FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 21:55

Koja 3, Cenan, Slavko i ?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 21:56

MocMahale444 je napisao/la:Koja 3, Cenan, Slavko i ?
Bogicevic,Bekric i Markovic,ali ne bi bilo lose i da ta dvojica odu pogotovo prvi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 21:59

I nemate nikoga da predložite umjesto Ćenana, a tjerali bi?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 01 jun 2017, 22:05

LjoZee je napisao/la:Evo nam i poreske kontrole.
Yebo ih tata glupi, sto ne idu u Listicu ili Svinjski il Slobodu, da ispitaju dal uplacuju poreze i kolko uplacuju,Nasi ljudi u klubu sve posteno rade i placaju posteno , borimo se posteno u svakom smislu i oni dodju opet da nas kontrolisu !Na zelenom terenu posteno igramo , niti kupujemo nit premiramo.. Dok u Svinjskom se danima brujilo kako su sve zavrsili sa Slobodom od uplacenog karantina pa nadaalje.. Ivan Beusu kome se sjetim najmilih i Banidicu onom pogotovo dan prije tekme u Bjeljinji zavrsavaju bodove i prvrestvo.. Ljudi 12 dana do priprema mi nikog nismo doveli a vec su nas napustili :Kerla, Stojanovic, Boocca kojeg mi je najvise zao, Mussa, Lendric, poslije evrope nas Miro napusta a prije toga kozna ko jos... Cenane ubleho nesposobna radi poso kako treba il odstupi !
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 01 jun 2017, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 22:05

LjoZee je napisao/la:
Bogicevic,Bekric i Markovic,ali ne bi bilo lose i da ta dvojica odu pogotovo prvi.
Do derbija niko nije ni pominjao Cenana pa slabo i Slavku. Ljudi uredno cekali kraj sezone i poceli onda.
Nikad mi nije bilo jasno sto smo vratili Bogija i Zebu jos kapitensku im dali. Boli ovaj gubitak titule jer ja prvi nikad nisam pisao protiv igraca cak ni protiv Kokota kad je bio potpisao ali vala su nam **** znanje i mentalno nas izjebali ko neke pastire ( cast pastirima nista protiv njih).

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku.....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 01 jun 2017, 22:05

Aldin Čenan jedan je od nas.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 22:17

slika

Hajde malo neku drugu temu, dosta smo cmizdrili. Necemo biti svi ko aldin bem mu lipu. Svi smo tu zbog Zelje pa 90% nas neki su zbog dnevnice ali samo neka se radi a a a a a .

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 01 jun 2017, 22:18

MocMahale444 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Do derbija niko nije ni pominjao Cenana pa slabo i Slavku. Ljudi uredno cekali kraj sezone i poceli onda.
Nikad mi nije bilo jasno sto smo vratili Bogija i Zebu jos kapitensku im dali. Boli ovaj gubitak titule jer ja prvi nikad nisam pisao protiv igraca cak ni protiv Kokota kad je bio potpisao ali vala su nam **** znanje i mentalno nas izjebali ko neke pastire ( cast pastirima nista protiv njih).

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku.....
Muha vjeruj mi da Miske i Vukotic i ostali clanovi uprave nisu zadovljni Slavkinim vodjem ekipe, Jer smatraju da nije to taj Zeljo kakvim oni ga gledaju, nisu zadovoljni sekunde, i da se titula uzela istog bi oni misljenja bili i tu se slazem sa njima, Evidetno je da ekipi treba remont al da Amar se vrati iako je Slavki data puna podrska nesto mi je tu cudno,Potrebno je dovest ciljna pojacanja i ulagat u omladinu al dok je Cenan ublehe pitarske bojim se da to nije moguce.. Zamisli Muha koji je Cenan kloc rekli mu da subica dovede bar na posudbu mada se mogu zavrsit papiri posto Partizan ne racuna na njega jer na njegovom mjestu imaju dva extra igraca , na to je Cenan reko da je preskup nit ga je kontaktiro nit amo bilo sta ,,
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 22:20

Neymar11 je napisao/la:Muha vjeruj mi da Miske i Vukotic i ostali clanovi uprave nisu zadovljni Slavkinim vodjem ekipe,
Fino je to procitati. Kako da budu zadovoljni ziv bio gledaj nas kako pizdimo i pistimo ko pretis lonac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 22:22

To oko kapitenske je posebna prica. Tuzis klub i poslije dobijes traku kao neku nagradu. Ja bih najsretniji bio da je prvi kapiten bio Vedran.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 01 jun 2017, 22:27

Neymar11 je napisao/la:Muha vjeruj mi da Miske i Vukotic i ostali clanovi uprave nisu zadovljni Slavkinim vodjem ekipe,
Fino je to procitati. Kako da budu zadovoljni ziv bio gledaj nas kako pizdimo i pistimo ko pretis lonac.
Pa ne pizdili i nebili ljuti Slavko ameterski tri kola prije kraja izgubi titulu da ne pricamo kako je igro sa dr ekipama pickasto bez idejno, Ako su problem igraci posaljes ih na tribine i cao nemogu tri igraca samo bit raspolozena i da trce ko konjevi , ubacis djecu pa ces da vidis kako se gine za sveti dres ako to nemozes podnesi muski ostavku to je to... Mozda i @ Qwerty90 zna ocem pricam da nemam razloga da iznesem lazi na racun Slavke i to da nisu iz uprave zadovoljni

