Pa zašto bi Vedo odmarao ? Ubjedljivo najbolji napadač kada nema Džeke.esprit24 je napisao/la:Ja bih krenuo ovako: Begovic, Bicakcic, Zukanovic, Dumic, Kolasinac, Cimirot, Pjanic, Krunic, Visca, Bajic i Hodzic
Al posto znam ovog ziherasa na klupi, od Dumica nema nista igrat ce Sunjic, da ga malo vratimo u zivot jer nema utakmica, umjesto Bajica igra Vedo, jer dje ces bez Vede pocet utakmicu, ne bi me cudilo ni da Avdija bude igrao ofanzivno umjesto Krunica jer ima vise staza u repki. Cimirot mi je takodje upitan jer ga Mesa nikako ne gotivi.
Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017
- JavierBosnia
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Zbog cega savez stampa 10 k ulaznica od mogucih 13.5k sjedecih mjesta ? Nevjerujem da je bas 3.5 k lufta zbog sigornosti.
Znaci da sve i jedna karta bude prodata ostane 3.5 k praznih stolica.
Tih 3.5k ide u razlicite namjene
Porodice saveza
Porodice igraca
Savez Gibraltara
Ostale reprezentacije
Kantonski zastupnici
Na federalnom nivou... ima jedan spisak gdje je objasnjeno gdje ide ostatak
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ne bih rekao...to sve sto si nabrojao ide iz onog dijela koji nije u zvanicnoj prodaji a ulazi u ovih 10 000.JavierBosnia je napisao/la:avenija je napisao/la:Zbog cega savez stampa 10 k ulaznica od mogucih 13.5k sjedecih mjesta ? Nevjerujem da je bas 3.5 k lufta zbog sigornosti.
Porodice saveza
Porodice igraca
Savez Gibraltara
Ostale reprezentacije
Kantonski zastupnici
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da, moja greska izgleda.babino je napisao/la:ne bih rekao...to sve sto si nabrojao ide iz onog dijela koji nije u zvanicnoj prodaji a ulazi u ovih 10 000.JavierBosnia je napisao/la:avenija je napisao/la:Zbog cega savez stampa 10 k ulaznica od mogucih 13.5k sjedecih mjesta ? Nevjerujem da je bas 3.5 k lufta zbog sigornosti.
Porodice saveza
Porodice igraca
Savez Gibraltara
Ostale reprezentacije
Kantonski zastupnici
5.500 je pusteno u prodaju (4.500 prodate, 80%)
4.500 rezervisano (sigurno da od tog nece biti ni 1.000 ljudi koji ce doprinjeti atmosferi)
Tako ta ispade da repka veceras igrs pred 5-6.000 navijaca..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hocel bit karti u prodaji pred.utakmicom posto cu doc tek u pola 6 tamo.
Zato što igramo protiv Gibraltara.jasmin10 je napisao/la:Pa zašto bi Vedo odmarao ? Ubjedljivo najbolji napadač kada nema Džeke.esprit24 je napisao/la:Ja bih krenuo ovako: Begovic, Bicakcic, Zukanovic, Dumic, Kolasinac, Cimirot, Pjanic, Krunic, Visca, Bajic i Hodzic
Al posto znam ovog ziherasa na klupi, od Dumica nema nista igrat ce Sunjic, da ga malo vratimo u zivot jer nema utakmica, umjesto Bajica igra Vedo, jer dje ces bez Vede pocet utakmicu, ne bi me cudilo ni da Avdija bude igrao ofanzivno umjesto Krunica jer ima vise staza u repki. Cimirot mi je takodje upitan jer ga Mesa nikako ne gotivi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
O nekoj taktici i zalaganju je suvisno pricati, jer je realno prevelika razlika u kvaliteti. Samo nek padne neki rani gol (do 15. minute) i padat ce i rekordi, ako treba. Fino bi bilo da ova omladina upise prvijence za repku.
Samo da ne bude povreda, zutih i crvenih (nema Besica, ali ipak) kartona.
Samo da ne bude povreda, zutih i crvenih (nema Besica, ali ipak) kartona.

Veceras ce Bajic nositi broj 11. A Duljevic je taj 24. igrac koji nece biti ni na klupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odakle informacija?Pivopija je napisao/la:Veceras ce Bajic nositi broj 11. A Duljevic je taj 24. igrac koji nece biti ni na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Meni je ovo vise zalosno nego smijesno, neko prezivljava od ovoga, ljudi pokusavaju neku paru da zarade.Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- Zeljeznicar -
Joj sta cemo da im radimo. Bice 67:0! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ma ovo je namješteno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako ti kazem, morat cu te ubiti.HankMoody je napisao/la:Odakle informacija?Pivopija je napisao/la:Veceras ce Bajic nositi broj 11. A Duljevic je taj 24. igrac koji nece biti ni na klupi.

Insajderska informacija.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
I šta je tebi tačno ovdje toliko urnebesno?Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
To je naš Piksi, nemojte mu zamjeriti..Zglavkar je napisao/la:I šta je tebi tačno ovdje toliko urnebesno?Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj, kad se sjetim... Onaj period odmah poslije rata, Kosevo, ona tmurna rasvjeta, Pusina pedderu, Savez napolje...
A, isto kao da na ulazu stoji napomena da se ovo sranje mora obavezno jesti. Svi zvacu.
Meni su bile toliko dopizdile da mi je muka bila kad pomislim na njih. 

Pošteno.Pivopija je napisao/la:Ako ti kazem, morat cu te ubiti.HankMoody je napisao/la:Odakle informacija?Pivopija je napisao/la:Veceras ce Bajic nositi broj 11. A Duljevic je taj 24. igrac koji nece biti ni na klupi.![]()
Insajderska informacija.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Znači poslat drugi sastavZglavkar je napisao/la:Zato što igramo protiv Gibraltara.jasmin10 je napisao/la:Pa zašto bi Vedo odmarao ? Ubjedljivo najbolji napadač kada nema Džeke.esprit24 je napisao/la:Ja bih krenuo ovako: Begovic, Bicakcic, Zukanovic, Dumic, Kolasinac, Cimirot, Pjanic, Krunic, Visca, Bajic i Hodzic

Nemoj zezat ba, Duljevic mora igratiPivopija je napisao/la:Veceras ce Bajic nositi broj 11. A Duljevic je taj 24. igrac koji nece biti ni na klupi.