Kakav likGKhan je napisao/la:1 Zeljeznicar 62
2 Zrinjski 59
3 Siroki 59
4 Sloboda 56
5 Sarajevo 56
Mislim da ce ovako nakraju tabela izgledat
Dajem svima 3 boda gore dole

Kakav likGKhan je napisao/la:1 Zeljeznicar 62
2 Zrinjski 59
3 Siroki 59
4 Sloboda 56
5 Sarajevo 56
[youtube][/youtube]GKhan je napisao/la:1 Zeljeznicar 62
2 Zrinjski 59
3 Siroki 59
4 Sloboda 56
5 Sarajevo 56
Nema šanse, plasman na europsko takmičenje preko lige je premija. Na veliku zalost svih nas, tako je..UltrasNotRed je napisao/la:Moze se Zeljo definitivno ukljuciti u borbu. Neka poklope iksevi, Sloboda nece dobiti Viteza to je vec smanjeno, Zrinjski i Siroki bi mogli odigrati x, a ako Zrinjski dobije u subotu prvi je kandidat. Sarajevo i Tuzla imaju vrlo malo prostora za rotaciju, previse igraca je Sarajevo otpustilo, a Sloboda je imala srece do sada, niko ih nije smatrao ozbiljnim, a igraci su im mogli izdrzati ritam. Sada teski kup, kartoni, sumnjam da ce u Europu, tesko ce se Husref otvarati na tri boda, a igra na iks nije dovoljna za prvo mjesto, totalno im se mijenja psiholoski pristup. Bude zanimljivo vidjeti da se protiv Zelje otvore, Lendric i Tiago bi ih napunili. To Husref nikako nece. Nije on lud.
Tesko, al'teoretski moguce. Ovisi o ostalim rezultatima. Kada bi Zrinjski uzeo Sirokog, napravio bi 50% posla. To je sigurno. Da svi izgube po dva boda, Zeljo je vec u igri jer se moze nadati startu sa +9 to je dobar vjetar. Osjecaj i pobjednicka atmosfera. Siroki kojeg favoriziram je u najlosijoj poziciji. Ima Musu za trenera, to je ogroman hendikep, vrlo posten sportski radnik, al'nedovoljno agresivan u vodjenju utakmica. Steta, jako dobra i kvalitetna ekipa je Siroki, al'kup je nesto gdje treba graditi rezultat, fokus, nadam se da ce uspjeti.PipiDugaCarapa je napisao/la:Nema šanse, plasman na europsko takmičenje preko lige je premija. Na veliku zalost svih nas, tako je..UltrasNotRed je napisao/la:Moze se Zeljo definitivno ukljuciti u borbu. Neka poklope iksevi, Sloboda nece dobiti Viteza to je vec smanjeno, Zrinjski i Siroki bi mogli odigrati x, a ako Zrinjski dobije u subotu prvi je kandidat. Sarajevo i Tuzla imaju vrlo malo prostora za rotaciju, previse igraca je Sarajevo otpustilo, a Sloboda je imala srece do sada, niko ih nije smatrao ozbiljnim, a igraci su im mogli izdrzati ritam. Sada teski kup, kartoni, sumnjam da ce u Europu, tesko ce se Husref otvarati na tri boda, a igra na iks nije dovoljna za prvo mjesto, totalno im se mijenja psiholoski pristup. Bude zanimljivo vidjeti da se protiv Zelje otvore, Lendric i Tiago bi ih napunili. To Husref nikako nece. Nije on lud.
znao je Željo i veće nizove pravitibordobijeli je napisao/la:zeljo gostuje na kosevu i slobodi i zaostaje 10 bodova za slobodom ,ako oni dodju do titule kapa im do poda al oni bukvalno moraju dobiti sve utakmice .treba dobiti 11 utkmicaMortemHz je napisao/la:Ma jok bolan vidjet ces i sam, Zrinjski i Sloboda su u najboljoj poziciji a Zeljeznicar ima najbolji raspored ako se oni mogu racunati u toj borbi za titulu.