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 jun 2017, 22:27

Kako je dobio jednoglasnu podrsku. Nisu zadovoljni, ali svi ga podrzavaju. Tacno da ne povjerujes, a isto sam nacuo. To samo kod nas moze tako.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 22:31

Neymar11 je napisao/la:
Pa ne pizdili i nebili ljuti Slavko ameterski tri kola prije kraja izgubi titulu da ne pricamo kako je igro sa dr ekipama pickasto bez idejno, Ako su problem igraci posaljes ih na tribine i cao nemogu tri igraca samo bit raspolozena i da trce ko konjevi , ubacis djecu pa ces da vidis kako se gine za sveti dres ako to nemozes podnesi muski ostavku to je to... Mozda i @ Qwerty90 zna ocem pricam da nemam razloga da iznesem lazi na racun Slavke i to da nisu iz uprave zadovoljni
S ovim povecanim slovima se slazem. Obraz djon jbga.
Samo tesko je staviti iskusne igrace i one s imenima na klupu u toj fazi takmicenja druze. Tad bi ga cak pojeli zivog.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 22:35

I ovako ga ismijavaju. Od Lendrica do Jahica.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 01 jun 2017, 22:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Upalio se tračak nade od sinoć. Hajde, hajde odma danas molim teeee :pray:
I onda ide ona ...biće Željo opet šampion, opet šampion...
Nemoj se nadati, bice ti lakse.
Aco jel vakat da nam ubacis kakvu anketu? Tipa dal Slavko zasluzuje da vodi ekipu u narednoj sezoni sa odgovorima DA-Ne ili neka nesto drugi predlozi

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jun 2017, 22:49

Virtu4l je napisao/la:I nemate nikoga da predložite umjesto Ćenana, a tjerali bi?
Ćenan radi vrlo dobar posao. Nema potrebe da ga se mijenja.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 jun 2017, 22:53

Biće interesantno vidjeti kako će Slavko vratiti poljuljani autoritet u svlačionici, ako ga je uopšte i imao, i da li će ga uopšte vraćati. Sve više u ovim ramazanskim dovama spominjem naše nastupe u Evropi i idućoj sezoni. Nek nam je Bog na pomoći !

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jun 2017, 23:00

Qwerty90 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti kako će Slavko vratiti poljuljani autoritet u svlačionici, ako ga je uopšte i imao, i da li će ga uopšte vraćati. Sve više u ovim ramazanskim dovama spominjem naše nastupe u Evropi i idućoj sezoni. Nek nam je Bog na pomoći !

Ja nešto kontam da bi mogli proći dobro u Europi, hebem ga nekako imamo i sreće a ona je fakat jedan od ključnih faktora bila do sada. Npr, da smo imali sa Mariborom sreće u prvoj tekmi kao protiv Plzena ili Standarda prošli bi. Ja ovo onako čisto iz kristalne kugle ali fakat nekada baš sreća bude taj faktor odluke. Posebno u izvlačenju protivnika.

Sve u svemu bit če interesantno pratiti kako ćemo posložiti igrački kadar i hoče li Slavko uspjeti da vrati autoritet u svlačionici. Ako sam dobro vidio pripreme na Igmanu, da svjedočimo i tom čudu.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 jun 2017, 23:06

Neandertalac je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Biće interesantno vidjeti kako će Slavko vratiti poljuljani autoritet u svlačionici, ako ga je uopšte i imao, i da li će ga uopšte vraćati. Sve više u ovim ramazanskim dovama spominjem naše nastupe u Evropi i idućoj sezoni. Nek nam je Bog na pomoći !

Ja nešto kontam da bi mogli proći dobro u Europi, hebem ga nekako imamo i sreće a ona je fakat jedan od ključnih faktora bila do sada. Npr, da smo imali sa Mariborom sreće u prvoj tekmi kao protiv Plzena ili Standarda prošli bi. Ja ovo onako čisto iz kristalne kugle ali fakat nekada baš sreća bude taj faktor odluke. Posebno u izvlačenju protivnika.

Sve u svemu bit če interesantno pratiti kako ćemo posložiti igrački kadar i hoče li Slavko uspjeti da vrati autoritet u svlačionici. Ako sam dobro vidio pripreme na Igmanu, da svjedočimo i tom čudu.
Ima ti i ta mjesta, ona njegova igra, gdje 10 igrača stoji iza lopte pije vode u Evropi (posebno ako nas kakav dobar žrijeb izvuče), kod nas obično problem nastaje kad mi trebamo pokazati da smo gazde na terenu. I ja sam čuo da će se ići na Igman ili Kupres. Vječita misterija će mi ostati nivo igre i postojanje neke ideje u igri kad smo bili u Antalyi i onda povratak u BiH i pretvaranje u NK Travnik iz 2011.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jun 2017, 23:11

Ima tu faktora more, vrijedi analizirati cijelu sezonu pa da se o tome priča. Mislim da je naš glavni problem bio ne korištenje klupe i igrači koji su bez obzira na formu bili u početnom sastavu. Kada se nakanim bacim neki svoj sud, cijela sezona, igrači, treneri...

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Plavamamba, Sarun i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []