NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
-
risingforce
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
ja sam skroz lose poceo, a zadnja 2 dana 5 od 5
ukupno 10/15 (ispravite mi de Coloa jer je kvota 1, nije promasaj)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedan poen Pelicana me dijelio od 10/15 i savršene nedelje
Mada hajde, dovoljno dobro za prvu sedmicu. Sjebala me subota pošteno, 1/4 , a ostali dani mislim 1/2, 2/2, 2/3 i 3/4.
Mada hajde, dovoljno dobro za prvu sedmicu. Sjebala me subota pošteno, 1/4 , a ostali dani mislim 1/2, 2/2, 2/3 i 3/4.
poceo sam slabo, ali zavrsio odlicno, jucer 3/3 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jučer nisam ni igrao jer sam bio skroz loš pa se predao. Za danas sam se motivirao. Čestitke onima koji su dobili prošli tjedan, svaka vam čast
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Svaka cast moderatorima za takmicenje super je sve funkcionisalo. Hvala i momcima koji su brojali rezultate i @bvb za tabele.. tabele su 
This time next year we'll be millionaires.
Ubacen je ranking, jos trebamo uraditi samo statistike, cestitam i ovdje @Viperu i ostalim dobitnicima bonusa, svi koji su dobili bonus treba da mi posalju username i 4. znak sifre od wwin-ba accounta da im se proslijedi bonus u narednim danima.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5497874
Zanimljive su neke od stvari, kao to da smo najbolje tipovali u ponedjeljak, ujedno i prvi dan takmicenja sa ogromnom prolaznoscu od 65%, igrac kojeg smo najvise fulali je Westbrook OVER, 19 promasaja.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p5497874
Zanimljive su neke od stvari, kao to da smo najbolje tipovali u ponedjeljak, ujedno i prvi dan takmicenja sa ogromnom prolaznoscu od 65%, igrac kojeg smo najvise fulali je Westbrook OVER, 19 promasaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao prvo, na temi o rezultatima i pravilima je zabranjeno pisati tebi.risingforce je napisao/la:dzaba sto ja 5 puta napominjem da mi je greskom De Colo uracunat kao promasaj a bila je kvota 1...
ne mijenja mi nista u smislu osvajanja bonusa, ali bar racunajte kako treba tj ispravite kad vec 5 puta napominjem
Kao drugo, nema potrebe da pjenis, evo ti dokaz da si sam sebi pogrijesio u brojanju omjera, izgleda da nisi u stanju voditi ni evidenciju o svojim tipovima, De Colo nema nikakvog utjecaja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Updateovane su i ostale overall statistike takmicenja, sve sam stavio u spoilere pa otvarajte sebi sto vam je zanimljivo, da ne zabusavam temu sa milion slika.
Opet kazem, molim sve dobitnike bonusa da mi do veceras dostave u PP username i 4. znak lozinke.
Opet kazem, molim sve dobitnike bonusa da mi do veceras dostave u PP username i 4. znak lozinke.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ja se ispričavam što sam postavljao jedan po jedan tip. Napisao sam jedan, pa nisam mislio odmah drugi ali sam se predomislio
LeBron James
Mogu reći da sam ispunio svoj lični cilj 10/15 na kraju + 2/3 bonus, znači prolaznost ukupna 66,67 % 
Čestitam dobitnicima bonusa
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Identicni smoMirsoNi je napisao/la:Mogu reći da sam ispunio svoj lični cilj 10/15 na kraju + 2/3 bonus, znači prolaznost ukupna 66,67 %
Igraj Široki ti si najbolji!
moze li se jos prijaviti za takmicenje??
ne moze, nove prijave ce biti najvjerovatnije nakon mjesec dana od pocetka takmicenja, tj. za 3 sedmice, budi aktivan na ostalim temama, predlazi i pisi, a za 3 sedmice ces moci i takmicenje igrati.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Da li je dozvoljeno u toku jednog dana postavljati vise postova ili svi parovi koje igram za taj dan moraju biti u jednom postu?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ljudi izvinjavam se zbog neaktivnosti u takmičenju,trenutno se nalazim na putovanju,pa sam pokušao napamet davati tipove,vidio sam da nije išlo,pa sam odlučio da ništa ne pišem dok se ne vratim,tako da niko ne prepisuje od mene.
Još jednom se izvinjavam,večeras nastavljam sa ozbiljnim prijedlozima i analizom,što sam uspio uraditi samo prvi dan.
Čestitke svim dobitnicima.
Još jednom se izvinjavam,večeras nastavljam sa ozbiljnim prijedlozima i analizom,što sam uspio uraditi samo prvi dan.
Čestitke svim dobitnicima.
ma slobodno u vise postovaAnkleBreaker je napisao/la:Da li je dozvoljeno u toku jednog dana postavljati vise postova ili svi parovi koje igram za taj dan moraju biti u jednom postu?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sva sreća pa može u više postova, zamisli da moraš sve u jednom postu, a ne smiješ editovati, odnosno sve odjednomKK_Bosna je napisao/la:ma slobodno u vise postovaAnkleBreaker je napisao/la:Da li je dozvoljeno u toku jednog dana postavljati vise postova ili svi parovi koje igram za taj dan moraju biti u jednom postu?
Hvala na cestitkama
nemojte me vise pratit, sad ce krenut crna serija.. mora

SAMO ČELIK !
Zodiac mi jos treba poslati podatke sa wwina pa da proslijedim i njima za bonus.
- PaskalHens
- Kontakt:
E što nam ga Howard stavi usta sa ovim neigranjem..
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.