Sad mi je jasno za onog Rinuku. Almir Bekić.PitarBordo je napisao/la: Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pogriješio si. Rinuka je Senedin Oštraković.wobly92 je napisao/la:Sad mi je jasno za onog Rinuku. Almir Bekić.PitarBordo je napisao/la: Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici.

Samo Saraj'vo.
Ko li je onda punac... 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Reis!!PitarBordo je napisao/la:Pogriješio si. Rinuka je Senedin Oštraković.wobly92 je napisao/la:Sad mi je jasno za onog Rinuku. Almir Bekić.PitarBordo je napisao/la: Imamo mi trebe od igrača, sekretarice, menaĐere, igrače... Većina na našoj temi radi u klubu, samo mi označeni kao "pljuvači" haman smo obični smrtnici.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ka'e gospodin misimovic da ce evropski zeljkan prijaviti sablju na euroviziju..nema neke velike razlike izmedju njega i deena 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Počeo si ponovo..Rinuka je napisao/la:ka'e gospodin misimovic da ce evropski zeljkan prijaviti sablju na euroviziju..nema neke velike razlike izmedju njega i deena
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Svi vi zlikovci sto pisete da Gospodin Rinuka aka mohuna ili napojna žila nije nosio mitraljez (šarac poznatiji kao garonja) ste misevi. Neka si se borio I tebi hvala, sto ste napali na covjeka svaki 10ti post mu to tovarite. Rinuka ostavi pusku
Rinuja ostavi dzojstik

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pročitaj ovo.Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Ne mogu vjerovat da je ranije nisam pratio iako redovno pratim PLBiH. Mogu mislit samo kakve sve antologijske postove sam propustio.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=15920
admin je napisao/la:Ova tema je kolektor za najgore forumase. Imam dojam da te odavde raja sama izbaci ako nisi bar 5-6 puta banovan.
Ovdje me nemojte nista prozovati, povraca mi se kad udjem na temu, od prve do zadnje stranice.
Funkcija teme svakako nije da je neko normalan cita, vec kao neka deponija, da druge teme ocisti od smeca.
Ne pada mi na pamet da listam unazad kroz vase bljuvotine, pa ovdje bi svakako trebalo sve obrisati, a sve vas koje pisete na ovoj temi banovati.
A vi sad fino nastavite o cetnicima, ustasama I balijama da mi date lijepu priliku da ugasim ovu temu i raspišam sijelo.

Nemoj se uvrijediti ako ti sta gnusno ovdje kazu, svi smo takvi. Ovdje ne vaze pravila zenevske konvencije.

Dobro nam dosao i nadam se da ces pisati sto besmislenije postove, koji prelaze granice ludosti.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Samo mi reci jel me to branis il napadas druze Muha, da znam kako cu ti odgovoritiMuhamedTM je napisao/la:Svi vi zlikovci sto pisete da Gospodin Rinuka aka mohuna ili napojna žila nije nosio mitraljez (šarac poznatiji kao garonja) ste misevi. Neka si se borio I tebi hvala, sto ste napali na covjeka svaki 10ti post mu to tovarite. Rinuka ostavi puskuRinuja ostavi dzojstik
![]()

PUSI QRCRinuka je napisao/la:Samo mi reci jel me to branis il napadas druze Muha, da znam kako cu ti odgovoritiMuhamedTM je napisao/la:Svi vi zlikovci sto pisete da Gospodin Rinuka aka mohuna ili napojna žila nije nosio mitraljez (šarac poznatiji kao garonja) ste misevi. Neka si se borio I tebi hvala, sto ste napali na covjeka svaki 10ti post mu to tovarite. Rinuka ostavi puskuRinuja ostavi dzojstik
![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Samo da sam ovo prije vidio, nikad me ova tema vise nece vidjetadmin je napisao/la:Ova tema je kolektor za najgore forumase. Imam dojam da te odavde raja sama izbaci ako nisi bar 5-6 puta banovan.
Ovdje me nemojte nista zvati na kebab.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja nikad nisam bio banovan.MuhamedTM je napisao/la:Samo da sam ovo prije vidio, nikad me ova tema vise nece vidjetadmin je napisao/la:Ova tema je kolektor za najgore forumase. Imam dojam da te odavde raja sama izbaci ako nisi bar 5-6 puta banovan.
Ovdje me nemojte nista zvati na kebab.nisam najgori a 3 puta samo banovan

ODLAZIM

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I ja isto 
De uputite ovog novog gustera na solinasovu zbirku bisera
da upozna gradivo

De uputite ovog novog gustera na solinasovu zbirku bisera

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 maj 2016, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad si postavio pjesmu za dan Armije ko te citirao prvi I cestitao ti?Rinuka je napisao/la:Samo mi reci jel me to branis il napadas druze Muha, da znam kako cu ti odgovoritiMuhamedTM je napisao/la:Svi vi zlikovci sto pisete da Gospodin Rinuka aka mohuna ili napojna žila nije nosio mitraljez (šarac poznatiji kao garonja) ste misevi. Neka si se borio I tebi hvala, sto ste napali na covjeka svaki 10ti post mu to tovarite. Rinuka ostavi puskuRinuja ostavi dzojstik
![]()
Jel te lome svako malo za mitraljez (to od milja)? Dosadili vise franto I ekipa. Znas mene nikad necu da napadam, stalno branim ljude s ove teme. Nego moram ici vidis sta govore da smo olos, jalija, delikventi I sta jos ne

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
FrancescoTotti je napisao/la:Rinuka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Izlazi vani i ne vracaj se dok ne skupis par banova!PitarBordo je napisao/la:Ja nikad nisam bio banovan.MuhamedTM je napisao/la:Samo da sam ovo prije vidio, nikad me ova tema vise nece vidjetadmin je napisao/la:Ova tema je kolektor za najgore forumase. Imam dojam da te odavde raja sama izbaci ako nisi bar 5-6 puta banovan.
Ovdje me nemojte nista zvati na kebab.nisam najgori a 3 puta samo banovan
![]()
ODLAZIM

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, boki86, N3R3D i 27 gostiju.