Aco, Aco, kakav danak neiskustvualeksandar_veliki je napisao/la:
A to je već ovog tjedna.Rikardo je napisao/la:Zrinski ce iskoristit prvi kiks Slobode i nece ispustiti prvo mjesto do kraja !
hehehe znao sam da ce se neka budala upecat samo nisam znao koja...hahahahaFliX je napisao/la:Prije ce biti da ce ove hefte se povecat prednost izmedju Slobode i svinjskog.
A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu.Chinaglia je napisao/la:Aco, Aco, kakav danak neiskustvualeksandar_veliki je napisao/la:
stvarno mi je bilo čudno kada si napisao da ti je Široki Brijeg prvi favorit, jer oni koliko god da imaju individualno odlične igrače, nemaju tim, pa uvijek negdje gube bodove, bile to veće, ili manje tekme, svejedno
za mene oni niti jednog trenutka nisu bili ozbiljan kandidat' za titulu, što se evo i pokazuje, a tako će biti do daljnjeg, dok ne dovedu dobrog trenera, jer ovo što vrte par trenera u krug, neće im donijeti ništa osim plasmana u evropu, a koliko shvatam, njima je to uvijek primarni cilj, a ukoliko se slučajno i neka titula osvoji, tim bolje
možda da imaju Musemića, Petrovića, Karačića ..
Mozemo mi padat jos 10god ispast iz lige i vratit se, mozda onda i dodjete u rang Širokog Brijega.Beduin je napisao/la:A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu.Chinaglia je napisao/la:Aco, Aco, kakav danak neiskustvualeksandar_veliki je napisao/la:
stvarno mi je bilo čudno kada si napisao da ti je Široki Brijeg prvi favorit, jer oni koliko god da imaju individualno odlične igrače, nemaju tim, pa uvijek negdje gube bodove, bile to veće, ili manje tekme, svejedno
za mene oni niti jednog trenutka nisu bili ozbiljan kandidat' za titulu, što se evo i pokazuje, a tako će biti do daljnjeg, dok ne dovedu dobrog trenera, jer ovo što vrte par trenera u krug, neće im donijeti ništa osim plasmana u evropu, a koliko shvatam, njima je to uvijek primarni cilj, a ukoliko se slučajno i neka titula osvoji, tim bolje
možda da imaju Musemića, Petrovića, Karačića ..
Tata ti je budalaflek1950 je napisao/la:hehehe znao sam da ce se neka budala upecat samo nisam znao koja...hahahahaFliX je napisao/la:Prije ce biti da ce ove hefte se povecat prednost izmedju Slobode i svinjskog.
Druze, nije to nista licno, samo sam iznio svoje neko vidjenje, o tome sam pisao jos pred pocetak ove sezone. I prosle sezone ste ostali kratkih rukava, nemate neku armiju navijaca/gledaoca, i ako Sloboda nastavi ovim koracima i s ovom Upravom i u narednim godinama, mislim da tu vi ostajete kratkih rukava. Ne kazem ja da cete vi ispasti i necete nista osvojiti, ali necete imati toliko bitnu ulogu kao prijasnjih godina. Ovo je samo neko moje subjektivno misljenje.Evolve je napisao/la:Mozemo mi padat jos 10god ispast iz lige i vratit se, mozda onda i dodjete u rang Širokog Brijega.Beduin je napisao/la: A jos podavno je ovdje Beduin predvidio blagi pad Sirokog iz godine u godinu, da bi u narednih nekoliko godina totalno mogao ispasti iz kluba "velike cetvorke", jos kad Celik donese novi statut i potpise reprogram te se navijaci vrate na stadion u ligi 12, bice Siroki presretan ako nekad uhvati Evropu.
Kako ste krenuli nije daleko...MuhamedTM je napisao/la:Željo
Ma jok nista od toga.MortemHz je napisao/la:Kako ste krenuli nije daleko...MuhamedTM je napisao/la:Željo