Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Re: Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka
Ujko đe Nobel đe su pare?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ta ne misliš da ću čitati postove nekog ustanika, kog smo nekidan i raskrinkali. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ja sam se sam prijavio! Objasnio! A vi što ste eventualno završili srednju i putovali do Bos. Broda molim da prestanete sa glupostima ne vrijeđa mene natpisi tipa ovog prije "ujko" itd. to vrijeđa samo bolesne umove! Ali dovoljno govori o vama i vašem intelektu koji sigurno nije na razini za neku pohvalu! Koliko vidiš ja i dalje normalno i kulturno pišem za razliku od pojedinaca ovdje!High je napisao/la:Ta ne misliš da ću čitati postove nekog ustanika, kog smo nekidan i raskrinkali.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Heidegger je rekao da je jezik kuća bitka i u toj istoj kući bitka (rječniku) pronaći ćemo tačnu definiciju tvog korisničkog imena, koji je, kako vidimo, inspiriran zlom:UstanikSBII je napisao/la:Ja sam se sam prijavio! Objasnio! A vi što ste eventualno završili srednju i putovali do Bos. Broda molim da prestanete sa glupostima ne vrijeđa mene natpisi tipa ovog prije "ujko" itd. to vrijeđa samo bolesne umove! Ali dovoljno govori o vama i vašem intelektu koji sigurno nije na razini za neku pohvalu! Koliko vidiš ja i dalje normalno i kulturno pišem za razliku od pojedinaca ovdje!High je napisao/la:Ta ne misliš da ću čitati postove nekog ustanika, kog smo nekidan i raskrinkali.
ustanik - onaj koji učestvuje u ustanku i silom nastoji promijeniti prilike u društvu
ustanak - oružana pobuda naroda
Ustanik nije kosmopolita, već čisti militarizam - tvoja slika i prilika.
Nek te je stid!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Da Spartak je sigurno možda pio koktel kosmopolitan.High je napisao/la:Heidegger je rekao da je jezik kuća bitka i u toj istoj kući bitka (rječniku) pronaći ćemo tačnu definiciju tvog korisničkog imena, koji je, kako vidimo, inspiriran zlom:UstanikSBII je napisao/la:Ja sam se sam prijavio! Objasnio! A vi što ste eventualno završili srednju i putovali do Bos. Broda molim da prestanete sa glupostima ne vrijeđa mene natpisi tipa ovog prije "ujko" itd. to vrijeđa samo bolesne umove! Ali dovoljno govori o vama i vašem intelektu koji sigurno nije na razini za neku pohvalu! Koliko vidiš ja i dalje normalno i kulturno pišem za razliku od pojedinaca ovdje!High je napisao/la:Ta ne misliš da ću čitati postove nekog ustanika, kog smo nekidan i raskrinkali.
ustanik - onaj koji učestvuje u ustanku i silom nastoji promijeniti prilike u društvu
ustanak - oružana pobuda naroda
Ustanik nije kosmopolita, već čisti militarizam - tvoja slika i prilika.
Nek te je stid!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobitnik nobelove nagrade za mir hahaha 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne vidim razlog da mu administracija ne promjeni nick kada je i sam zatrazio.
Nema potrebe za ponovno objasnjavanje znacenja USTANIK.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ali u svjedočenju Chila Rajchmana, (rijetkog) preživjelog logoraša iz Treblinke, detaljno sjećanje na proces nacističkog ubijanja sunarodnjaka – s kojima je morao “baratati” post mortem kao prisilni suučesnik zločina – nema posrednika, nema fabulatora, ni emocionalne zaštite. Izvan granica pojmljivog, izvan okvira normalne ljudske emocionalnosti, ali u zoni najdublje empatije koja uopće može postojati, čita se dokumentarna proza “Ja sam posljednji Židov, Treblinka 1942-1943, zapisi za buduće naraštaje”, koju su nedavno u Zagrebu promovirali prevoditelj (s jidiša na francuski) Gilles Rozier i filmski producent Branko Lustig. članak izvađen iz srpskih Novosti Datum objave: 09.06.2014. Piše: Branimira Lazarin!MortemHz je napisao/la:Dobitnik nobelove nagrade za mir hahaha
Jesili ti Mortem nacista! E ovako mene ljudi sapiru ima 5 dana sa glupostima, gogla nešto i onda vadi dio koji mu paše i ljepi po forumu! Pa daj bolan ako ne znaš latinski nisma ti ja kriv što si ovce pazio umjesto kjnigu u ruci imao! Al tako je to kod nas NAŽALOST!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Militarizam i monumentalizam - tvoj urnek i gluporija. Ti veliki, koji su kreirali historiju, tlačili su male i ti se njima diviš. Samo neuk neko poput tebe može onanisati na monumentalne događaje i na takve poput Aleksandra Velikog. Pronašao si opasnu inspiraciju u pogrešnom.UstanikSBII je napisao/la:
Da Spartak je sigurno možda pio koktel kosmopolitan.Bože sačuvaj ljudi i skučenog razmišljanja! Pa ako se ne varam jedan od moderatora se zove/ao Aleksandar Velik inače dobitnik nobelove nagrade za mir!
