Ko će biti prvak 2015/16

Ko će biti prvak 2015/16

Sarajevo
84
29%
Željezničar
40
14%
Zrinjski
46
16%
Široki Brijeg
20
7%
Sloboda
98
34%

Ukupno glasova: 288

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Ko će biti prvak 2015/16

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 mar 2016, 12:53

GKhan je napisao/la:1 Zeljeznicar 62
2 Zrinjski 59
3 Siroki 59
4 Sloboda 56
5 Sarajevo 56

Mislim da ce ovako nakraju tabela izgledat
Dajem svima 3 boda gore dole
Kakav lik :tokralju: :urnebes:

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 04 mar 2016, 13:05

GKhan je napisao/la:1 Zeljeznicar 62
2 Zrinjski 59
3 Siroki 59
4 Sloboda 56
5 Sarajevo 56

Mislim da ce ovako nakraju tabela izgledat
Dajem svima 3 boda gore dole
[youtube][/youtube]

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 04 mar 2016, 13:17

UltrasNotRed je napisao/la:Moze se Zeljo definitivno ukljuciti u borbu. Neka poklope iksevi, Sloboda nece dobiti Viteza to je vec smanjeno, Zrinjski i Siroki bi mogli odigrati x, a ako Zrinjski dobije u subotu prvi je kandidat. Sarajevo i Tuzla imaju vrlo malo prostora za rotaciju, previse igraca je Sarajevo otpustilo, a Sloboda je imala srece do sada, niko ih nije smatrao ozbiljnim, a igraci su im mogli izdrzati ritam. Sada teski kup, kartoni, sumnjam da ce u Europu, tesko ce se Husref otvarati na tri boda, a igra na iks nije dovoljna za prvo mjesto, totalno im se mijenja psiholoski pristup. Bude zanimljivo vidjeti da se protiv Zelje otvore, Lendric i Tiago bi ih napunili. To Husref nikako nece. Nije on lud.
Nema šanse, plasman na europsko takmičenje preko lige je premija. Na veliku zalost svih nas, tako je..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 04 mar 2016, 15:21

PipiDugaCarapa je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Moze se Zeljo definitivno ukljuciti u borbu. Neka poklope iksevi, Sloboda nece dobiti Viteza to je vec smanjeno, Zrinjski i Siroki bi mogli odigrati x, a ako Zrinjski dobije u subotu prvi je kandidat. Sarajevo i Tuzla imaju vrlo malo prostora za rotaciju, previse igraca je Sarajevo otpustilo, a Sloboda je imala srece do sada, niko ih nije smatrao ozbiljnim, a igraci su im mogli izdrzati ritam. Sada teski kup, kartoni, sumnjam da ce u Europu, tesko ce se Husref otvarati na tri boda, a igra na iks nije dovoljna za prvo mjesto, totalno im se mijenja psiholoski pristup. Bude zanimljivo vidjeti da se protiv Zelje otvore, Lendric i Tiago bi ih napunili. To Husref nikako nece. Nije on lud.
Nema šanse, plasman na europsko takmičenje preko lige je premija. Na veliku zalost svih nas, tako je..
Tesko, al'teoretski moguce. Ovisi o ostalim rezultatima. Kada bi Zrinjski uzeo Sirokog, napravio bi 50% posla. To je sigurno. Da svi izgube po dva boda, Zeljo je vec u igri jer se moze nadati startu sa +9 to je dobar vjetar. Osjecaj i pobjednicka atmosfera. Siroki kojeg favoriziram je u najlosijoj poziciji. Ima Musu za trenera, to je ogroman hendikep, vrlo posten sportski radnik, al'nedovoljno agresivan u vodjenju utakmica. Steta, jako dobra i kvalitetna ekipa je Siroki, al'kup je nesto gdje treba graditi rezultat, fokus, nadam se da ce uspjeti.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 04 mar 2016, 19:09

Bice Zeljo opet sampion
Sto ste se toliko prepali Zelje ba
Opusti se i navijaj i ti za najveci BH Klub to jest FK Zeljeznicar
"Volim te Zeljo"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 mar 2016, 21:55

bordobijeli je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma jok bolan vidjet ces i sam, Zrinjski i Sloboda su u najboljoj poziciji a Zeljeznicar ima najbolji raspored ako se oni mogu racunati u toj borbi za titulu.
zeljo gostuje na kosevu i slobodi i zaostaje 10 bodova za slobodom ,ako oni dodju do titule kapa im do poda al oni bukvalno moraju dobiti sve utakmice .treba dobiti 11 utkmica :nene:
znao je Željo i veće nizove praviti :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 mar 2016, 14:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
Nekako mi Siroki izgleda najbolje, ne znam zasto, ali sam uvjeren da ce prvi kroz cilj. Vidjet cemo, ne treba nikad otpisati ni Sarajevo, ali njima ce mnogo toga zavisiti od prvog susreta. Poraz u Mostaru definitivno znaci kraj snova o titulu. Sloboda i Zrinjski su takodjer tu, ali ne dajem im previse sanse. Mislim da ce Slobodi biti tesko u Banjoj Luci jer svima odgovora da izgube, iako to niej neki presudni meč. Mislim da ce izboriti Evropu ali nece biti prvaci, a Zrinjski mi je nekako pun dobrih igraca, a malo utakmica i to ih moze kostati...
Aco, Aco, kakav danak neiskustvu :roll:

stvarno mi je bilo čudno kada si napisao da ti je Široki Brijeg prvi favorit, jer oni koliko god da imaju individualno odlične igrače, nemaju tim, pa uvijek negdje gube bodove, bile to veće, ili manje tekme, svejedno

za mene oni niti jednog trenutka nisu bili ozbiljan kandidat' za titulu, što se evo i pokazuje, a tako će biti do daljnjeg, dok ne dovedu dobrog trenera, jer ovo što vrte par trenera u krug, neće im donijeti ništa osim plasmana u evropu, a koliko shvatam, njima je to uvijek primarni cilj, a ukoliko se slučajno i neka titula osvoji, tim bolje

možda da imaju Musemića, Petrovića, Karačića ..

