskustvima sa Calom tesko,nadam se samo da Husref nece biti čkapi kao Cala pa kad ga ovi otresu da onda javno kaze kako je zadovoljan ekipom.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 13:07

Neko rece da Faruk vise nije na klupi, ocito je samo sklonjen sa domaceg terena bas su fino posjedili u Kaknju :kafa:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 sep 2017, 13:11

Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko rece da Faruk vise nije na klupi, ocito je samo sklonjen sa domaceg terena bas su fino posjedili u Kaknju :kafa:
Pa Faruk je glavni u sportskom sektoru kluba,ko ga moze skloniti,onaj koga je on doveo za trenera?! :D

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 21 sep 2017, 13:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:Neko rece da Faruk vise nije na klupi, ocito je samo sklonjen sa domaceg terena bas su fino posjedili u Kaknju :kafa:
Mislim da je dobio kaznu onda kad je psovao sudiji pa zbog toga nije bio na klupi 2 tekme

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 21 sep 2017, 13:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta bi sa onim Rahmanovicem, propao kao kauc lik samo pada i udara protivnicke igrace. Arezina je za njega Ezil bilo, sta mu bi jbt :?
Husref nije isto njime odusevljen. Kaze puno trke u prazno, prgavosti. Ono sto sam cuo isto da je Novakovic isto skoro pa sigurno bivsi na polusezoni. Nije ni malo impresionirao sefa, skroz je nezadovoljan s njim kao opcijom nazad. I pohvale sam cuo za Adukora, kazu bice pravo osvjezenje u nasem veznom redu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 13:48

ReufHerco je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta bi sa onim Rahmanovicem, propao kao kauc lik samo pada i udara protivnicke igrace. Arezina je za njega Ezil bilo, sta mu bi jbt :?
Husref nije isto njime odusevljen. Kaze puno trke u prazno, prgavosti. Ono sto sam cuo isto da je Novakovic isto skoro pa sigurno bivsi na polusezoni. Nije ni malo impresionirao sefa, skroz je nezadovoljan s njim kao opcijom nazad. I pohvale sam cuo za Adukora, kazu bice pravo osvjezenje u nasem veznom redu.
Juce nam usra kontranapad, pelja loptu bezveze umjesto da gurne nekom od dva slobodna igraca, dupli pas da izbaci igraca koji ga ganja jok, on je izgubi bez faula :facepalm: Novakovic je spor, Ivetic inferioran u odnosu na napadace, nemamo izbora nikakvog. A Mujakic sa starim gleda tekma sa tribina :rol: Ludnica kod nas

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 sep 2017, 13:48

Od pojačanja jedino Stanoje izgleda kao napredak, ostalo tanko do bola..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 sep 2017, 13:50

joker90 je napisao/la:Od pojačanja jedino Stanoje izgleda kao napredak, ostalo tanko do bola..
Kako ustroji Lazica juce, jes ih samarao po terenu ala Gatuso :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 sep 2017, 13:52

Ma kazem vam,jedina nada je da Husref dobije odrijesene ruke u zimskom prelaznom roku i da sastavi ekipu kako treba,jer ovu ekipu vec dvije godine selektiraju fudbalske neznalice!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 sep 2017, 13:56

joker90 je napisao/la:Od pojačanja jedino Stanoje izgleda kao napredak, ostalo tanko do bola..
Dobar je mali, ako ga povrede zaobiđu, propustiti će jedno 6-7 utakmica, što zbog žutih, što zbog crvenih kartona. :mrgreen:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 sep 2017, 13:56

Rahmanović je prve tekme stvarno fenomenalno odigrao, sad se utupio u sivilo.
Kad je došao Čala, fin početak, pobjede, kasnije katastrofa.
Stanojević za sada odlican, pitanje je do kad?
Husref dođe, dvije pobjede pa ispadanje iz kupa..

Jednostavno, truhlo je sve u klubu, ne možeš dva dobra spojiti, ne možes neku pozitivnu atmosferu stvoriti sve dok svi koji vode klub ne odstupe, kojim ovom prilikom yebem sve najmilije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”