Ajde ne pravi se pametan loše ti ide
pogotovo kad ti je izvor znanja samo internet!
![]()
![]()
![]()

Selami te izvor s interneta.
High ti si baš kmečavac, ko da ti je 5 godina. Opusti se, ovo je jbeni forum
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sjede Ustanik i Mario, i ustaše.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
high mogo si na lavor otic proslavit 3 mjesto u ligi a ti se tu prepires oko imenaHigh je napisao/la:Militarizam i monumentalizam - tvoj urnek i gluporija. Ti veliki, koji su kreirali historiju, tlačili su male i ti se njima diviš. Samo neuk neko poput tebe može onanisati na monumentalne događaje i na takve poput Aleksandra Velikog. Pronašao si opasnu inspiraciju u pogrešnom.UstanikSBII je napisao/la:
Da Spartak je sigurno možda pio koktel kosmopolitan.Bože sačuvaj ljudi i skučenog razmišljanja! Pa ako se ne varam jedan od moderatora se zove/ao Aleksandar Velik inače dobitnik nobelove nagrade za mir!
![]()
![]()
![]()
.
- UstanikSBII
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Ja ne vidim razlog da mu administracija ne promjeni nick kada je i sam zatrazio.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Da Spartak je sigurno mogao u 1st izaci na izbore ooooo Boze spasi me ovih sto povikest glesaju iz konteksta 21 st a ne tog razdoblja!!!! Idemo prosipaj te se jos!!!mikel48 je napisao/la:high mogo si na lavor otic proslavit 3 mjesto u ligi a ti se tu prepires oko imenaHigh je napisao/la:Militarizam i monumentalizam - tvoj urnek i gluporija. Ti veliki, koji su kreirali historiju, tlačili su male i ti se njima diviš. Samo neuk neko poput tebe može onanisati na monumentalne događaje i na takve poput Aleksandra Velikog. Pronašao si opasnu inspiraciju u pogrešnom.UstanikSBII je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Pa ti ne znaš pisati, a eglenisao bi o historiji / povijesti. Čuj "prosipaj te se"!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tecno govorim Hrv njem i eng a fra prilicno dobroHigh je napisao/la:Pa ti ne znaš pisati, a eglenisao bi o historiji / povijesti. Čuj "prosipaj te se"!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Toliko tečno znaš hrvatski da ti se sve slijeva niz usta. Skraćenica za engleski je engl., a ne eng. Ni ostale nisi napisao kako treba - toliko o tvom jeziku, maternjem?!UstanikSBII je napisao/la:Tecno govorim Hrv njem i eng a fra prilicno dobroHigh je napisao/la:Pa ti ne znaš pisati, a eglenisao bi o historiji / povijesti. Čuj "prosipaj te se"!uz to znam i lat i grc ... To sto sam 20 i vise godina proveo vani pa mi se zalomi koja gramaticka grskica nije strasno! Al ajde ok sveznalico internetska! A to je kolokvijalni naziv al ajde znam di si pametnjakovic mali hahahha
Selam iz Šehera!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ne mislim se s tobom prepirati vec sam rekao svoje vise puta sto moze bilo tko pogledati! Isto tako administracija foruma radi svoj posao pa ako smatraju da nisam uredu neka me preimenuju u SpartakSBII pa da su ovi pacenici mirni!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj tako GIGH. Ipak je on dijasporac, to ti je u prevodu nepismen na vise jezika. 

- UstanikSBII
- Kontakt:
Jedino sto sigurno znam da primam placu u francima a vi u markam.
vi se slobodno nastavite zamarati mojim poznavanjem pravopisa, da li je pravilno eng ili engl. ma ok sve 5 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, fks74, Paromlinac, VolimoSarajevo i 27 gostiju.