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 08 mar 2016, 17:29

Zrinski ce iskoristit prvi kiks Slobode i nece ispustiti prvo mjesto do kraja !

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 08 mar 2016, 20:19

Rikardo je napisao/la:Zrinski ce iskoristit prvi kiks Slobode i nece ispustiti prvo mjesto do kraja !
A to je već ovog tjedna.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 mar 2016, 13:17

Prije ce biti da ce ove hefte se povecat prednost izmedju Slobode i svinjskog.

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 09 mar 2016, 13:46

FliX je napisao/la:Prije ce biti da ce ove hefte se povecat prednost izmedju Slobode i svinjskog.
hehehe znao sam da ce se neka budala upecat samo nisam znao koja...hahahaha
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 mar 2016, 13:48

heheheehehehe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 mar 2016, 13:49

Chinaglia je napisao/la:
Nekako mi Siroki izgleda najbolje, ne znam zasto, ali sam uvjeren da ce prvi kroz cilj. Vidjet cemo, ne treba nikad otpisati ni Sarajevo, ali njima ce mnogo toga zavisiti od prvog susreta. Poraz u Mostaru definitivno znaci kraj snova o titulu. Sloboda i Zrinjski su takodjer tu, ali ne dajem im previse sanse. Mislim da ce Slobodi biti tesko u Banjoj Luci jer svima odgovora da izgube, iako to niej neki presudni meč. Mislim da ce izboriti Evropu ali nece biti prvaci, a Zrinjski mi je nekako pun dobrih igraca, a malo utakmica i to ih moze kostati...

stvarno mi je bilo čudno kada si napisao da ti je Široki Brijeg prvi favorit, jer oni koliko god da imaju individualno odlične igrače, nemaju tim, pa uvijek negdje gube bodove, bile to veće, ili manje tekme, svejedno

za mene oni niti jednog trenutka nisu bili ozbiljan kandidat' za titulu, što se evo i pokazuje, a tako će biti do daljnjeg, dok ne dovedu dobrog trenera, jer ovo što vrte par trenera u krug, neće im donijeti ništa osim plasmana u evropu, a koliko shvatam, njima je to uvijek primarni cilj, a ukoliko se slučajno i neka titula osvoji, tim bolje

A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu. :geek:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 mar 2016, 14:22

Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu. :geek:
Mozemo mi padat jos 10god ispast iz lige i vratit se, mozda onda i dodjete u rang Širokog Brijega.
NK Široki Brijeg

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 mar 2016, 14:25

flek1950 je napisao/la:
FliX je napisao/la:Prije ce biti da ce ove hefte se povecat prednost izmedju Slobode i svinjskog.
hehehe znao sam da ce se neka budala upecat samo nisam znao koja...hahahaha
Tata ti je budala :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 mar 2016, 14:45

Evolve je napisao/la:
Beduin je napisao/la: A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu. :geek:
Mozemo mi padat jos 10god ispast iz lige i vratit se, mozda onda i dodjete u rang Širokog Brijega.
Druze, nije to nista licno, samo sam iznio svoje neko vidjenje, o tome sam pisao jos pred pocetak ove sezone. I prosle sezone ste ostali kratkih rukava, nemate neku armiju navijaca/gledaoca, i ako Sloboda nastavi ovim koracima i s ovom Upravom i u narednim godinama, mislim da tu vi ostajete kratkih rukava. Ne kazem ja da cete vi ispasti i necete nista osvojiti, ali necete imati toliko bitnu ulogu kao prijasnjih godina. Ovo je samo neko moje subjektivno misljenje.

Kad se liga skrati, ako Celik usvoji statut "jedan clan-jedan glas" i vrati armiju ljudi na BP, u skorijoj buducnosti bi i oni mogli igrati bitniju ulogu u nasoj ligi jer nece vise biti prostora za zafrkanciju u ligi 12. Velez takodjer kada se vrati u nasu ligu, i bez ikakvih dugova, sigurno nece vise dozvoliti sebi ovo sto im se trenutno desava. Sve su to klubovi koji imaju veliku armiju ljudi iza sebe, samo ako se uspiju otjerati grobari klubova a na dobrom smo putu vecina nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 mar 2016, 14:51

Uredu, to je tvoje misljenje, postujem. Malo sam i ja zanaglio. Nakon ove zadnje urakmice i prolazne ocjene sto je dobio sudac, muka mi je od svega, da ti budem iskren.
NK Široki Brijeg

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 mar 2016, 19:22

Željo :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2016, 19:31

MuhamedTM je napisao/la:Željo :kafa:
Kako ste krenuli nije daleko... :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 19 mar 2016, 20:18

MortemHz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Željo :kafa:
Kako ste krenuli nije daleko... :mrgreen:
Ma jok nista od toga.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46 i 25 gostiju.