Ja bi rado ali nemam tu igricu,igram nesto slicno na Fejsu!!!Bosco je napisao/la:Vozdra gejmeri, ima li ko da raspuca sa mnom Managera desetke online udvoje ?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Jel mi može dati neko link da skinem neki dobar menager ? (po mogućnosti noviji ili neki stari sa novim up-dajtom) 
FK Pjetlovi
maloprije sam jednom davao evo i tebi, znaci championship manager 2001-2002, ali tu je najnoviji update 2009-2010reds je napisao/la:Jel mi može dati neko link da skinem neki dobar menager ? (po mogućnosti noviji ili neki stari sa novim up-dajtom)
CM 2001-2002
http://rapidshare.com/files/32281807/Ch ... 1-2002.rar
update 2009-2010
http://fs06n1.sendspace.com/dl/c588dd59 ... Update.rar
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
eh dobro je sto se i meni to desavalo pa znam rjesenje (barem je meni uspjelo)
1. desni klik na cm0102.exe i properties
2. ides compatibility
3. onda ides na to ispod "run this program in compatibility mode for" i kliknes na taj kvadratic pored
4. imas te 4 vrste windowsa (95,98,NT,2000) pa probaj jedan po jedan, neki bi ti sigurno trebo radit
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ljudi jel igrate na fejsbuku Top Eleven onaj menadjer ? 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?
evo ti CM 2008, ne treba ti update (a mislim da ga i nema za 2008) jer je igra vrlo dobra, a i igra sama po sebi nije stara
http://rapidshare.com/files/208631500/C ... _ALiAS.zip
Haj'd hvala !CeMa je napisao/la:e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?![]()
evo ti CM 2008, ne treba ti update (a mislim da ga i nema za 2008) jer je igra vrlo dobra, a i igra sama po sebi nije stara![]()
FK Pjetlovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da vidimo moze li tko meni pomoci, skinuo sam Medal Of Honor 2010 beta, i kad hocu da extract file, izbaci mi neki problem, a moji ostali prijatelji skinuli takodjer sa istog linka i igrica im radi bez problema, u cemu je stvar...
Da ti nije do WinZipa vidi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da vidimo moze li tko meni pomoci, skinuo sam Medal Of Honor 2010 beta, i kad hocu da extract file, izbaci mi neki problem, a moji ostali prijatelji skinuli takodjer sa istog linka i igrica im radi bez problema, u cemu je stvar...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jel moze meni neki manager po mogucnosti stariji nesto od 2003-2007 samo da ima novi update ili bar iz 2009-te i dobro bi bilo da mi ne skine vise od 500 mb kad ga budem skidao
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nece, probao sam preko winzipa, takodjer kaze isti problem.Devil je napisao/la:Da ti nije do WinZipa vidi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da vidimo moze li tko meni pomoci, skinuo sam Medal Of Honor 2010 beta, i kad hocu da extract file, izbaci mi neki problem, a moji ostali prijatelji skinuli takodjer sa istog linka i igrica im radi bez problema, u cemu je stvar...
A sta pise ajde kopiraj ovde?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- elninho_resTO
- Kontakt:
igram ja,zavrsio 2 prvu sezonu sad ce pocet nova,al imam problema sa golmanima,jucer za nkekog bido u 11 rundu uso i izgubio,mogo sad 10 igraca dovest,dokle si ti? ja sam sad u ovu kao ligu prvaka usoamEl_rooB je napisao/la:Ljudi jel igrate na fejsbuku Top Eleven onaj menadjer ?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Igram ja elevena zavrsio sad u frontmen ligi 2 kao treci imam oko 20 tokena 7 igraca ode u penziju i tako to
- elninho_resTO
- Kontakt:
meni neide niko u penziju,imo sdam isto oko 20 tokena i jucer za jednog golmana izgubim sve osto sam kratkih rukava ,a likovi igrali do 27 runde,e sad mik je golman od prole godine moro mu produzit ugovor samo da imam golmana level 3 slab ,imam nekih dobrih koje sam dovodio u toku se sezone,sacu u ligi prvaka igrat pa cu vdijet kakav sam
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
igral iko mafia wars,to sam nekad igro bilo je zanimljivo,al sad vise ne,,
sad samo fooball identity,u zivotu bolje igre nisam vidio,ima i tema na ovom forumu preko 50 strana,mogli bi ivi pocet odavde,ako ste zainteresirani mogu vas nabrzinu upoznat sa igrom
sad samo fooball identity,u zivotu bolje igre nisam vidio,ima i tema na ovom forumu preko 50 strana,mogli bi ivi pocet odavde,ako ste zainteresirani mogu vas nabrzinu upoznat sa igrom
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
download-jem igru samo 65mb jel ovo neka beta ili je igra samo 65 ?!?CeMa je napisao/la:e jbg ja se ispisa postenski, a ono necereds je napisao/la:Ma ništa neće,imaš kakav noviji ?![]()
evo ti CM 2008, ne treba ti update (a mislim da ga i nema za 2008) jer je igra vrlo dobra, a i igra sama po sebi nije stara![]()
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Brate ja je skinuo i sad hocu da otpakujem otvorim datoteku tamo 20 nekakvih zip fajlova ne znam sta da radim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.